Amh sonucum hakkında yardımcı olurmusunuz???

behin

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
282
124
303
Kızlar amh testi yaptırdım sonucum bu şekilde.ama hiçbir birim felan yazılmamış. Ng/ml veya pmol/l gibi. Doktorum normal aralıkta diyip kapattı telefonu.ama referans aralığı en yüksek normal değer 14yazıyo. Kafam karıştı.acaba bu laboratuarın kendi sayısal değerleri mi mesela optimal değer olan 6 ng/ml amha 14 değerini mi vermişler sizce? Laboratuarıda aradım bu konuda bilgi veremiyorlarmış doktorunuzla konuşun dediler doktorda bişey söylemedi

Eklentiler

• IMG_4075.jpg
    IMG_4075.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 112
Kızlar amh testi yaptırdım sonucum bu şekilde.ama hiçbir birim felan yazılmamış. Ng/ml veya pmol/l gibi. Doktorum normal aralıkta diyip kapattı telefonu.ama referans aralığı en yüksek normal değer 14yazıyo. Kafam karıştı.acaba bu laboratuarın kendi sayısal değerleri mi mesela optimal değer olan 6 ng/ml amha 14 değerini mi vermişler sizce? Laboratuarıda aradım bu konuda bilgi veremiyorlarmış doktorunuzla konuşun dediler doktorda bişey söylemedi
Normal canım benim 13 çıkmıştı ama pko olduğu için öyle

Ama hiçbir birim yazmıyo mesela başka arkadaşların Sonucunda pmol ngml gibi birimlerle belirtilmiş.bende sadece sayısal değerler var
Bende de sadece sayı yazıyo doktorum 2 ile 4 arası değerin normal olduğunu söylemişti

Merhaba hanımlar bende amh testi yaptırdım fakat pek bişi anlamadım çünkü test sonucunda sadece referanslar ve sonuç yazıyor yardımcı olabilir misiniz ? Referans 1,18-9.16 aralığında sonuçta 5.59 sizce nasıl?

Back