Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sağlıklı yumurtalık rezervinin ne kadar kaldığını menopoza girme yaşını belirliyor fsh den daha sağlıklı sonuç veriyor hiç çocuğu olmayanların buna rağmen bebeği eteleyenlerin mutlaka yaptırması gerekli çok genç yaştakilerin bile düşük çıkma ihtimali var
Sağlıklı yumurtalık rezervinin ne kadar kaldığını menopoza girme yaşını belirliyor fsh den daha sağlıklı sonuç veriyor hiç çocuğu olmayanların buna rağmen bebeği eteleyenlerin mutlaka yaptırması gerekli çok genç yaştakilerin bile düşük çıkma ihtimali var
Çok enteresan ya bu siteye baktığımdan beri bir şeyi fark ettim bir çok kişi çocuk sahibi olmak için çırpınıyor. Neden bu kadar zor olduğunu artık bende çok merak ediyorum. Besinlerden midir nedir ama artık gebelik çok zor. Ben de 5 yıldır hiç korunmadığımız halde gebe kalamadım. Doktor her şey normal diyor..
ağustosta amh 1. 29 çıkmıştı. dayanamayıp 25.gün kan testi yaptırdım ve eylülde gebeliğimi öğrendim. 5 gün sonra düşük. çünkü kimyasalmış dr 6 süre verdi.olmazsa tüp bebek demişti. 5 aydır ugraşıyoruz değerimi ve ne yapmam gerektiğiyle ilgili yorumlarınızı bekliyorum. başka dr.a gitmedim ve doktorum gebe kalınca gel şubat2015e kadar süren var olmazsa tüp bebek dedi diye akışına bıraktım. hata mı yapıyorum sizce..
arkadaşlar 34 yaşında AMH test sonucum 0.51 çıktı bir defa aşılama bir tüp bebek tedavim negatif sonuç verdi. üstelik tüpümün bir tanesi de tıkalıymış dr.lar olması çok zor dediler. İbrahim SARAÇOĞLU' nu aradım bana soğan kürü yap dedi ve bitkisel çaylar gönderdi. kullandım bir kür bitmeden hamile kaldım şimdi oğlum bir yaşında. hepinize tavsiye ederim. lütfen sitesine girin ve kürleri kullanın. bunu herkese tavsiye ederim. şuanda hepinizin yaşadıklarını anlıyorum. o yollardan bende geçtim. denemekle birşey kaybetmezsiniz. .
arkadaşlar 34 yaşında AMH test sonucum 0.51 çıktı bir defa aşılama bir tüp bebek tedavim negatif sonuç verdi. üstelik tüpümün bir tanesi de tıkalıymış dr.lar olması çok zor dediler. İbrahim SARAÇOĞLU' nu aradım bana soğan kürü yap dedi ve bitkisel çaylar gönderdi. kullandım bir kür bitmeden hamile kaldım şimdi oğlum bir yaşında. hepinize tavsiye ederim. lütfen sitesine girin ve kürleri kullanın. bunu herkese tavsiye ederim. şuanda hepinizin yaşadıklarını anlıyorum. o yollardan bende geçtim. denemekle birşey kaybetmezsiniz. .