Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde amh değerim 0.1 neler yaptınız nelere dikkat ettiniz neler yaptığınızı anlatır mısınız0.5 olan amh değerim 1 ay sonra 1.6'ya yükseldi,
bir aylık süreçte sigarayı ve paketli gıdayı azalttım sebze ağırlıklı ve
dengeli beslenmeye çalıştım bir de bol incir ve su tükettim.
Ne kadar alakası var yaptıklarımla bilmiyorum ama, denemeye değer sigara ve paketli gıda tüketiyorsanız.
Takviye kullandınız mı0.5 olan amh değerim 1 ay sonra 1.6'ya yükseldi,
Ne kadar alakası var yaptıklarımla bilmiyorum ama, denemeye değer sigara ve paketli gıda tüketiyorsanız.
Takviye kullandınız mı
Kızlar merhaba benim amh değerim 0.1 27 yaşındayım 3 yumurta ile aşılama yaptırdım tutmadı şimdi rahim filmi çektireceğim Amh değerimi nasıl yükseltebilirim
0.5 olan amh değerim 1 ay sonra 1.6'ya yükseldi,
Kızlar merhaba benim amh değerim 0.1 27 yaşındayım 3 yumurta ile aşılama yaptırdım tutmadı şimdi rahim filmi çektireceğim Amh değerimi nasıl yükseltebiben
benimde 0.5 di ben trendyoldan bitkisel itimat 1995 in hayıt ekstresini aldım 2,3 şişe kullandım şuan 1.03Kızlar merhaba benim amh değerim 0.1 27 yaşındayım 3 yumurta ile aşılama yaptırdım tutmadı şimdi rahim filmi çektireceğim Amh değerimi nasıl yükseltebilirim
Merhaba canım kaç yumurta görülüyor benimde 004 benimde yükseltmem lazım görüyorum burda yükselen olmusKızlar merhaba benim amh değerim 0.1 27 yaşındayım 3 yumurta ile aşılama yaptırdım tutmadı şimdi rahim filmi çektireceğim Amh değerimi nasıl yükseltebilirim
Slm canım benimde yükselirmi sence benim 0.04Merhabalar. Temmuz ayından beri üç kere AMH değeri ölçümü yaptırdım.
Temmuz AMH 0,17
Kasım AMH 0,38
Mart AMH 0,71
Temmuzdaki değeri görünce başımdan kaynar sular dökülmüştü. Doktor asla doğal yolla bebeğin olmaz dedi. Tüp bebeğe başlamamı söyledi. O bir kaç ay depresyonla geçti. Sonra kasımda çok iyi bir doktorla tedaviye başladım. Tedavi derken beslenme, hayat tarzında değişikliklerle değerlerimi düzeltmek. Gerçekten yapılan tedavi ve takviyeler işe yaradı ve AMH değerim arttı. Artık doğal yolla gebelik için umutlanabiliyorum. Canım kız kardeşler, paketli gıdaları hayatınızdan çıkarın. Organik sıfırla başlayan ya da köy yumurtası tüketin. Sebze, meyve ağırlıklı beslenin. Çikolata, cips asla yemeyin. Yemek hazırlarken cam ve çelik kaplar kullanın. Plastiklerden uzak durun. Gluteni hayatınızdan çıkarın. Faydasını göreceksiniz![]()
Hayıt macunu kaliteyi artırıyor. Bitkisel ilaçlara yönlenmeni tavsiye ederim. Yaşın küçük daha. Düzenli adet oluyor musunKızlar merhaba benim amh değerim 0.1 27 yaşındayım 3 yumurta ile aşılama yaptırdım tutmadı şimdi rahim filmi çektireceğim Amh değerimi nasıl yükseltebilirim
Bu ilaçları kaç ay kullandın canim benim de çok ihtiyacım var menopoza girmek istemiyorum bende 32 yaşındayım 0.04. benim yükselmesi sanırım mucize olur ama 0.30 bile olsa beni 40 yaşına kadar götürsun yeter diyorum.Hatta yaptığım diğer şeyleri de yazayım. Hamile kalabilmek için her şeyi deniyorumBu yaptıklarım da AMH değerimi yükseltti. İyi bir doktor bulun anlaşabileceğiniz ve her şeyi sorabileceğiniz. Tüm detaylı kan değerlerinize baksın, benim 50’ye yakın değerime baktı. Bu çıkan sonuçlara göre doktorunuz zaten ilave takviyeler verecek yumurta kalitesini arttırmak için.
Ben bu süreçte omega 3, folik asit, dhea, nad, nac, resveratrol, koenzim q10, biotin takviyeleri kullandım.
Her gün bir çorba kaşığı Keten tohumunu blender’da çektirip 1 kase yoğurda katıyorum, bunun içine biraz chia tohumu ve yaban mersini ekliyorum. Her gün kabak çekirdeği ve ay çekirdeği yiyorum. Her gün yumurta (haşlanmış, kırılmış, menemende hiç farketmez) yiyorum. Arada çörek otunu yoğurda katıp yiyorum. Avokado yiyorum. Bol su içiyorum. Çay sadece 1 bardak içiyorum. Beyaz ekmek asla yemiyorum ve beyaz unlu şeyler asla kullanmıyorum. Siyez ekmeği yiyorum.
Hamile kalmak isteyen arkadaşlarım bunları bir deneyin. Doktorumun tavsiyeleri bunlar. Ben bu konuda çok araştırdığım için bir çok doktor ve diyetisyenin de hamile kalmaya çalışanlara bunları önerdiğini gördüm.
Ben henüz hamile kalamadım, inşallah siz tez vakitte hamile kalırsınız (İnşallah ben de kalırım)![]()
Slm canım kaç yumurtan var inşallah yükseltirsinKızlar merhaba benim amh değerim 0.1 27 yaşındayım 3 yumurta ile aşılama yaptırdım tutmadı şimdi rahim filmi çektireceğim Amh değerimi nasıl yükseltebilirim
merhaba kızlar bende 33 yaşındayım fsh 16 amh 0.52 çıktı sağ yumurtalıkta 3 adet yumurta solda da 2-3 arası yumurta ve bir tanesi de çatlamış doktorum hemen tüp bebeğe başlayın dedi bu süreçte olanlar var mı önerileriniz nedirSlm canım kaç yumurtan var inşallah yükseltirsin
Kaç yumurtan vardı canımbenimde 0.5 di ben trendyoldan bitkisel itimat 1995 in hayıt ekstresini aldım 2,3 şişe kullandım şuan 1.03
Bence yükselir. Bir kaç diyetisyen sayfasında da gördüm, beslenmeye dikkat edince yükseliyor. Bir kaç ay deneyin beslenmeyle. O aylarda tekrar kan’dan ölçtürün AMH değerinizi derimSlm canım benimde yükselirmi sence benim 0.04çok üzülüyorum
Takviye ilaçları 2-3 ay kullandım yani aslında hepsinden 1 kutu bitene kadar. İçlerinde 50, 60, 100 adet olanlar var. Doktorunuza danışın, vücudunuzdaki eksik değerlere göre takviyeler verecektir. Zaten bu takviyeler hem rahmi gençleştirmek hem de bebeğe hazırlık için tüp bebek tedavisinde de kullanılan takviyeler. Ama lütfen doktorunuza danışın, her vücut farklıBu ilaçları kaç ay kullandın canim benim de çok ihtiyacım var menopoza girmek istemiyorum bende 32 yaşındayım 0.04. benim yükselmesi sanırım mucize olur ama 0.30 bile olsa beni 40 yaşına kadar götürsun yeter diyorum.
onu net olarak bilmiyorum yumurtlama takibi yapıyoruz sadece degerlerde yükselmistiKaç yumurtan vardı canım