Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora sormadiniz mi of. Bu tarz sorular geldiginde cinnetler geliyor bana. Yüzyüze en yakin haliyle iletisim kurmussunuz. Ona sormuyorsunuz da buraya soruyorsunuz. Biri şu otu kaynat iç dese yapacak misiniz?Kızlar Dr vajinal ultrason ile 3 tane folıkul gordum dedi. amh istedi oda 3.500 cıktı süper sonuc ama vajınada cok az dedi folıkul. Napıym Bn yardım lutfen
Umarim sende yaşarsın aynısını da. Bizde sana cinnet gecırırız kızDoktora sormadiniz mi of. Bu tarz sorular geldiginde cinnetler geliyor bana. Yüzyüze en yakin haliyle iletisim kurmussunuz. Ona sormuyorsunuz da buraya soruyorsunuz. Biri şu otu kaynat iç dese yapacak misiniz?
Ben amh testi yaptım adetlıyken 1.77 cıktı adetsız de 3.5 cıktı ıkısıdr iyi gıbı.Belki olgunlaşmamıstir?
Fsh im normal cıktı. 5 cıkıyor 6 cıkıyo lh 4 5 6 yani hepsi 10 un altındaBenim amh 0.64 3 4 bende de görünüyor. Başka bir yerde testi tekrarlayın adetli adetsiz diye değişen bi değer değil. Fsh kaç ? Bu ikisi birlikte değerlendirilir.
Onlar iyiyse kesinlikle testi tekrarlayın başka bir yerde. Aynı yerde çıktı di mi amh bu farklı değerler?Fsh im normal cıktı. 5 cıkıyor 6 cıkıyo lh 4 5 6 yani hepsi 10 un altında
Amh testi mi yanlıs cıkıyor acabaBenim amh 0.64 3 4 bende de görünüyor. Başka bir yerde testi tekrarlayın adetli adetsiz diye değişen bi değer değil. Fsh kaç ? Bu ikisi birlikte değerlendirilir.
Evet bence yanlış çıkan o olmuş. O kadar oynaması imkansız. Ben 2 farklı yerde ölçtürdüm. Birinde 0.82 çıktı bieinde 0.64. Düşük çıkan yerde tedavime devam ediyorum. Ben de geçerli değeri bu kabul ediyorum.Amh testi mi yanlıs cıkıyor acaba
Hmm duzenlı adet oluyormusun pekıEvet bence yanlış çıkan o olmuş. O kadar oynaması imkansız. Ben 2 farklı yerde ölçtürdüm. Birinde 0.82 çıktı bieinde 0.64. Düşük çıkan yerde tedavime devam ediyorum. Ben de geçerli değeri bu kabul ediyorum.
Evet saati saatine hatta.Hmm duzenlı adet oluyormusun pekı
Biliyor musun benimde oyleydı.Evet saati saatine hatta.
Ben tüp bebek yaptırıyorum. Her hormonum düzgün foliküller güzeldi. Vajinalde hiç şüphelenilmedi. Aşılama yapalım dedik o ara olan kan sonucunda bi çıktı amh düşük. Yaşım 29. Bence başka bir yere git sen de.Biliyor musun benimde oyleydı.
Ben biranda adet gorememeye basladim yasım 27 1 yıllık evliyim cocugumuz olmuyor Dr gittim alttan bakınca 3 tane folıkul var dio kanda iyi cıkıyor cok caresızim. Dr bana pko olabilir dedi muayene edince pko olmasını tercih ederdim dedi. Folıkul gozukmuyor bundan olabilir dedi. Adet görmeme sebebini buna bagladı
Amh düşük çıkınca aşılama dan vazgeçildi tup bebege yoneldın dimi.Ben tüp bebek yaptırıyorum. Her hormonum düzgün foliküller güzeldi. Vajinalde hiç şüphelenilmedi. Aşılama yapalım dedik o ara olan kan sonucunda bi çıktı amh düşük. Yaşım 29. Bence başka bir yere git sen de.
Ben istanbuldayım.Ben tüp bebek yaptırıyorum. Her hormonum düzgün foliküller güzeldi. Vajinalde hiç şüphelenilmedi. Aşılama yapalım dedik o ara olan kan sonucunda bi çıktı amh düşük. Yaşım 29. Bence başka bir yere git sen de.
Hayır ya farklı yerlerde hata cıktıOnlar iyiyse kesinlikle testi tekrarlayın başka bir yerde. Aynı yerde çıktı di mi amh bu farklı değerler?
Aynen öyle. Çünkü klomen yumurta takibi filan derken defalarca ultrasonla bakıldı.Amh düşük çıkınca aşılama dan vazgeçildi tup bebege yoneldın dimi.
Senin vajinal kontrol de yumurtalıkların normaldı yanı dimi az gorunmek olayın yoktu sadece kanda belli oldu.
Tüp bebek tedavisine mı basladın
O nasıl oluyor ki ne demek yani sonucta noluyor lutfen anlattır mısınzBelki olgunlaşmamıstir?
Ben yalovadayım öneremeyeceğim. Tüp için kocaeliye gidiyorum.Ben istanbuldayım.
Önerdıgin hastane Dr var mı