Amh konusunda yardımcı olur musunuz

Normlife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2019
21
14
88
33
merhaba kızlar ben hormon testi oldum ama bu testlerin içinde amh yok doktora sordum ona burda bakılmıyor istersek bakılıyor gibi bişiler söyledi. Geçiştirdi. doğuda küçük bi şehirde yaşıyorum . Şırnakta. Tsh Fsh lh prolaktin est. Bunlarım hepsi normal çıktı yine de amh baktırmalı mıyım birde bunu araştırma hastaneleri felan mı yapıyor bu testin bi adı var mı

Canım evet amh a bakmalarını senin soylemen gerekiyordu. Soylemezsen bu saydiklarina bakılıyor... Devlet hastanesinin kadın doğum bölümünde yapıyorlar ama Şırnak' biraz küçük öldüğü için bakılmıyor olabilir. Bakılması gereken bir değer bence baktır bide özellikle tüm değerlerine adetin 2 ya da 3.gunu baktır

merhaba kızlar ben hormon testi oldum ama bu testlerin içinde amh yok doktora sordum ona burda bakılmıyor istersek bakılıyor gibi bişiler söyledi. Geçiştirdi. doğuda küçük bi şehirde yaşıyorum . Şırnakta. Tsh Fsh lh prolaktin est. Bunlarım hepsi normal çıktı yine de amh baktırmalı mıyım birde bunu araştırma hastaneleri felan mı yapıyor bu testin bi adı var mı

Şahit hastane bana baktı hatta ben amh ne olduğunu o zaman öğrendim maalesef benim düşük çıktı ona göre hemen tüp bebek dedıler fakat düşük olmasına rağmen doğal hamle kalan var veya yüksek ama her türlü bakılması lazım mesela benim düşük çıktı özelde de göründüm doktor evet düşük dedi ama var olan yumurtaları kalıtelı hale getirelim diye ilaç verdi Sehır hastane bunu yapmamıştı mesela

Back
X