• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh Sonucu Bakarmısınız Kızlar

Lucky_16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
997
378
103
38
kızlar yaşım 38 amh değerim 1.29 çıkmış sizce durum nasıl kötümü bu değer 🫣

Ben 27 yaşındayım benim de önce 1.90 sonra 1.77 çıktı aç tok farketti heralde.
Bence yaşınıza göre iyi baya

Normalde 2-3.5 arası diye biliyorum ama yaşınıza görevde çok dusuk değildir diye düşünüyorum

Kızlar benim amh 1 in altındaydı bugun yumurta toplama işleminde amh 1.37 çıktı ama yumurtam önceden 5 taneydı yanı 2024 mayısta amh dğşğktü. Şimdi amh yükselmiş yumurta azalmış nasıl olur ki böyle yaşım 43

Kızlar Amh değerine baktıran varmı aranızda yaşım 24 yaşındayım benimki 1.22 çıktı geçen ay bu ay 1.56 çıkmış doktor tüp benek önerebilirim dedi ama bu değerle hatta daha azıyla gebe kalan çok normal yollarla

Kızlar Amh değerine baktıran varmı aranızda yaşım 24 yaşındayım benimki 1.22 çıktı geçen ay bu ay 1.56 çıkmış doktor tüp benek önerebilirim dedi ama bu değerle hatta daha azıyla gebe kalan çok normal yollarla
Üff bazı doktorlar da felaket tellallığı yapıyor nedense. Değeriniz normal doğal yolla gebelik olabilir daha düşük değerlerle hamile kalanlar var o nasıl doktormuş öyle :63:

O halde olabildiğinde stres yapmamaya çalış bu süreçte çünkü gebelik olması için bir engel yok :)

Back
X