Amh testi ne zman yapilir

Onemli adetin 2. Veya 3. Gunu yapilmasi gerekiyor . Ayni gun alttan muayene de olunuyor yumurta rezervini anlamak icin onemli
Ben Ocak 15 de adet oldum 21 nde doktora gittim 3 gün sürüyor adetim zaten lekelnme vardı bı kaç damla alttan muane ettiler test yaptırdık o gün adet geceli 5-6 gün olmuştu yani

Benimki de adetin 3.günü yapıldı. Ama pko olduğum için yüksek cikti 15 di
Ama alttan bakmadı. Pko olduğum dosyam da yazıyordu sanırım oyuzden

Yaşına göre iyi değil dedi 20 yaşındayım
Ben de 24 yasindayim benimde 0.63 bana da yaşıma gore dusuk diyorlar . Ben tup bebek deniyorum . Onemli olan kalitesi dusuk olmasi da önemli tabi ama ne kadar kaliteliolursa o kadar gebelik icin sans artiyormus . Ben zaman kaybetmek istemedigim icin tup bebege basvurdum . Peki alttan muyanede doktor soylemedi mi kac folikul oldugunu

All Allah isteyen herkese nasip etsin inşalllah

Ben klomen kullanıyordum ekstradan bi doktora gittim yani tedavi olurken hap içiyordum 4 ay önce düşük yaptım kürtaj olöudtıö o doktora gittim sadece klomen e cevap vermiş dedi yumurtanın santimini felan söyledi o kadar

Klomen ile mi oldu gebelik . Bak bu bile senin icin bir umut sonucta gebe kalabiliyorsun . Ben 2 senedir hic gebelik yasamadim . Sadece yumurta kalitesini arttiran syeler tuketmelisin bence

Klomen ile mi oldu gebelik . Bak bu bile senin icin bir umut sonucta gebe kalabiliyorsun . Ben 2 senedir hic gebelik yasamadim . Sadece yumurta kalitesini arttiran syeler tuketmelisin bence
Ne gibi şeyler peki bi kere kaldım 9 aylık evliyim ilk ayda olmustu 3 ayımda kalbi durdu kürtaj oldum allahım inşallah tez zaman da nasip eder

Normal yolla oldu şimdi olmuyor diye klomen verdi
Normal yolla olduysa sansin var demektir. Insallah fazla bekletmeden gelir . Bence biraz arastir bu konu hakkinda cok bilgi var yumurta ve sperm kalitesini arttiran bazi yiyecekler varmis. Mesela ben tupbebek asamasindayim igne kullaniyorum . Bu donemde avokado tuketin diyorlar hamileligi kolaylastiriyormus. Ama yanlışbilgi vermek istemem

Hem peki teşekkürler inşallah gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…