- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
İnşallahgüzel haberlerini bekliyorumInsaAllah güzel haberlerle dönerim ♥
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahgüzel haberlerini bekliyorumInsaAllah güzel haberlerle dönerim ♥
Dostinexi kullanırken doktor bana korun dedi gebe kalırsan çok sorunlu olabiliyormuş bebek için, sen korunmadın mı cnmKlomen bana ters etki yaptı kullandigim ay fsh 72 fırladı 2 ay adet göremedim dostinexi bende kullandım 2 tane ilaç vardı şişede yarim yarim pazartesi perşembe kullandım 2 hafta bitiminde hamile olduğumu ogrendim
Onu henüz bilmiyorum canıminşallah kaliteli yumurtalarım vardır,öyle konuştu ki ağladım doktorun yanında çok kötüydüm o günkesinlikle doktor cok onemli bu konularda evet vakit kaybetme ama degerinde guzel zenin endiselenicek bisry yok ultrasonda gozuken folikul sayisida onemli asadece amh testine gore yorum yapmiyorlR birde
Aynen iki ufak ilaç var bende ilkini bu sabah içtim sabah aç karnına en geç 10a kadar içilmeliymiş. Haplar bittikten sonra tekrar kanda hormon testi yapıp tekrar prolaktin hormonum düşmüş mü ona bakacak ama 2 ay korun dedi ilk hapı kullandıgın ay ve bir sonraki ay sonra gel klomene başlayalım yumurta takibiyle birlikte dedi. Ne güzel hamile kalmışsın demek ki bu hormonun düştüğünde bu prolaktin hormonu da gebe kalmaya çok olumsuz etkiliyormuş keşke daha erken baktırsaymışım diyorum şimdiKlomen bana ters etki yaptı kullandigim ay fsh 72 fırladı 2 ay adet göremedim dostinexi bende kullandım 2 tane ilaç vardı şişede yarim yarim pazartesi perşembe kullandım 2 hafta bitiminde hamile olduğumu ogrendim
InsaAllah dua edin canım rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip etsinİnşallahgüzel haberlerini bekliyorum
Dualarım seninle canımmAminnInsaAllah dua edin canım rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin
Teşekkür ederim canım benim insaAllah seninde miniklerin olsunDualarım seninle canımm❤Aminn
İnşallahh kuzumm ikiz çok istiyorum benklomenle çoğul gebelik olabiliyormuşTeşekkür ederim canım benim insaAllah seninde miniklerin olsun
Ov birde 2 iz olursa bak haline olsunda evinizde mutluluk olsun sesler olsunİnşallahh kuzumm ikiz çok istiyorum benklomenle çoğul gebelik olabiliyormuş
Çok zor ama güveniyorum kendime bakarım diyorum Rabbim kolaylıgını verir. Yeterki bebişlerimiz gelsin değil miOv birde 2 iz olursa bak haline olsunda evinizde mutluluk olsun sesler olsun
Gelsin gelsin cok beklettiler biziÇok zor ama güveniyorum kendime bakarım diyorum Rabbim kolaylıgını verir. Yeterki bebişlerimiz gelsin değil mi
Evet artık beklemeyelim beklemek çok zor geliyor artıkGelsin gelsin cok beklettiler bizi
Canım ya şu zamanlar geride kalsın insaAllah evlat sahibi olmak eminimki cok güzeldir o güzel duyguyu tadalım hepimizEvet artık beklemeyelim beklemek çok zor geliyor artık
Unutalım bu günleri canımBiz ileriye bakalım hep olumlu düşünelimnasıl güzeldir kimbilirCanım ya şu zamanlar geride kalsın insaAllah evlat sahibi olmak eminimki cok güzeldir o güzel duyguyu tadalım hepimiz
Yasayalım da tadalım görelim canimmm sabirsizim ben yaaaaUnutalım bu günleri canım❤Biz ileriye bakalım hep olumlu düşünelimnasıl güzeldir kimbilir
Valla bende çok sabırsızım canımhemen oluversin istiyorum inşallaahh canımmsen ne zaman gidicektin doktoraYasayalım da tadalım görelim canimmm sabirsizim ben yaaaa
Sabırsızlanmamak eldemi canimmmValla bende çok sabırsızım canımhemen oluversin istiyorum inşallaahh canımmsen ne zaman gidicektin doktora
hiç elde değillAz kalmış haftaya bugün yaniSabırsızlanmamak eldemi canimmm
Haftaya cuma gidicem ayy cok heyacan bastiiii
Evet canım haftaya tam bugün bu saatlerde kan vermiş olurumhiç elde değill❤Az kalmış haftaya bugün yani
Mutlaka haber et kuzumEvet canım haftaya tam bugün bu saatlerde kan vermiş olurum ♥