- 8 Mart 2016
- 28
- 55
- 36
- Konu Sahibi seksen8model
amigurumi sever veya amigurumi merak eden arkadaşlar gelin birlikte bilgilerimizi paylaşalım çoğalalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendi yaptığım amigurumi modellerinden bir kaç örnek sunmak istiyorum sizlere.
bu ve bunun gibi bir çok modeli instagram sayfam olan seksen8model de sergiliyorum.
yorumlarınızı bekliyoruuum
Ay çok güzeller bebeğime bunlardan yapmak istiyorum plastik oyuncaklar yerine
Kaç numara tığla yapılıyor?
Merhaba bende amigurumi yapıyorum instagram adresim @zynpzynooamigurumi sever veya amigurumi merak eden arkadaşlar gelin birlikte bilgilerimizi paylaşalım çoğalalım.
Merhaba, bende çok seviyorum amigurumi örmeyi fakat tarif sıkıntısı yaşıyorum, paypal Türkiye de iptal edildiği için de satın alamıyorum, sadece küçük oyuncaklar var, büyükler bulunmuyor, üstelik kitap bile bulunmuyor, benim bu aralar lalylala kira ya ihtiyacım var, torunum için yapmak istiyorum, en önemlisi bu, varsa tarif paylaşırsanız çok memnun olurum, sevgiler..amigurumi sever veya amigurumi merak eden arkadaşlar gelin birlikte bilgilerimizi paylaşalım çoğalalım.
Merhaba, bende çok seviyorum amigurumi örmeyi fakat tarif sıkıntısı yaşıyorum, paypal Türkiye de iptal edildiği için de satın alamıyorum, sadece küçük oyuncaklar var, büyükler bulunmuyor, üstelik kitap bile bulunmuyor, benim bu aralar lalylala kira ya ihtiyacım var, torunum için yapmak istiyorum, en önemlisi bu, varsa tarif paylaşırsanız çok memnun olurum, sevgiler..
katılıyorum amigurumi bir bağımlılık ve örmeye başlayınca öğreniyorsunuz. zor gibi görünse de aslında kolay ve çok keyifli. bu arada ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar.Ben de hamileyken oğluma uyku arkadaşı örmek istedim. Uyku arkadaşı ördüm tavşan da öreyim dedim. Başka bi model gördüm çok güzelmiş öreyim derken bir baktım birsürü oyuncak örmüşüm. Amigurumi örmek tam bir bağımlılık onu anladım. :) şimdi bebeğime bez parası kazanmak için örüyorum instagram sayfam meriç7seven. yaptıklarımın bir kısmı da ekte:)
Eki Görüntüle 1907960 Eki Görüntüle 1907961 Eki Görüntüle 1907962 Eki Görüntüle 1907963 Eki Görüntüle 1907964
emeltezcan82 cevaplamış sorunuzu umarım bulmuşsunuzdur.merhaba lalylala kira şablonuna tiny mini design sitesinde rastlamış hatta yapmıştım. kaldırmadıysa hala bulabilirsiniz. ordaki ayıydı ben değiştirerek çalışmıştım.
sevgiler.
Bende yeni başladım örmek zevkli evet ama kulak yada kol birleştirmek çok zor yani ben cok zorlanıyorum kolayı nedir bilen bi soylesin lütfen