Amh testı hangi gün yapılıyor?

Kızlar bırsey sorucam ella kullandım ben amh testinde Bı degısıklık yaparmı

benim 13 haziranda amh 3,22 iken 13 eylülde 1,2 çıktı bu değer değişen bir değer olmadığını biliyorum hangisi doğru testte hata mı var acaba

benim 13 haziranda amh 3,22 iken 13 eylülde 1,2 çıktı bu değer değişen bir değer olmadığını biliyorum hangisi doğru testte hata mı var acaba
hazirandan eylüle aşırı bir düşük var. Artmaz ama yıllar gectikçe azalacak tabi. Ben de aynı yıl içinde yaptırdım ikisinde de 0,8 di. Yanlışlık ihtimali yüksek gibi geldi bana.

Of çok canım sıkıldı aynı hastane aynı laboratuvar sonuçları bu neye göre bu sonuç doğru diyeceğiz bilmiyorum tekrar vereceğim kan artık

Of çok canım sıkıldı aynı hastane aynı laboratuvar sonuçları bu neye göre bu sonuç doğru diyeceğiz bilmiyorum tekrar vereceğim kan artık
Zamanla azalır diye biliyorum ben bu değeri ama çok az fark var arada zaman olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…