• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

patatessss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
553
293
23
27
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar tam bilmemekle birlikte amh testi yaptırmışım adetimin son günü ve sonucu çıktı ; 22 yaşındayım yaşıma göre değerim nasıl sizce ? Kaç olması yeterlidir ? Yaş aralığına göre değişkenlik gösterir mi ?

Eklentiler

• 24206339-A611-43FB-86DE-D3B545823C3A.png
    24206339-A611-43FB-86DE-D3B545823C3A.png
    142,9 KB · Görüntüleme: 2.278
Kızlar peki normal değerleri nedir bunun ? Kaç altı risktir ?

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar tam bilmemekle birlikte amh testi yaptırmışım adetimin son günü ve sonucu çıktı ; 22 yaşındayım yaşıma göre değerim nasıl sizce ? Kaç olması yeterlidir ? Yaş aralığına göre değişkenlik gösterir mi ?
Devlet Hastanesi'nde mi yaptırdınız.

kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum. bu test ne işe yarıyor ve ne zaman yaptırmak gerekiyor

İlçe miydi merkez miydi canım ilçe ki devlet hastanesinde yaparlar mı acaba?
Adetin 3.4.5 günü gidildiği taktirde hepsi yapar diye düşünüyorum sonuçta kadın doğum olan her bölgede bakılıyor bu değere burda yok başka yere git demek olmaz gibi geldi ..

kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum. bu test ne işe yarıyor ve ne zaman yaptırmak gerekiyor
estafurullah bende ilk defa yaptırdım çok bir bilgim yok aslında ama kadınlardaki yumurta rezervini gösteren bir test yani bebek için gerekli yumurta var mı yok mu onu gösteriyor 👌🏻 Adetin son günleri yapılıyor 🍀

Adetin 3.4.5 günü gidildiği taktirde hepsi yapar diye düşünüyorum sonuçta kadın doğum olan her bölgede bakılıyor bu değere burda yok başka yere git demek olmaz gibi geldi ..
Bende öyle düşünüyordum canim ama öyle olmuyormuş heralde sitede bazı başlıklarda okudum sırf bu yüzden kimisi özel de yaptırmış.

Bende öyle düşünüyordum canim ama öyle olmuyormuş heralde sitede bazı başlıklarda okudum sırf bu yüzden kimisi özel de yaptırmış.
Ama neden herkesin durumu iyi değil çok saçma bir işmiş devlet bunu yapmak zorunda bence teşvik vermeli ...

Back