- 8 Nisan 2022
- 1.535
- 997
İnşallah çok iyi olur istediğin gibi sana dua edeceğim Allah gönlüne göre versin cnmİki gün gonalf 375 kullandım. 5 yumurtam vardı 8 olmuş. Ama 3 küçük daha doktor onlar gelişmeyebilir dedi. 3 gün daha gonalf kullanacağım pazartesi tekrar muayene olacağım kizlar
Ama gonalf375 bilmiyorum takviye mi ilaç mi ?İki gün gonalf 375 kullandım. 5 yumurtam vardı 8 olmuş. Ama 3 küçük daha doktor onlar gelişmeyebilir dedi. 3 gün daha gonalf kullanacağım pazartesi tekrar muayene olacağım kizlar
Bu marka Q10 den bende alacağım sen faydasını gördün müHücrelere enerji taşınmasinda görev yapıyormuş sanırım
Tüp bebek tedavisindde kullanilan ilacAma gonalf375 bilmiyorum takviye mi ilaç mi ?
Saf arı sütü ve arı ekmeği, bal polen Arı sütü karışımı bunları araştırın5-6 kilo fazlam var onları vermeye çalışıp.Karbonhidratı mümkün olduğunca kesmeye çalışıyorum.Spor yapıyorum haftanın 3 günü.ve diğer takviyeler omega ,d vit ve folik de alıcam .Tavuk bizim için hayat kurtarıyordu günlük menülerde bazen ama kesmem gerekirse de keserim.Yumurta kalitesini arttırmak varolanı korumak anlamında hangi gıdaları yiyip başka hangi takviyeleri alabilirim.Gebelik planlıyorum yaş 35 korkuyorum azcık
Benim de temmuzda 1,35di ocakta 0,78e düşmus. Sanırım mümkünMerhaba. 7 ay önce ölçtürdüğüm AMH değeri 1,74; suan 0,66. Doktor 7-8 tane de folikülüm olduğunu söyledi. Bu kadar hızlı bir düşüş normal mi?
Sigara/alkol kullanımınız var mı?Benim de temmuzda 1,35di ocakta 0,78e düşmus. Sanırım mümkün
Başka bir yere daha test yaptırdınız mı? Belki yanlış sonuç verdi? Folikülleriniz ne durumda?Benim de temmuzda 1,35di ocakta 0,78e düşmus. Sanırım mümkün
Sigara alkol hiç kullanmadim. Tüp bebek merkezinde tedavi gördüm amh düşük olduğu için orda da en başta 5 folikul göründu iğnelerle 11 folikul oldu. Tüp bebek merkezindeki doktorlar zaten amh ölçmüyor. Yumurtalıkları kontrol ettiğinde folikulun yasimiza oranla az olduğunu gördükleri için test yapmaya gerek duymuyorlar. Bu arada 27 yaşındayımBaşka bir yere daha test yaptırdınız mı? Belki yanlış sonuç verdi? Folikülleriniz ne durumda?
ben de öğreneli 1 hafta oldu. 1 haftadır çok kötüyüm, tek tesellim belki testim yanlış çıkmıştır ve 8 folikülüm gözüküyor. Ben de önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayacağımFolikul yasimiza oranla az olsa da var. Önemli olan kalitesi diyip kalitelendirmeye çalışıyoruz bakalım. Sayılara takılmayın durumunuzu kabul edip çözüm üretmeye çalışın yoksa insan çok zorlanıyor. 0,78 i gordugumde hüngür hüngür ağlamıştım
Ayrıca 8 folikul gayet iyi tüp bebekte iğnelerle 14-15 olur o korkmayın. Benim 5den 11e yükselmiştiben de öğreneli 1 hafta oldu. 1 haftadır çok kötüyüm, tek tesellim belki testim yanlış çıkmıştır ve 8 folikülüm gözüküyor. Ben de önümüzdeki ay tüp bebeğe başlayacağım
12,40.. maalesef yüksekKızlar fsh lh değerleriniz nasıl ? Bu değerleriniz iyiyse sorun yok
Benim ilk baktırdığımda 8.5 du. 10 gün hayıt tohumu kaynatıp içtim. Çok iyi beslendim. 6 ya düştü şu an. Bütün hormonlarım çok güzel çıkıyor. Tüp bebek sürecindeymişsiniz bi şeyler denemek istemezseniz anlarım. Ama bana iyi gelmişti12,40.. maalesef yüksek
Çok teşekkür ederim.Benim ilk baktırdığımda 8.5 du. 10 gün hayıt tohumu kaynatıp içtim. Çok iyi beslendim. 6 ya düştü şu an. Bütün hormonlarım çok güzel çıkıyor. Tüp bebek sürecindeymişsiniz bi şeyler denemek istemezseniz anlarım. Ama bana iyi gelmişti
İnşallah.Ayrıca 8 folikul gayet iyi tüp bebekte iğnelerle 14-15 olur o korkmayın. Benim 5den 11e yükselmişti