Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşınıza göre gayet iyikızlar yaşım 38 amh değerim 1.29 çıkmış sizce durum nasıl kötümü bu değer![]()
Çok iyi bence 32 yım benim yerlerdeydikızlar yaşım 38 amh değerim 1.29 çıkmış sizce durum nasıl kötümü bu değer![]()
Merhaba ben de 27 yaşındayım sizin fsh kaç ?Ben 27 yaşındayım benim de önce 1.90 sonra 1.77 çıktı aç tok farketti heralde.
Bence yaşınıza göre iyi baya
Bende 37 yaşındayım 5.08Çok iyi bence 32 yım benim yerlerdeydi
Bende 37 yaşındayım 5.08
Yaşınıza göre gayet iyi 31 yaşındayım benim 0.98 4 aylık oğlum var :)kızlar yaşım 38 amh değerim 1.29 çıkmış sizce durum nasıl kötümü bu değer![]()
3 tane doktor yok dedi çünkü lh hormonu fsh hormonundan aşağııda.30 günde bir adet görürürüm uzun yıllar adet göreceğinizin işareti dedi doktorSiz de pkos vardır ondan
Üff bazı doktorlar da felaket tellallığı yapıyor nedense. Değeriniz normal doğal yolla gebelik olabilir daha düşük değerlerle hamile kalanlar var o nasıl doktormuş öyleKızlar Amh değerine baktıran varmı aranızda yaşım 24 yaşındayım benimki 1.22 çıktı geçen ay bu ay 1.56 çıkmış doktor tüp benek önerebilirim dedi ama bu değerle hatta daha azıyla gebe kalan çok normal yollarla
Bilmiyorum bir tüp bebek doktoruna sordum beklemeyin tüp bebek yapın dedi kafam çok karışıkÜff bazı doktorlar da felaket tellallığı yapıyor nedense. Değeriniz normal doğal yolla gebelik olabilir daha düşük değerlerle hamile kalanlar var o nasıl doktormuş öyle![]()
Onlar tabi öyle derler çoğunun derdi para… bir sağlık probleminiz var mı miyom,polip,kist, tüp tıkanıklığı gibi?Bilmiyorum bir tüp bebek doktoruna sordum beklemeyin tüp bebek yapın dedi kafam çok karışık
Hayır yok çok detaylı bilmiyorum ama doktor yok dediOnlar tabi öyle derler çoğunun derdi para… bir sağlık probleminiz var mı miyom,polip,kist, tüp tıkanıklığı gibi?