Amh yükseltmek

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aysq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence yükselir. Bir kaç diyetisyen sayfasında da gördüm, beslenmeye dikkat edince yükseliyor. Bir kaç ay deneyin beslenmeyle. O aylarda tekrar kan’dan ölçtürün AMH değerinizi derim ☺️
Peki siz tüp bebek doktoruyla mi çalıştınız. Allah'ım inşallah benimde yükselir. Herşeyin düzelir çok üzgünüm. İnanın. Keşke 0.30 ken vs öğrenseydim yıkıldım resmen 32 yaşında insanın hiç aklına gelmiyor böyle bişey

Peki siz tüp bebek doktoruyla mi çalıştınız. Allah'ım inşallah benimde yükselir. Herşeyin düzelir çok üzgünüm. İnanın. Keşke 0.30 ken vs öğrenseydim yıkıldım resmen 32 yaşında insanın hiç aklına gelmiyor böyle bişey
Tabii ki canım, kimsenin aklına gelmiyor, ben de seninle aynı şeyi düşündüm. İnsanın başına gelince anlıyor maalesef. Benim doktorum kadın hastalıkları uzmanı, tüp bebek de yapıyor ama direkt alanı tüp bebek değil. Ben yarım rahimli olduğum için bana tüp bebek yapmadı, çok dikkat ve incelikli işlemler gerektirdiği için profesör hocalara yönlendirdi.

Benim Amh 1.75 iken doktorumun verdiği takviyeyle 2 ayda 3.96 ya çıktı e nabızda görüntüsü de var

Back
X