Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildiğim kadarıyla amh yükselmiyor...27 yaşındım Amh 0.1 ne kullanmalıyım yükseltmek için lütfen acil yazın
Prowomen duydum bu nedir bu kadar yükselebilir miThancs woman kullandım. 1.70 den 3.96 çıktı
İnananın gebelik olsun diye 2 ay düzenli kullandım gebelik olmadı ama Amh yükseldiProwomen duydum bu nedir bu kadar yükselebilir mi
Prowomen duydum bu nedir bu kadar yükselebilir mi
İnanılmaz harika
Merhaba, nasıl o kadar yükseldiThancs woman kullandım. 1.70 den 3.96 çıktı
Ayy ne güzell
Ben 30 yaşındayım iki ay düzenli kullandım şansınızı deneyin istersenizAyy ne güzell
Benim 0,1524 yaşındayım acaba benimkini de yükseltir mi
Markası tam olarak ne nereden aldınız eczane den miİnananın gebelik olsun diye 2 ay düzenli kullandım
Thancs woman kullandım. 1.70 den 3.96 çıktı
gebelik olmadı ama Amh yükseldi
Eczaneden alıyorum hala kullanıyorum ama iki ay da geldi o sonuç bendeMarkası tam olarak ne nereden aldınız eczane den mi
Teşekkür ederimEczaneden alıyorum hala kullanıyorum ama iki ay da geldi o sonuç bende
Slm canım kaç ayda yükseldiAmh yukselmiycegini söylüyorlar ama benimkide yükseldi 0.61 di 1.39 yükseldi gerçi önemli olan sağlıklı şekilde yumurtanın büyümesi bence 1 yumurtayla hamile kalınıyor düzenli beslenmek gerekiyor bunun icinde
Sizin nasıl böyle yükseldiAmh yukselmiycegini söylüyorlar ama benimkide yükseldi 0.61 di 1.39 yükseldi gerçi önemli olan sağlıklı şekilde yumurtanın büyümesi bence 1 yumurtayla hamile kalınıyor düzenli beslenmek gerekiyor bunun icinde
D vitamini çok düşüktü d vitamini kullandım başta bende çok ağladım çok fazla amh düşük insan var hatta tüp bebeğe başladım hemen sonra başka nedenlerle iptal oldu tüp bebek sonra yükseldiğini öğrendim ya üzülmemek lazım çünkü üzüldük değerler düşüyor 1 yumurtada sağlıklı büyümüyor sonuçta hala regl oluyoruz ve yumurtamiz büyüyor onuda üzülerek ziyan etmek saçma beslenme ve olumlu düşünce olacağına inanıyorum inşallah Rabbim anne olmayı nasip etcekSizin nasıl böyle yükseldi
Özel olarak yaptığınız şeyler varsa paylaşır mısınız
24 yaş 0,15 amh![]()