Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Amh testi
- Konu Sahibi Cankusu
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- amh seviyeleri amh testi amh testi nedir amhyükseltme
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba, konu ile ilgili fazla bilgim yok ama forumda gördüğüm kadarı ile yumurta rezervi/kalitesi için İ.saraçoğlu’nun önerdiği bitkisel yöntemler (hayıt ya da testere dişli aslan pençesi olabilir)ile arısütü polen kullanılıyor, inşallah fayda görürsünüz. Daha detay için yine siz de araştırın isterseniz.Online olan yokmu ??
Tesekkur ederim hemen bakiyimMerhaba, konu ile ilgili fazla bilgim yok ama forumda gördüğüm kadarı ile yumurta rezervi/kalitesi için İ.saraçoğlu’nun önerdiği bitkisel yöntemler (hayıt ya da testere dişli aslan pençesi olabilir)ile arısütü polen kullanılıyor, inşallah fayda görürsünüz. Daha detay için yine siz de araştırın isterseniz.
- 6 Ocak 2019
- 25
- 5
- 1
Merhaba tüp bebek raporunuz varmi.rapor almak icin amh kac olmali.benim 0.94Merhaba benim de amh 0.52 .bir tüp bebek denemem var ama maalesef yarıda kaldı .5 yumurtanın sadece biri dolu çıktı ve o da ertesi gün öldü .bu ay nasipse ikinci denemeye başlayacağız .bu arada 3 ay boyunca teatrio ve dhea kullandım .umarım işe yarar.
- 6 Ocak 2019
- 25
- 5
- 1
Amh ¹ in altında olunca rapor hakkı doğuyor .üniverste Hastanesi'ne gidin rapor çıkarın bı saat içinde çıkıyor zatenMerhaba tüp bebek raporunuz varmi.rapor almak icin amh kac olmali.benim 0.94
- 6 Ocak 2019
- 25
- 5
- 1
Benim 1nisanda 3yil olacak evleneli.ozamana kadar rapor çıkaramam mi acaba.yas 33 iste.1 aşılama un8versite hastanesinde 1 tane de özelde tup yaptırdım negatifSiz kaç yıllık ewlisiniz
Benim.son yaptığım tüp de tutmadı maalesef
- 6 Ocak 2019
- 25
- 5
- 1
Bence sorunBenim 1nisanda 3yil olacak evleneli.ozamana kadar rapor çıkaramam mi acaba.yas 33 iste.1 aşılama un8versite hastanesinde 1 tane de özelde tup yaptırdım negatif
Biz rapor almaya giderken ewlilik cuzdanini da istediler .amh testini nerede yaptırdınız .ben geçen sene yaptırdım 0.52 geçen ay yaptırdım 0.86
- 6 Ocak 2019
- 25
- 5
- 1
Mutlaka vitamin kullanin yumurtayı güçlendirmek icinBence sorun
Biz rapor almaya giderken ewlilik cuzdanini da istediler .amh testini nerede yaptırdınız .ben geçen sene yaptırdım 0.52 geçen ay yaptırdım 0.86
- 6 Ocak 2019
- 25
- 5
- 1
Kaç yumurta ve embriyo oluştu en son tüpte.kaci transfer edildiMutlaka vitamin kullanin yumurtayı güçlendirmek icin
Canım özel labaratuvarda yaptirdim.cunku üniversiteye gittim yaptırmaya artık yapmıyorlarmış. Inşallah geçerli olurBence sorun