Amh ve endometriosiz olanlar yardım

Gulmelek91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2020
5
0
36
33
Herkeze merhaba amh 0.19 tek yumurtam oluşuyor ve ikisde 2. Günde gelişimi durdu bugün aradılar yine gelişimi durmuş 1. Denememde 5. Güne gitmişti ve transfer olabilmiştim negatif olsada ( edometriyosiz hastasıyım Aynı zamanda) tüplerim tıkanmış normal yolla olma şansının olmayacağını söylediler çok moralim bozuk hangi doktoru önerirsiniz .

Çikolata kisti mi var ya yoksa bağırsak rahim duvarı gibi mi yani ileri evre endometriozis mi yoksa tek çikolata kisti mi

Çikolata kisti sağdan alındı sağ yumurtalıkta folükül yok üretmiyor soldada az var kistler iki taraflı

Merhaba
Bendede yapışık iki adet çikolata kisti var amh0,66.
Eşimde sorun yoktu 3 yıl denememe rağmen bebek sahibi olamadık.bir de ben üç kez enfeksiyon geçirdim nedenini bulamadılar sürekli kasık ağrısı tuvalete giderken ağrıdan ölüyordum bir senede üç kez yaşadım bunu ve crp yüksek çıktı.kist enfekte olmuş olabilir dediler.ben de son çare tüp bebeğe başvurdum belki gebe kalırsam aldırır kurtulurum diye düşündüm..
Brüksel tüp bebek merkezine basladım fazla da araştırmadım açıkçası cem çelik ile başladım yorumları iyi görünce.kistlim bir sürü kadın gebe kalmıştı vs..
Transfer bekliyorym umarım her şey yolunda gider.sakın erteleme bir an önce bir yere başla derim.ileride sorun yaşamamak için çocuk sahibi olup bunları kökten aldırmak istiyorum.dualarım seninle inşallah istediğij gibi olur canım.
İlk transferde kaç embriyo koymuşlardı sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…