• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh yükseltmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aysq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
soğan kürünü regli öncesi yap ben denemedim ben birde miyom operasyonu geçirmeden önce denemiştim rahmi temizlemesi için ama rahim temiz mi tüple acık mı bunu öğrenmek için rahim filmi cektirebilirsin ilaçlı film oldugu için tüpler kapalı olsa da açılıyor
Aynen rahim filmini de genelde tüp bebek merkezleri istiyorlar diye gittiğim yerde yaptırırım diye düşünüyorum birde ağrılı bir işlem olduğu söyleniyor anestezili yaptır diyorlar genelde

Aynen rahim filmini de genelde tüp bebek merkezleri istiyorlar diye gittiğim yerde yaptırırım diye düşünüyorum birde ağrılı bir işlem olduğu söyleniyor anestezili yaptır diyorlar geneldehahır

Aynen rahim filmini de genelde tüp bebek merkezleri istiyorlar diye gittiğim yerde yaptırırım diye düşünüyorum birde ağrılı bir işlem olduğu söyleniyor anestezili yaptır diyorlar genelde
Ben rahimde tespit edilemeyen miyom parçası nedeni ile film çekildim film cekilin diğer tarafı beklemeyin bana anestezi yapmadılar biraz canım yandı yukarı kaydım istemsiz o sancıyla ama iki dk bile sürmüyor ama anestezi ile tavsiye ederim biran önce yaptr

Ben rahimde tespit edilemeyen miyom parçası nedeni ile film çekildim film cekilin diğer tarafı beklemeyin bana anestezi yapmadılar biraz canım yandı yukarı kaydım istemsiz o sancıyla ama iki dk bile sürmüyor ama anestezi ile tavsiye ederim biran önce yaptr
İlçede yaşıyoruz biraz onun sıkıntısı var aslında burdaki özel hastane de anestezili yapmıyorlarmış bildiğim kadarıyla devlette ve araştırma hastanelerinde de anestezili yapılmıyor sanırım

İlçede yaşıyoruz biraz onun sıkıntısı var aslında burdaki özel hastane de anestezili yapmıyorlarmış bildiğim kadarıyla devlette ve araştırma hastanelerinde de anestezili yapılmıyor sanırım
bende il dışına gitmiştim ama cekilebilecek bir acı biraz diyemem ama hersey bir umut için

Back
X