Menopoz Amh kac iken adetleriniz duzensizlesti

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar

crosword

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.095
327
Gecen yıl 0.10 du amh.cok sukur duzenli adet oluyorum fsh en cok 16 oldu.ama stresten o kadar bunalyorum kesin gecikecek menopoza gircem diye.bu degerle kac yıl daha vaktim var ki 5 sene bu sekilde duzenli adet goren biri var mı mesela umut arıyorum

Yaşınız kaç acaba ? Benim de gecen yıl 0.8 di hala düzenli oluyorum. Maalesef bu konuda bir bilgim yok 😔

Bunu ben de merak ediyorum. 2 yıl önce 39 yaşında ölçtürdüğümde fsh 18 amh 0,42 çıkmıştı. O zaman iki seneye kesin menopoza girersin dediler ama hala adetlerim düzenli ve şubat ayında smear testi için adetimden sonraki 14. günde kontrole gittiğimde 21 mm yumurta vardı. Yani hala kendi kendime yumurtluyorum.

Gecen yıl 0.10 du amh.cok sukur duzenli adet oluyorum fsh en cok 16 oldu.ama stresten o kadar bunalyorum kesin gecikecek menopoza gircem diye.bu degerle kac yıl daha vaktim var ki 5 sene bu sekilde duzenli adet goren biri var mı mesela umut arıyorum
benim de 0.21 çıkmıştı kasım 2019 da..adetlerim gecikiyor 3 defadır hatta gelemiyor 4-5 gün ağrı çekiyorum gelmiyor ilaçla geldi geçen ay..şimdi yine günüm geçti yine ağrı var kendisi yok

X