amh testi yaptırın mutlaka

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.294
690
373
Kocaeli
çocuk sahibi olmak isteyenler boşa zaman kaybetmeyin amh testi yaptırın, benim yaşım çok genç ama düşük çıktı 0.43 doktorum hemen tüp bebek dedi

nerede ve kaça yaptırdınız?

Bu test ne işe yarıyo tatlımmm

Sağlıklı yumurtalık rezervinin ne kadar kaldığını menopoza girme yaşını belirliyor fsh den daha sağlıklı sonuç veriyor hiç çocuğu olmayanların buna rağmen bebeği eteleyenlerin mutlaka yaptırması gerekli çok genç yaştakilerin bile düşük çıkma ihtimali var

Sağlıklı yumurtalık rezervinin ne kadar kaldığını menopoza girme yaşını belirliyor fsh den daha sağlıklı sonuç veriyor hiç çocuğu olmayanların buna rağmen bebeği eteleyenlerin mutlaka yaptırması gerekli çok genç yaştakilerin bile düşük çıkma ihtimali var

Çok enteresan ya bu siteye baktığımdan beri bir şeyi fark ettim bir çok kişi çocuk sahibi olmak için çırpınıyor. Neden bu kadar zor olduğunu artık bende çok merak ediyorum. Besinlerden midir nedir ama artık gebelik çok zor. Ben de 5 yıldır hiç korunmadığımız halde gebe kalamadım. Doktor her şey normal diyor.. :(

Aynen öyle tatlım tamamen yeyip içtiklerimizden die düşünüyorum. Şimdi herşey hormonlu sera önceden böyle şeyler mi varmış

ağustosta amh 1. 29 çıkmıştı. dayanamayıp 25.gün kan testi yaptırdım ve eylülde gebeliğimi öğrendim. 5 gün sonra düşük. çünkü kimyasalmış :( dr 6 süre verdi.olmazsa tüp bebek demişti. 5 aydır ugraşıyoruz :( değerimi ve ne yapmam gerektiğiyle ilgili yorumlarınızı bekliyorum. başka dr.a gitmedim ve doktorum gebe kalınca gel şubat2015e kadar süren var olmazsa tüp bebek dedi diye akışına bıraktım. hata mı yapıyorum sizce..

arkadaşlar 34 yaşında AMH test sonucum 0.51 çıktı bir defa aşılama bir tüp bebek tedavim negatif sonuç verdi. üstelik tüpümün bir tanesi de tıkalıymış dr.lar olması çok zor dediler. İbrahim SARAÇOĞLU' nu aradım bana soğan kürü yap dedi ve bitkisel çaylar gönderdi. kullandım bir kür bitmeden hamile kaldım şimdi oğlum bir yaşında. hepinize tavsiye ederim. lütfen sitesine girin ve kürleri kullanın. bunu herkese tavsiye ederim. şuanda hepinizin yaşadıklarını anlıyorum. o yollardan bende geçtim. denemekle birşey kaybetmezsiniz. .

merhaba ben 33 yasındayım 5 yıllık evliyim cocuk ıstıyoruz adetin 3 gunu vermıs oldugum amh ve hormon testlerım Fsh : 6,26 Prolaktin : 13,14 Progesteron : 0,3 Tsh 0.68 E2 : 33 amh : 0,49 degerlendırebılırmısınız tesekkur ederim.

arkadaşlar 34 yaşında AMH test sonucum 0.51 çıktı bir defa aşılama bir tüp bebek tedavim negatif sonuç verdi. üstelik tüpümün bir tanesi de tıkalıymış dr.lar olması çok zor dediler. İbrahim SARAÇOĞLU' nu aradım bana soğan kürü yap dedi ve bitkisel çaylar gönderdi. kullandım bir kür bitmeden hamile kaldım şimdi oğlum bir yaşında. hepinize tavsiye ederim. lütfen sitesine girin ve kürleri kullanın. bunu herkese tavsiye ederim. şuanda hepinizin yaşadıklarını anlıyorum. o yollardan bende geçtim. denemekle birşey kaybetmezsiniz. .

Saraçoğlu'nun FSH kürünü yaptım testere dişli aslan pençesi kullanarak, düşürmek yerine yükseltti FSHmı :( :( bir ay yaptım bıraktım o yüzden :(

Back