Gebeliğe Hazırlık Amh kac olmali sonuc cikti elim ayagim titriyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

1dilektut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
1.254
887
73
Amh 2.27 cikti yasim 34

lutfen bilgisi olan yazabilir mi

doktorumu pazartesi gorebilecegim

4 ile 13 mg arasi olmali yazmis internette kalbime indi

Allah razi olsun

burada mesaj yazan arkadaslar acil112 ekibi gibi imdada yetisiyor
iyi ki varsiniz
Allahim muradinizi nasip etsin amin:)

bugun farkli bir hekime gorundum.

tsh yi gebelik dusunen bir kadin icin yuksek buldu.

bazi hormon testleri istedi

hsg istedi

hsg konusunda cok kararsizim

Amh dışında bütün hormon değerleri değişebiliyor. Şanslısınız benim yaş 30 amh değerim 0.01 ve hiç çocuğum yok. İnşallah muradınıza erersiniz herşeyin bir tedavisi var

Amh dışında bütün hormon değerleri değişebiliyor. Şanslısınız benim yaş 30 amh değerim 0.01 ve hiç çocuğum yok. İnşallah muradınıza erersiniz herşeyin bir tedavisi var

siz de insallah hersey bir mucize bu yasima kadar cok buyuk sinavlardan gectim cok badireler atlattim dipleri gordum sukur ancak duze ciktim.

mesakkatli bir yolculuktu 34 yasinda ama 70 gibi hissediyorum.

siz de insallah hersey bir mucize bu yasima kadar cok buyuk sinavlardan gectim cok badireler atlattim dipleri gordum sukur ancak duze ciktim.

mesakkatli bir yolculuktu 34 yasinda ama 70 gibi hissediyorum.
Dediğiniz gibi herşey mucize umudumuzu kaybetmememiz gerekiyor herşey sınav biz kullar için İnanın bende ruhen çökmüş hissediyorum kendimi herşeye olumsuz yaklaşıyorum ama yaşımızın kıymetini bilmek gerekir belkide en güzel yaşlar değil mi hayattan zevk alsak biraz oluruna bıraksak, bugünü yaşasak belkide güzel şeyler yaşayacağız. Bir başlangıç yapmanın vakti geldide geçiyor güzel haberler almak dileğiyle. Sevgiler

kontrole gittim amh icin yorum yapmadi

3ay gebelik dene bayramdan sonra gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…