Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki tahlilde öyle yazıyorYumurtan mi yok o anlamami geliyor
Foto varsa at burayaİşin garip tarafı polikistik overim![]()
Tahminime gore rezerven az canm sayisi var mi tam net cikmamis mesela benim ki amh 0.788 di
Yok hiç sayı yazmıyor sadece yetersiz numune yazıyor. Ama ben pcosum. Yani çok yumurtam olması gerekmiyor muTahminime gore rezerven az canm sayisi var mi tam net cikmamis mesela benim ki amh 0.788 di
Canim her ay degisiyor az varYok hiç sayı yazmıyor sadece yetersiz numune yazıyor. Ama ben pcosum. Yani çok yumurtam olması gerekmiyor mu![]()
Benim de aklıma o takıldı 0 bile olsa yazması gerekirdi. Hastane özel değil devlet hastanesi zaten ilgilenmediler bileSayı düşük bile olsa belirtmeleri gerekirdi
Numune yetersizliğinden ben şunu anladım
Belki tahlili yapamamışlardır atıyorum kanını yeterli alamamışlardır hastaneyi arayıp sor bence
Aslında troid ilacı kullanmıyorum. Yani hiçbir doktor vermedi. Ben de prolaktin yüksek o yüzden dereotu yemiyorumBu arada tiroid ilacı kullanıyorsun canım?
Bilgin olsun dereotu da tiroidi düşürüyormuş saraçoğlunun tavsiyesi
İnşallah öyledir kuzum.Numunee diyor cnm bence eksik kan almislar hemen panik yapma doktora sor bi anonce
Aslında troid ilacı kullanmıyorum. Yani hiçbir doktor vermedi. Ben de prolaktin yüksek o yüzden dereotu yemiyorum![]()
Hiçbiri için ilaç vermedi prolaktin haricinde sorun yok dedi. Sorun var dediğini de başka doktora yönlendirdi. Biliyorum sorun olduğunu. Tsh'ın sayısı kaç olmalıNiye vermediler acaba prolaktin düşünce tsh de otomatik mi düşüyoprolaktin için de ilaç vermediler mi? Bunların yüksekliği gebeliğe engel oluyo biliyosun
Tahlilini dediğim gibi teyit ettir
Büyük ihtimalle yapmadılar laboratuvarda bi sıkıntı çıktı ya da
Hiçbiri için ilaç vermedi prolaktin haricinde sorun yok dedi. Sorun var dediğini de başka doktora yönlendirdi. Biliyorum sorun olduğunu. Tsh'ın sayısı kaç olmalı