Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Şubat 2020
- 1.630
- 1.008
- 83
Merhaba canım 0.5 amh yaş 28 aşılama oldum bekliyorum bugün 10. GünümKızlar selam amh değerleriniz kaç ve kaç ile hamile kaldınız ?
Neden tüp bebek yapmadınız ki ?Merhaba canım 0.5 amh yaş 28 aşılama oldum bekliyorum bugün 10. Günüm
- 1 Şubat 2020
- 1.630
- 1.008
- 83
Doktorum direk tüp bebeğe gerek duymadı canmNeden tüp bebek yapmadınız ki ?
- 1 Şubat 2020
- 1.630
- 1.008
- 83
Tutmaz ise deneyeceğim artık tüp bebeğiNeden tüp bebek yapmadınız ki ?
kaç folikül var peki ? çok şaşırdım açıkçasıDoktorum direk tüp bebeğe gerek duymadı canm
- 1 Şubat 2020
- 1.630
- 1.008
- 83
Şaşırck bi durum yok neden şaşırdınız benim gibi olan bir çok hastası aşılama ile gebe kalmış zaten illa direk tüp oluck diye bişi yok diğer testlerimin hepsi normal çünkü eğer bu tutmaz sa yapabilirim tüp bebek bakalımkaç folikül var peki ? çok şaşırdım açıkçası
- 16 Eylül 2020
- 148
- 109
- 18
- 34
aşılama erkekte problem varsa önerilir yoksa normal gebelik şansınında altındadır aşılama. amh düşüklüğünde direkt tüp bebeğe yönlendirilir . Benim 1,68 amh ile dış merkezdeki doktorla hemen tüp bebeğe yönlendirdiler. Amh düşüklüğünde beraberinde gelen yumurta tembelliği ve kalitesizliği nedeniyle aşılama çok uygulanmaz, o şekilde gebe kalanlarınkisi mucize olur , yada doktorunuz birden fazla aşılama derse o çokta mucize peşinde değilde para peşindedir. Doktorluk mesleğini hakkıyla yapan çok az insan var maalesef. Bnde bu süreçten geçtim ve vakit kaybettim. Amh 1,68 olmasına rağmen folikül sayısı orantılı değil maalesef.Şaşırck bi durum yok neden şaşırdınız benim gibi olan bir çok hastası aşılama ile gebe kalmış zaten illa direk tüp oluck diye bişi yok diğer testlerimin hepsi normal çünkü eğer bu tutmaz sa yapabilirim tüp bebek bakalım
- 1 Şubat 2020
- 1.630
- 1.008
- 83
Eşim de hiç bir problem yok aksine testleri çok iyi çok şükür bu amh ile gebe kalanlar da var aşılama ile hiç duymadınız mı bilmiyorum. 1 Deneme yaptık zaten onda da sonuç bekliyorum eğr tutmaz ise tüp bebek tedavisi görebilirim. Doktoruma gelince hakkıyla yapan bir doktor ( ben ücret zaten ödemiyorum eşim o hastanede çalışıyor çünkü para ile hiç bir alakası yok lütfen bilmeden yorum yapmayın) 1 deneme de olsa denemeye değer.aşılama erkekte problem varsa önerilir yoksa normal gebelik şansınında altındadır aşılama. amh düşüklüğünde direkt tüp bebeğe yönlendirilir . Benim 1,68 amh ile dış merkezdeki doktorla hemen tüp bebeğe yönlendirdiler. Amh düşüklüğünde beraberinde gelen yumurta tembelliği ve kalitesizliği nedeniyle aşılama çok uygulanmaz, o şekilde gebe kalanlarınkisi mucize olur , yada doktorunuz birden fazla aşılama derse o çokta mucize peşinde değilde para peşindedir. Doktorluk mesleğini hakkıyla yapan çok az insan var maalesef. Bnde bu süreçten geçtim ve vakit kaybettim. Amh 1,68 olmasına rağmen folikül sayısı orantılı değil maalesef.
- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
1.68 çok sıkıntılı Bi amh değil. Sizin ultrasonla eşleşmediği için tüp bebeğe yönlendirmişler. Benim de 1.30 Du amh ama doktorlar acil tüp bebek demedi.aşılama erkekte problem varsa önerilir yoksa normal gebelik şansınında altındadır aşılama. amh düşüklüğünde direkt tüp bebeğe yönlendirilir . Benim 1,68 amh ile dış merkezdeki doktorla hemen tüp bebeğe yönlendirdiler. Amh düşüklüğünde beraberinde gelen yumurta tembelliği ve kalitesizliği nedeniyle aşılama çok uygulanmaz, o şekilde gebe kalanlarınkisi mucize olur , yada doktorunuz birden fazla aşılama derse o çokta mucize peşinde değilde para peşindedir. Doktorluk mesleğini hakkıyla yapan çok az insan var maalesef. Bnde bu süreçten geçtim ve vakit kaybettim. Amh 1,68 olmasına rağmen folikül sayısı orantılı değil maalesef.
sizin doktorunuz ''öyle'' demedim ben ortaya konuştum ama siz hassas bir dönemdesiniz benim polemiğe girmeye hiç niyetim yok. ben iyi niyetli bir şekilde yazdım . Bu konularda tecrübesiz veya bilgisi olmayan çok insan var yardımcı olmak uyarmak için söyledim. Sizin gibi bende ısrarla doktorumdan aşılama isteyip denemek istiyorum diye yaptırdım, sizi de çok iyi anlıyorum. İnsallah mucizenize kavuşursunuz.Eşim de hiç bir problem yok aksine testleri çok iyi çok şükür bu amh ile gebe kalanlar da var aşılama ile hiç duymadınız mı bilmiyorum. 1 Deneme yaptık zaten onda da sonuç bekliyorum eğr tutmaz ise tüp bebek tedavisi görebilirim. Doktoruma gelince hakkıyla yapan bir doktor ( ben ücret zaten ödemiyorum eşim o hastanede çalışıyor çünkü para ile hiç bir alakası yok lütfen bilmeden yorum yapmayın) 1 deneme de olsa denemeye değer.
- 1 Şubat 2020
- 1.630
- 1.008
- 83
Bende topik açmıssnz yorum yapmak istedim tabiki niyetim atışmak değil est ama direk Nie tüp bebek yaptırmadnz diye sert bi yorum yapıyorsunuz. Ben doktorumdan ısrarla istemedim ki aşılamayı onu nerden çıkardınız :) kendisi ile ortak kararımız denedik tutarsa tutmazsa Rabbim bilir İnşAllah hepimizi kavuşuruz süreçler gerçekten çok zor insan basına gelince anlıyor gerçekten siz nasl tedavi görüyorsunuz peki ?sizin doktorunuz ''öyle'' demedim ben ortaya konuştum ama siz hassas bir dönemdesiniz benim polemiğe girmeye hiç niyetim yok. ben iyi niyetli bir şekilde yazdım . Bu konularda tecrübesiz veya bilgisi olmayan çok insan var yardımcı olmak uyarmak için söyledim. Sizin gibi bende ısrarla doktorumdan aşılama isteyip denemek istiyorum diye yaptırdım, sizi de çok iyi anlıyorum. İnsallah mucizenize kavuşursunuz.
doktordan doktora fark olduğunu düşünüyorum bu konuda. 1,30 dur ama ultrasonda 10 folikül görmüştür önermemiştir vs... gibi durumlar mevcut . amh sonucunun çokta güvenilir bir sonuç vermediği kanaatindeyim yada yaptırılan merkezlerde farklı sonuçlarda çıkıyor olabilir. amh düşüklüğü kaliteyi düşürdüğü içinde gebe kalmak zorlaşıyor ama imkansız değil1.68 çok sıkıntılı Bi amh değil. Sizin ultrasonla eşleşmediği için tüp bebeğe yönlendirmişler. Benim de 1.30 Du amh ama doktorlar acil tüp bebek demedi.
- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
Evet işte ultrasonla eşleşmediği için size öyle denilmiş.doktordan doktora fark olduğunu düşünüyorum bu konuda. 1,30 dur ama ultrasonda 10 folikül görmüştür önermemiştir vs... gibi durumlar mevcut . amh sonucunun çokta güvenilir bir sonuç vermediği kanaatindeyim yada yaptırılan merkezlerde farklı sonuçlarda çıkıyor olabilir. amh düşüklüğü kaliteyi düşürdüğü içinde gebe kalmak zorlaşıyor ama imkansız değil
sizin gibi aşılama denemk istedim anlamında söyledim ama yazışarak çok doğru anlaşılamıyorum :)Bende topik açmıssnz yorum yapmak istedim tabiki niyetim atışmak değil est ama direk Nie tüp bebek yaptırmadnz diye sert bi yorum yapıyorsunuz. Ben doktorumdan ısrarla istemedim ki aşılamayı onu nerden çıkardınız :) kendisi ile ortak kararımız denedik tutarsa tutmazsa Rabbim bilir İnşAllah hepimizi kavuşuruz süreçler gerçekten çok zor insan basına gelince anlıyor gerçekten siz nasl tedavi görüyorsunuz peki ?
şaşırmamın nedeni sizin vakit kaybetmeye zamanınız yok , 0,5 çok kötü bir rakam değil ama herhangi bir tedavi ile uğşarak ancak zaman sizin aleyhinize işler. Sizin bir an önce duruma göre yumurtalarınızı biriktirmeye başlamanız gerekir . Çünkü tüp bebekte çok kısa bir süreç olmuyor bazen. Ayrıca her kullandığınız yumurta büyütme ilacı , yumurta kalitesini bozarak yumurta rezervini düşürmeye sebep veriyor. Sizin en kötü durumda tutmaz ise (inşşalh tutarrr bebişiniz) rahmi dinlendirmeniz gerekir. Size tavsiyem o dinlendirme sürecinde kaliteli yumurta için ek vitamin takviyesi kullanın , o kdr faydası ve etkisi var ki... Prowomen , promotil woman, ımpryl , maxijuno gibi markalar (içeriklerini araştırın). Bunların yanında muhakkak coenzim q10 alın (ben teatrio markasını kullanıyorum). Bu sebepten ötürü doktorlar aşılama taraftarı olmazlar , tüp bebeğe yönlendirirler. Doktorum bana aşılama yapmayalım dese de ben istedim mucizem olur belki diye... Benim yumurta rezervim etkilenmiş (etkilenmeyedebilir) Daha önce 7/8 folikülüm varken şimdi 5/6 gözüküyor
ama amh kaliteyi düşürdüğü için amh düşüklüğünde zaman kaybedilmemesi için tüpe yönlendirirler. Zaten gebe kalmak için 1 yumurta yeterli , bende gözüken 5/6 ama kalite düşük olduğu için gebe kalmak biraz gecikiyor. Her geçen zamanda aleyhimize ... Erken menepoz eşiğindeyiz.Evet işte ultrasonla eşleşmediği için size öyle denilmiş.
Benim sürecim vitamin takviyesine başladık kaliteli yumurta (embriyo) elde etmek için , 3,5 kutu kullanımında kimyasal gebelik geçirdim. Sonra sil baştan başladık araya bir kaç ay girince 2 kutu takviye kullanıp başladım. Şimdi yumurta geliştirici iğneler vuruluyorum bugün kontrolüm var, 5/6 yumurta gördü tabii yumurtalar kalitesiz , boş çıkarsa , aynı işlemi tekrar yapacak olmazsa tekrar... falan filan zaman isteyen , sabır isteyen zor süreç... inşallah bugun güzel haber alırım. her doktora girdiğimde yıkılıp çıkıyorum.Bende topik açmıssnz yorum yapmak istedim tabiki niyetim atışmak değil est ama direk Nie tüp bebek yaptırmadnz diye sert bi yorum yapıyorsunuz. Ben doktorumdan ısrarla istemedim ki aşılamayı onu nerden çıkardınız :) kendisi ile ortak kararımız denedik tutarsa tutmazsa Rabbim bilir İnşAllah hepimizi kavuşuruz süreçler gerçekten çok zor insan basına gelince anlıyor gerçekten siz nasl tedavi görüyorsunuz peki ?
- 1 Şubat 2020
- 1.630
- 1.008
- 83
Sürecim yeni basladı günden güne daha iyi bilgiler alıyorum 0.5 bence kötü bi değer baya yaşıma göre yaşlı demişti doktor yumrtalklrm 1 ay onun için ayrı tedavi gördüm 1 ay sonra aşılama oldum denedik işte bakalım benmde ümidim yok açıkçası .yumurtalarınızı biriktirmeye başlamanız gerekir derken biraz daha açar mısınızsizin gibi aşılama denemk istedim anlamında söyledim ama yazışarak çok doğru anlaşılamıyorum :)
şaşırmamın nedeni sizin vakit kaybetmeye zamanınız yok , 0,5 çok kötü bir rakam değil ama herhangi bir tedavi ile uğşarak ancak zaman sizin aleyhinize işler. Sizin bir an önce duruma göre yumurtalarınızı biriktirmeye başlamanız gerekir . Çünkü tüp bebekte çok kısa bir süreç olmuyor bazen. Ayrıca her kullandığınız yumurta büyütme ilacı , yumurta kalitesini bozarak yumurta rezervini düşürmeye sebep veriyor. Sizin en kötü durumda tutmaz ise (inşşalh tutarrr bebişiniz) rahmi dinlendirmeniz gerekir. Size tavsiyem o dinlendirme sürecinde kaliteli yumurta için ek vitamin takviyesi kullanın , o kdr faydası ve etkisi var ki... Prowomen , promotil woman, ımpryl , maxijuno gibi markalar (içeriklerini araştırın). Bunların yanında muhakkak coenzim q10 alın (ben teatrio markasını kullanıyorum). Bu sebepten ötürü doktorlar aşılama taraftarı olmazlar , tüp bebeğe yönlendirirler. Doktorum bana aşılama yapmayalım dese de ben istedim mucizem olur belki diye... Benim yumurta rezervim etkilenmiş (etkilenmeyedebilir) Daha önce 7/8 folikülüm varken şimdi 5/6 gözüküyor