• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amh ve yumurta sayısı

madreniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
108
19
98
merhaba, daha önce tüp bebek tedavisi olanlar opu'da kaç yumurta toplattı, kaçı olgun geldi ve döllendi? 3. gün ve 5.gün gelişimleri nasıl oldu ve kaç embriyo elde ettiniz🙏 Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Forumun arama/mesaj kısmı bu ara çalışmıyor bu datalara erişemerim.

merhaba, daha önce tüp bebek tedavisi olanlar opu'da kaç yumurta toplattı, kaçı olgun geldi ve döllendi? 3. gün ve 5.gün gelişimleri nasıl oldu ve kaç embriyo elde ettiniz🙏 Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Forumun arama/mesaj kısmı bu ara çalışmıyor bu datalara erişemerim.
43 yumurta toplandı polikistik vardı bende ondan çok oldu galiba ama zaten önemli olan kalitesi az olsun öz olsun bence
Benim 9 u embriyo oldu. 4 tane 3.gün 5 tane 5.gün vardı şuan hepsi 5.gün 4 embriyom var. (Transfer vs kullandıklarım oldu)

Bir opuda 9 toplandi 9 olgundu. Diger opuda 8 toplandi 7 olgundu. İlkinde dort tane besinci gun kaldi. İkincisinde bir tane altinci gun. Ama bende kist var esimde de eslik eden sperm morfoloji ve hiz problemi. O yuzden biraz boyle oldu yani sonuclarimiz :)

Ben üç kere Opu oldum üçünde de aynı sonuçları elde ettim her seferinde 4 adet olgun çıktı ilk tüp bebekte sıfır döllenme ikinci tüp bebekte iki embriyo üçüncü tüp bebekte 2 adet döllendi benim üç tüp bebeğim de hiç değişik sonuçlar vermedi hep aynı düzlükte gittik 🤣 4. Nasıl olur bilmiyorum 🤷‍♀️ tek temennim sağlıklı kaliteli embriyolar oluşması 🤲

Bir opuda 9 toplandi 9 olgundu. Diger opuda 8 toplandi 7 olgundu. İlkinde dort tane besinci gun kaldi. İkincisinde bir tane altinci gun. Ama bende kist var esimde de eslik eden sperm morfoloji ve hiz problemi. O yuzden biraz boyle oldu yani sonuclarimiz :)
tüp bebekte bunlar sorun olmaktan cikmiyor mu zaten ama? imsi ile cekip icsi kullanıyorlar. ilkinde 9u da döllendi mi?

43 yumurta toplandı polikistik vardı bende ondan çok oldu galiba ama zaten önemli olan kalitesi az olsun öz olsun bence
Benim 9 u embriyo oldu. 4 tane 3.gün 5 tane 5.gün vardı şuan hepsi 5.gün 4 embriyom var. (Transfer vs kullandıklarım oldu)
merhabalar ilk transferinizde 3.gün mü 5.gün mü tercih ettiler neye göre tercih ediliyor bir de 🙏🏻

Ben üç kere Opu oldum üçünde de aynı sonuçları elde ettim her seferinde 4 adet olgun çıktı ilk tüp bebekte sıfır döllenme ikinci tüp bebekte iki embriyo üçüncü tüp bebekte 2 adet döllendi benim üç tüp bebeğim de hiç değişik sonuçlar vermedi hep aynı düzlükte gittik 🤣 4. Nasıl olur bilmiyorum 🤷‍♀️ tek temennim sağlıklı kaliteli embriyolar oluşması 🤲
pgtye gönderdiz mi hiç? sağ salim kucağınıza alın insallah ilk tedavinizde ilk gün arayip 4ü de olgun ama döllenme olmadı mu dediler yoksa 3. gün falan mı bilgi verildi?

sizin yazılarınıza hep denk geliyorum, ve olacağına ilişkin aşırı yüksek enerji alıyorum:) nerde tedaviye devam ediyorsunuz merkez değiştirecek misiniz?
Ah amin insallah, hepimize nasip olsun🙏🏼 biz bugun transfer hazirligina basladik, pgtli bir embriyom var digerinin sonucu cikmadi henuz ama artik bir transfer yapalim dedi doktorum ben de cok istiyordum o yuzden mutluyum 🌸 umudum hem var hem yok karisik oralar biraz 🫠 doktorum ercan bastu, acibademde yapiyor islemleri

pgtye gönderdiz mi hiç? sağ salim kucağınıza alın insallah ilk tedavinizde ilk gün arayip 4ü de olgun ama döllenme olmadı mu dediler yoksa 3. gün falan mı bilgi verildi?
Yok canım ilk gün doktor bizi yanına çağırdı 4 adet olgun yumurta bulundu dedi yarın sizi Labor doktoru arıyacak döllenme oldu mu diye 24 saat sonra arandık doktor dedi üzgünüm ne yazık ki hiç biri döllenmedi tabi bu nasıl olur nasıl olmaz diye düşündük durduk hiç böyle birşey aklımın ucundan geçmiyordu 😂 sandım ki şakır şakır hepsi döllenecek ve herşey tereyagından kıl çeker gibi olacak sandık ama yanıldık ne yazık ki çok şükür 😅 herşeyi öğrendik tüp bebek sayesinde 🥲 Amin 🙏

Düşük amh vardı.
2 kez Opu oldum.
1 ve 2 tane toplandı.
3 emriyom.oldi. ikisi transfer oldu. Şimdi bir kızım var.

Biz hep Opu sonrası 24 saat sonra arandık anladım ki döllenme olması embriyo oluşması büyük bir nimet miş onun için ikinci tedavimde çok dua ettim Allahım sağlıklı embriyolarım olsun diye çok şükür iki adet döllendi ve transfer ettiler 2. Gün embriyosuydu çok mutlu olmuştum ilkinden tecrübelendim ya artık şükrettim ve tuttu hamile kaldım ama velakin sevincimiz kısa sürdü kaybettim orada anladım ki hamileligin de 9 aya kadar garantisi yokmuş herşeyde bir ders çıkarttım. ☺️

Bende pcos var. 59 yumurta toplandi. 39u döllendi. 2 tanesi 5.güne geldi.

Biz hep Opu sonrası 24 saat sonra arandık anladım ki döllenme olması embriyo oluşması büyük bir nimet miş onun için ikinci tedavimde çok dua ettim Allahım sağlıklı embriyolarım olsun diye çok şükür iki adet döllendi ve transfer ettiler 2. Gün embriyosuydu çok mutlu olmuştum ilkinden tecrübelendim ya artık şükrettim ve tuttu hamile kaldım ama velakin sevincimiz kısa sürdü kaybettim orada anladım ki hamileligin de 9 aya kadar garantisi yokmuş herşeyde bir ders çıkarttım. ☺️
Hayirlisiyla insallah olur yeniden. Belirtiniz varmiydi acaba.

Hayirlisiyla insallah olur yeniden. Belirtiniz varmiydi acaba.
Amin inşallah Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah belirti şöyle söylim ben taze transfer yaptım Opu sonrası ikinci gün transfer oldum o günden itibaren bıçak saplanması gibi ağrılarım başlamıştı adet olacak gibi kramplar vardı belim çok ağrıyordu hatta dedim ay bunlarda tutunmadı ama hiç evde test yapmadım doktorum yapma dedi hatta doğal gebelik planlamıştı sadece fitil kullanıyordum adet günüm geldi geçti biraz umutlandım ama sancım çok umudum yoktu gittim kan verdim geldim birkaç saat sonra doktorum aradı pozitif dedi gebelik gerçeklemiş dedi sadece iki defa kan verdim değerlerin güzel katlanmış artık gelme dedi keseye çağırdı o gün gittim dünyam başıma yıkıldı tabi 🥹 Rabbim bir daha göstermesin inşallah Rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı gebelikler nasip eylesin inşallah 🤲

Back