Amh yüksek olup gebe kalamayan var mı

nidahnm

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2025
266
29
13
25
Amh değerim 5,5 ama gebe kalamıyorum pcos olabilir dendi ama belirti sıfır yani . Adetim düzenli kıllanma yok doktorda şaşırdı bu duruma . Ultrasonda da baktığında ilk göremedi sonra değere göre evet pcos olabilir dendi ama kafam karışık

Bende de hiç bir belirti yok, bana da pco dendi. Amh değerine çok da takılmayın, adetin düzenli ise yumurtluyorsun düzenli demektir o yüzden bunları düşünüp strese girip süreci uzatmayın

Evet adetim düzenli ama hormanrl değerlerim sıkıntı prolaktin 50 fsh 9.75 biraz zorluyor gibi bu durum hsg çektirtmeyi düşünüyorum ister istemez her ay stres olunuyor maalesef

Sizde gebelik oluştu mu
çok şükür, geçen ay kimyasal yaşamıştım bu ay tekrar hamileyim ama nasıl sonuçlanavak henüz bilmiyorum inşallah sağlıklı ilerler merak etmeyin gönlünüzü ferah tutun kilonuz varsa onu verin sağlıklı beslenin ve takviyelerinizi almayı ihmal etmeyin

Folik asit her şey kullanıyorum düzenli beslenmem kötü şu aralar onu düzeltmeye çlaıyorum . Hayırlısıyla olur inşallah sizinde :)

Folik asit her şey kullanıyorum düzenli beslenmem kötü şu aralar onu düzeltmeye çlaıyorum . Hayırlısıyla olur inşallah sizinde :)
Her gün avakado ve yumurta yemeye özen gösterin eşinize de keçi boynuzu ve tahin yedirin ben öyle yapmıştım inşallah şifasını görürsünüz

Benim de yüksek diğer değerlerim lh fsh vs normal doktor ultrasonda bakıp pcos olabilir demişti. Hamile kaldım iğne vs kulkanmadım. Doktor ne önerdi

Benim de yüksek diğer değerlerim lh fsh vs normal doktor ultrasonda bakıp pcos olabilir demişti. Hamile kaldım iğne vs kulkanmadım. Doktor ne önerdi
Doktor ilk anlam veremedi orantısızlık var çünkü adetim düzenli kıllanma sivilce yok ama pcos olabilir dedi net demedi 1 cm de dermoid kist gördü bundan önce tüm doktorlar çikolata kistin var diyordu pcos diyen ilk doktor çok şaşırdım

Doktor ilk anlam veremedi orantısızlık var çünkü adetim düzenli kıllanma sivilce yok ama pcos olabilir dedi net demedi 1 cm de dermoid kist gördü bundan önce tüm doktorlar çikolata kistin var diyordu pcos diyen ilk doktor çok şaşırdım
Bi tedavi önerdi mi

Her gün yumurta yiyorum aslında ben stresin çok etkilediğini düşünüyorum :(
Kesinlikle etkiliyor ama bebek isteyen bir kadın bunu aklından atamıyor maalesef düşünmemek elde değil ama herşeyin bi zamanı olduğunu bilmek lazım ne kadar zorlasak da. Bu süreçte beni sadece dua etmek rahatlattı eminim size de faydası olur

Kesinlikle etkiliyor ama bebek isteyen bir kadın bunu aklından atamıyor maalesef düşünmemek elde değil ama herşeyin bi zamanı olduğunu bilmek lazım ne kadar zorlasak da. Bu süreçte beni sadece dua etmek rahatlattı eminim size de faydası olur
Aynen öyle Allah’a kalmış artık

Bende de hiç bir belirti yok, bana da pco dendi. Amh değerine çok da takılmayın, adetin düzenli ise yumurtluyorsun düzenli demektir o yüzden bunları düşünüp strese girip süreci uzatmayın
Nasıl yani adeti düzenli olan herkes yumurtlamaz ki adet farklı bişey yumurtlamak farklı diye biliyorum rahim duvarı dökülmesi adet olmak

Benim adetlerim çok düzenli ama geçen ay yumurtlamadım mesela örnek yumurtam gelişmemiş 🙁

Back
X