- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
-
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
Sağol yorumun için canım doktor 1,3ün altı olsaydı direk tüp bebeğe yönlendirecektim dedi,Amh değerin yaşına göre düşük evet ama çok düşük mü, tabiki hayır. Daha yumurtan var bunun için sıkma canını
Yani evet, ama herşey rezerv demek değil. Benim yumurtam çok mesela ama ben de hamile kalamıyorumSağol yorumun için canım doktor 1,3ün altı olsaydı direk tüp bebeğe yönlendirecektim dedi,
Her doktor ne kadar farklı. Benim doktorum da bu değerle (0.8) normal hamile çok hastam oldu canını sıkacak durum yok dediSağol yorumun için canım doktor 1,3ün altı olsaydı direk tüp bebeğe yönlendirecektim dedi,
Yaşına göre çok düşük dedi bana da doktor internetten de 38 yaş ve üstü kadınların yumurtalık rezervi gibiymiş benimki deDeğeriniz gayet iyi. Doktor biraz abartmış gibi ysşım 26 amh 0.8. 1 ve üstü gayet normal demişti doktorum bana.
Hepsi ayrı bir sorunYani evet, ama herşey rezerv demek değil. Benim yumurtam çok mesela ama ben de hamile kalamıyorum
Kime güvenicez şaştım kaldım Hepsi farklı şeyler söylüyor hangi birine güvenicezHer doktor ne kadar farklı. Benim doktorum da bu değerle (0.8) normal hamile çok hastam oldu canını sıkacak durum yok dedi
Amin insallah herkese nasip olsun evet üzülüyo ama stres de bi etken unutmamak lazimEşimde sorun yok,inşallah sende en yakın zamanda hamile kalırsın.insan ister istemez üzülüyo böyle şeyler duyunca
Çok etkiliyor hemde keşke hiç takmamayı başarabilsemAmin insallah herkese nasip olsun evet üzülüyo ama stres de bi etken unutmamak lazim
Hamile kalmak için 1 tane yumurtamız yeterli canımızı sıkmayalımKime güvenicez şaştım kaldım Hepsi farklı şeyler söylüyor hangi birine güvenicez
Hamile kalmak için 1 tane yumurtamız yeterli canımızı sıkmayalım
Meraba canım değerin cok düşük değil benimde 1.65 rezerv azlığı dedi ama ben tabiki anlamadım ilkte sanırım doktorumda üzülmeyeyim diye detaya girmedi sonra eve geldik bu aklıma takıldı araştırdım ve kendimi tutamayarak ağlamaya başladım eşimle tartıştım bu yüzden sanki hiç anne olamayacak gibi hissettim ve eşim geldi bana anlattı bunu içime şu serpildi cok düşük rakamlarla hamile kalan duydum sakin üzülme boşuna Allahtan ümit kesilmez canımBaşka kimse yok mu
Boşuna uzuyosun canım kendini bu değer bende olsa göbek falan atardım sanırım 0.71 ten daha az bir değerle kendiliğinden gebe kaldim stres yapma inan degerin çok çok kötü değil kendiliğinden hamile kalırsın yaşında çok gençKızlar yardımcı olun bana çok kötüyüm şu an, bugün hormon testi sonuçlarımı aldım ve bu sonuçlar çıktı, amh yumurtalık rezervim 1,43 çıktı ve yaşım 26 doktorum yaşına göre çok düşük bir sonuç ailenden erkenden menopoza giren varmı diye sordu yok dedim,adetlerim de düzgün her ay düzenli adet oluyorum bu ay çok yoğun kanamam oldu arada bir sık sık ateş basıyor beni sebebi buymuş demek ki, doktor bunları söyleyince ben kendimi tutamadım ve ağlamaya başladım hala da öyle, prolaktin süt hormonum da çok yüksek çıkmış bu da etkiliyormuş gebeliği, eğer yumurtalık rezervi 1,2nin altında olsaymış direk tüp bebeğe geçişini yapacaktım dedi, prolaktin için dostinex 0,5 mg kullan dedi adetin 3üncü günü başlayacagım.1 ay boyunca her hafta yarım olacak şekilde, 2 ay korun dedi gebelik olursa çocuğa zarar verebiliyormuş, sonra gel klomenle birlikte gebelik takibine başlayalım dedi, normal yolla da hamile kalabilirsin ama biz hızlandıralım dedi, kızlar benim gibi olan var mı,umudum zaten yoktu demek ki bu yüzden olmuyormuş sorun bendeymiş. Umudum çok tükendi artık, bana yardım edin lütfen