- 31 Mart 2023
- 261
- 69
- 27
- Konu Sahibi Derya12344
Yumurtalık tembeligim var diye amh testi yaptırdım sonucum 3.39 çıktı doktora daha gösteremedim, yaşım 27 normal mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki doktor ultrason muanesinde yumurtalık tembelliği demişti, normal ise çok tembel olmuyor değil mi iki senedir bebek istiyoruz sadece tembellik var diye biliyordum meğer rahim t ile y arası bir şeymis şimdi amh da böyle çıkınca kafam çok karıştı1.5-4 arası normal kabul ediliyor
yumurta tembelliği başka bir sey ya. ablamda da var onun amh ile ilgisi yok ultrasonla anlaşılıyor diye biliyorum. ama gebeliğe öyle çoook büyük engel değil. benim ablamın doktoru bebek sahibi olmak istediğinde gel gerekli tedaviyi uygularız demisti (ablamın yasi 31)Peki doktor ultrason muanesinde yumurtalık tembelliği demişti, normal ise çok tembel olmuyor değil mi iki senedir bebek istiyoruz sadece tembellik var diye biliyordum meğer rahim t ile y arası bir şeymis şimdi amh da böyle çıkınca kafam çok karıştı
Çok teşekkür ederim t için histeroskopi önerdiler bir sonraki aya inşallah olucam yumurtalık tembelliği ile peki pcos aynı mı ? 4 üzeri pcos demişler bazı yorumlarda ben hala ayrimini pek yapamıyorumyumurta tembelliği başka bir sey ya. ablamda da var onun amh ile ilgisi yok ultrasonla anlaşılıyor diye biliyorum. ama gebeliğe öyle çoook büyük engel değil. benim ablamın doktoru bebek sahibi olmak istediğinde gel gerekli tedaviyi uygularız demisti (ablamın yasi 31)
t rahim bildiğim kadarıyla gebe kalmaya engel değil ama düsük riski daha yüksek diye biliyorum. inşallah sağlıklı ilerler her sey sizin için.
farklı ikisi. pcos bende var. benim amh 9.91Çok teşekkür ederim t için histeroskopi önerdiler bir sonraki aya inşallah olucam yumurtalık tembelliği ile peki pcos aynı mı ? 4 üzeri pcos demişler bazı yorumlarda ben hala ayrimini pek yapamıyorum
Yumurta tembelliği bende de var amh 21 benim o amh ye bağlı olmuyor biraz pcos a bağlı oluyor ya da hormonelPeki doktor ultrason muanesinde yumurtalık tembelliği demişti, normal ise çok tembel olmuyor değil mi iki senedir bebek istiyoruz sadece tembellik var diye biliyordum meğer rahim t ile y arası bir şeymis şimdi amh da böyle çıkınca kafam çok karıştı