Amiena Zylla ile pilates...

derya1970

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
4.588
3.315
Zaman zaman bana hangi pilates ve yoga videolarini yaptigim soruluyor... Arada degisiklik yapsam da genelde Amiena Zylla ile calisiyorum. Cok aciklayici oldugu gibi, soru sordugumda cevap yazma inceligini de gösteriyor. Gerci videolar Almanca ama birkac kez izlenince rahatlikla yapilabilecegini düsünüyorum.
Size biraz Amiena dan bahsetmek istiyorum. Annesi Hintli ve Afrikali melez olan Amiena, yoga egitmeni olan ve tüm dünyayi dolasip ders veren annesi sayesinde cok kücük yaslarda yoga ile tanisti. 7 yasinda dansa basladi . Dans pedagojisi, hareket pedagojisi, yoga, pilates ve barre workout egitmeni egitimi aldi. Yillardir hem kendi stüdyosunda, hem de you tube da happy and fit kanalinda ders veriyor. Müzikallerde oynuyor.
Videolari eklerken elimden geldigi kadar baslarina hangi bölgeler icin oldugu hakkinda aciklayici bilgiler vermeye calisacagim.

Bu da detox pilates. Bildiginiz pilates nefesi burundan alip agizdan veriyorsunuz. Hem detox yapiyor hem kabizlik sorununuzu gideriyorsunuz.

Detoxumuzu yapip zehirlerden arindik mi? Simdi de isinma amacli kisa kisa videolar...

Dogum sonrasi...

Son düzenleme:
X