• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh ve vajinal ultrason

Yumurtlama sorunun var mıydı
Hayır canım hiç sorunum yoktu her şey güzeldi. Hala herşey güzel çok net pik görüyorum testlerde. Gayet kaliteli yımurta da üretiyorum fsh iyi olduğundan. Ama toplam rezerv düşük işte.

Amh düşük çıkınca aşılama dan vazgeçildi tup bebege yoneldın dimi.

Senin vajinal kontrol de yumurtalıkların normaldı yanı dimi az gorunmek olayın yoktu sadece kanda belli oldu.
Tüp bebek tedavisine mı basladın
Sizin amh düşük degilki ikiside güzel. Folikul az göründüğünden demiştir. Bu amh için az görünmesini anlamadım. Normalde 8-10 civarı görünmeli... Takviye kullanabilirsin.Saglikli beslenme yürüyus bol su tüketimi faydalı.

Hayır canım hiç sorunum yoktu her şey güzeldi. Hala herşey güzel çok net pik görüyorum testlerde. Gayet kaliteli yımurta da üretiyorum fsh iyi olduğundan. Ama toplam rezerv düşük işte.
Tüp bebege basladın mı peki.
Acaba sence benim neden boyle vajınada yumurta yok ama kanda iyi

Umarim sende yaşarsın aynısını da. Bizde sana cinnet gecırırız kız
beddua edilmez oyle her elstiriye derde kedere sabır en temizi:))
Kızlar Dr vajinal ultrason ile 3 tane folıkul gordum dedi. amh istedi oda 3.500 cıktı süper sonuc ama vajınada cok az dedi folıkul. Napıym Bn yardım lutfen
amh adet donemının her anında olculebıldıgınden degsıklık gstermemsı lazım yanlıs bılmıyosam tabı cok hakım degılım. pko da amh yuksek seyredermıs . menopozdu kısırlıktı net bılgı olmazmıs. o yuzden dıger kadın hormonlarına bakmak mantıklı. cunku amh ı folıkuller bellı bı boyutta salgılıyo pko da da mınık mınık bı suru yumurta olunca onlar fazlaca salgılamıs oluyo yanlıtıyo. 2 ıle 7 mm arası folıkulde olması lazım sayıları tam hatırlamıyorum. tek doktorla olmaz tabı. baska bı doktora da gıdebılırsın guvenmedıysen ya da sana dogru duzgun acıklama yapmıyosa ben sevmıyorum havada kalınca mısal:p bıdaha kontrol ettır detaylıca yasına ve denemelerıne gore tup bebek onerıyorsa dedıgınden cıkma derım.:)) ama ıste bunu para kazanmak ıcın kestırme yol olarak sunduklarına da sahıt oldum kac arkadasa....ne bıleyım ınsan naapcagını sasırır haklısın. rabbım hayırlı olanı versın ınsallah :))

O nasıl oluyor ki ne demek yani sonucta noluyor lutfen anlattır mısınz

Şuraya bi bak

Back
X