• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh testi

Cankusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2017
136
19
98
Kizlad amh testi sonucum 0.85 cikti dusukmu hamile kalma olasiligim sizce varmi bu durumda olanlar nasil sizce ? 2 yildir cocuk istiyoruz olmuyor malesef cok ciddi polikistik over de var hormonlar normalmis ama

Online olan yokmu ??
Merhaba, konu ile ilgili fazla bilgim yok ama forumda gördüğüm kadarı ile yumurta rezervi/kalitesi için İ.saraçoğlu’nun önerdiği bitkisel yöntemler (hayıt ya da testere dişli aslan pençesi olabilir)ile arısütü polen kullanılıyor, inşallah fayda görürsünüz. Daha detay için yine siz de araştırın isterseniz.

Merhaba, konu ile ilgili fazla bilgim yok ama forumda gördüğüm kadarı ile yumurta rezervi/kalitesi için İ.saraçoğlu’nun önerdiği bitkisel yöntemler (hayıt ya da testere dişli aslan pençesi olabilir)ile arısütü polen kullanılıyor, inşallah fayda görürsünüz. Daha detay için yine siz de araştırın isterseniz.
Tesekkur ederim hemen bakiyim

Merhaba benim de amh 0.52 .bir tüp bebek denemem var ama maalesef yarıda kaldı .5 yumurtanın sadece biri dolu çıktı ve o da ertesi gün öldü .bu ay nasipse ikinci denemeye başlayacağız .bu arada 3 ay boyunca teatrio ve dhea kullandım .umarım işe yarar.

Merhaba benim de amh 0.52 .bir tüp bebek denemem var ama maalesef yarıda kaldı .5 yumurtanın sadece biri dolu çıktı ve o da ertesi gün öldü .bu ay nasipse ikinci denemeye başlayacağız .bu arada 3 ay boyunca teatrio ve dhea kullandım .umarım işe yarar.
Merhaba tüp bebek raporunuz varmi.rapor almak icin amh kac olmali.benim 0.94

Benim 1nisanda 3yil olacak evleneli.ozamana kadar rapor çıkaramam mi acaba.yas 33 iste.1 aşılama un8versite hastanesinde 1 tane de özelde tup yaptırdım negatif
Bence sorun
Biz rapor almaya giderken ewlilik cuzdanini da istediler .amh testini nerede yaptırdınız .ben geçen sene yaptırdım 0.52 geçen ay yaptırdım 0.86

Bence sorun
Biz rapor almaya giderken ewlilik cuzdanini da istediler .amh testini nerede yaptırdınız .ben geçen sene yaptırdım 0.52 geçen ay yaptırdım 0.86
Canım özel labaratuvarda yaptirdim.cunku üniversiteye gittim yaptırmaya artık yapmıyorlarmış. Inşallah geçerli olur

Back