Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşımı nerden anladınız doğru sonuç 0.7 mi 25 yaşındayımyaşına göre çok düşük bir değer. adetin ikinci günü folikül sayımı için muayene olun derim. doktorun sonrası için seni yönlendirir.
Çok teşekkür ederim çünkü sonucu gördüğümden beri ağlıyorumprofilinizde kart kısmında yazıyor yaşınız.
sonucun 0,467 ama değere bakıp kendini üzme strese sokma dediğim gibi adetin 2. veya 3. günü ultrasonla muayene ol ve gözüken yumurtaları doktorun amh değerine göre yorumlasın.
1,5 yıl oldu 1 yıla yakındır korunmuyorumrica ederim. sıkma canını yok yere.
kaç yıllık evlisin ve ne kadardır korunmuyorsun?
Eşimde test verdi hiç bir sorun yok çok teşekkür ederim yorumunuza nasıl bu kadar bilgi sahibisiniz bu süreçten mi geçtinizklomen, femara kullanıp çatlatma iğnesiyle gebe kalabilirsin. yaşın genç olan yumurtanın kaliteli olma ihtimali yüksek.
1 tanecik kaliteli yumurta gebe kalmaya yeterli tabiki eşinde sorun olmaması şartıyla.
ben de düşük amh ile 1,5 yıldır gebe kalamadım 1 defa kimyasal gebelik geçirdim çünkü yaşım 33 olan yumurtamın kalitesi düşük.Eşimde test verdi hiç bir sorun yok çok teşekkür ederim yorumunuza nasıl bu kadar bilgi sahibisiniz bu süreçten mi geçtiniz