Gebeliğe Hazırlık Amh yüksekliği yaşayan arkadaşlarım yardımınıza ihtiyacım var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Spagetti bolonez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
2.643
3.323
53
Amh yüksekliği olup hamile kaldiniz mi ? Kactan sonrasi yuksek kabul etmeliyiz, ne kullandınız, 5.71 amh 28 yasindayim 15 aydir gebelik oluşmadı pcos yok dedi doktor

Merhabalar bende 12 yıldır evliyim 4 yıllık evliyken kızım oldu tüp bebek ile amh 20 di o dönemde. 2017 de hamile kaldım düşük oldu o zaman da amh ım 16 idi.. Amh çok da yüksek değil senin yani.. Eşini değerlendirdiler mi hiç bilemiyorum ama bence bakılsın zaman kaybetme.. Sevgiler

Evet herseye bakildi smear testi sonucu bekliyorum peki herhangi bir ilac tedavi oldunuz mu kendiliğinden mi oldu

Yani amh için birşey yapildi mi tüp bebek yapilma icin amh mi nedendi

Amh yüksekliği olup hamile kaldiniz mi ? Kactan sonrasi yuksek kabul etmeliyiz, ne kullandınız, 5.71 amh 28 yasindayim 15 aydir gebelik oluşmadı pcos yok dedi doktor
Normla degerler 2.6 ile 6.8 imis ve zatnyer yee degisiklik gosterit ama arastirmama gore 6.8 den buyuk amh testleri pco hasta olanlarda yuksek olurmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…