• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aminosentez sıvısı aldırıp sonucu geç çıkanlar

esilya12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2022
3
2
1
42
20 haftalık gebeyim, 16.haftamın başında aminosentez sıvısı aldırdım. Sonucun en geç 3 hafta içinde çıkacağı söylenmişti. Sonuçların bir hafta sonra yani 21. haftada çıkacağı söylendi. Bu şekilde sonuçları geç çıkan başka anne adayı var mı? Rutin olan test sonucu süresinin uzaması beni endişelendirdi.

20 haftalık gebeyim, 16.haftamın başında aminosentez sıvısı aldırdım. Sonucun en geç 3 hafta içinde çıkacağı söylenmişti. Sonuçların bir hafta sonra yani 21. haftada çıkacağı söylendi. Bu şekilde sonuçları geç çıkan başka anne adayı var mı? Rutin olan test sonucu süresinin uzaması beni endişelendirdi.
Merhabalar sonucum gayet soylenenden de erken cıkmıstı ,sonucum anomali idi ve gebelik sonlandırıldı .bebegınızi de kendınızi de strese sokmayın saglıklı gebelikler insallah🙏 Bunun erken ya da geç çıkma ile alakası yok

Merhabalar sonucum gayet soylenenden de erken cıkmıstı ,sonucum anomali idi ve gebelik sonlandırıldı .bebegınızi de kendınızi de strese sokmayın saglıklı gebelikler insallah🙏 Bunun erken ya da geç çıkma ile alakası yok
İnşallah, çok teşekkür ederim. Bugün 29. gün tahlil sonrası, çıkmayınca endişeledim.

İkili testin sonucunda tam sınırda çıktı; yaş faktörü de olunca yönlendirdiler. 2.hamileliğim, inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur. Alınan sıvıdaki hücreler önce çoğalıyormuş; ama bugüne kadar hep bilgi olarak 3 hafta verildiğini araştırdım.

Back