- 15 Ekim 2019
- 1.580
- 7.858
- Konu Sahibi Kocasininprensesi93
Kızlar yardımcı olun bana çok kötüyüm şu an, bugün hormon testi sonuçlarımı aldım ve bu sonuçlar çıktı, amh yumurtalık rezervim 1,43 çıktı ve yaşım 26 doktorum yaşına göre çok düşük bir sonuç ailenden erkenden menopoza giren varmı diye sordu yok dedim,adetlerim de düzgün her ay düzenli adet oluyorum bu ay çok yoğun kanamam oldu arada bir sık sık ateş basıyor beni sebebi buymuş demek ki, doktor bunları söyleyince ben kendimi tutamadım ve ağlamaya başladım hala da öyle, prolaktin süt hormonum da çok yüksek çıkmış bu da etkiliyormuş gebeliği, eğer yumurtalık rezervi 1,2nin altında olsaymış direk tüp bebeğe geçişini yapacaktım dedi, prolaktin için dostinex 0,5 mg kullan dedi adetin 3üncü günü başlayacagım.1 ay boyunca her hafta yarım olacak şekilde, 2 ay korun dedi gebelik olursa çocuğa zarar verebiliyormuş, sonra gel klomenle birlikte gebelik takibine başlayalım dedi, normal yolla da hamile kalabilirsin ama biz hızlandıralım dedi, kızlar benim gibi olan var mı,umudum zaten yoktu demek ki bu yüzden olmuyormuş sorun bendeymiş. Umudum çok tükendi artık, bana yardım edin lütfen