Amh testi ve sonuçları yardım edin lütfen

Kocasininprensesi93

Oğluş annesi👼🏻🍼Melih Buğra'm💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2019
1.580
7.858
Kızlar yardımcı olun bana çok kötüyüm şu an, bugün hormon testi sonuçlarımı aldım ve bu sonuçlar çıktı, amh yumurtalık rezervim 1,43 çıktı ve yaşım 26 doktorum yaşına göre çok düşük bir sonuç ailenden erkenden menopoza giren varmı diye sordu yok dedim,adetlerim de düzgün her ay düzenli adet oluyorum bu ay çok yoğun kanamam oldu arada bir sık sık ateş basıyor beni sebebi buymuş demek ki, doktor bunları söyleyince ben kendimi tutamadım ve ağlamaya başladım hala da öyle, prolaktin süt hormonum da çok yüksek çıkmış bu da etkiliyormuş gebeliği, eğer yumurtalık rezervi 1,2nin altında olsaymış direk tüp bebeğe geçişini yapacaktım dedi, prolaktin için dostinex 0,5 mg kullan dedi adetin 3üncü günü başlayacagım.1 ay boyunca her hafta yarım olacak şekilde, 2 ay korun dedi gebelik olursa çocuğa zarar verebiliyormuş, sonra gel klomenle birlikte gebelik takibine başlayalım dedi, normal yolla da hamile kalabilirsin ama biz hızlandıralım dedi, kızlar benim gibi olan var mı,umudum zaten yoktu demek ki bu yüzden olmuyormuş sorun bendeymiş. Umudum çok tükendi artık, bana yardım edin lütfen

Eklentiler

• 403113A4-AF53-4F0F-AB70-D3804EA2FA99.jpeg
    82,5 KB · Görüntüleme: 255
0 sıfır küsur amh ile kendiliginden hamile kalan var burda bu kadar erken bunalima girme bence umutsuz bi durumun yok doktorunu dinle ilaclarini kullan prolaktinin düzelir cok cabuk düzelen bi hormon zaten esinde bi sorun yoksa ilaclardan sonra hamile kalirsin insallah hemen teslimiyet bayragini çekme bizde de hic bi sorun yok hersey cok iyi ama hala gebelik yok 3 yil oldu

Eşimde sorun yok,inşallah sende en yakın zamanda hamile kalırsın.insan ister istemez üzülüyo böyle şeyler duyunca

Başka kimse yok mu
Meraba canım değerin cok düşük değil benimde 1.65 rezerv azlığı dedi ama ben tabiki anlamadım ilkte sanırım doktorumda üzülmeyeyim diye detaya girmedi sonra eve geldik bu aklıma takıldı araştırdım ve kendimi tutamayarak ağlamaya başladım eşimle tartıştım bu yüzden sanki hiç anne olamayacak gibi hissettim ve eşim geldi bana anlattı bunu içime şu serpildi cok düşük rakamlarla hamile kalan duydum sakin üzülme boşuna Allahtan ümit kesilmez canım

Boşuna uzuyosun canım kendini bu değer bende olsa göbek falan atardım sanırım 0.71 ten daha az bir değerle kendiliğinden gebe kaldim stres yapma inan degerin çok çok kötü değil kendiliğinden hamile kalırsın yaşında çok genç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…