B Boniva Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Ocak 2023 5.384 20.902 268 21 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi yummiyumm #61 Merve b .!.: Baştan sona çok kötü bir tedavi süreci geçirdim ben canım tedavi iptal olunca görüşmeye gitmek bile istemedik yanlış doz uyguladı büyük ihtimal Genişletmek için tıkla... Hayır ben bu amh ile tedaviye başlamadan hiç bir iğne ilaç kullanmadan ultrasonda 10 yumurta gözüktü solda beş sağda beş.ondan sonra tedaviye başlandı
Merve b .!.: Baştan sona çok kötü bir tedavi süreci geçirdim ben canım tedavi iptal olunca görüşmeye gitmek bile istemedik yanlış doz uyguladı büyük ihtimal Genişletmek için tıkla... Hayır ben bu amh ile tedaviye başlamadan hiç bir iğne ilaç kullanmadan ultrasonda 10 yumurta gözüktü solda beş sağda beş.ondan sonra tedaviye başlandı
B Boniva Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Ocak 2023 5.384 20.902 268 21 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi yummiyumm #62 Boniva .!.: Hayır ben bu amh ile tedaviye başlamadan hiç bir iğne ilaç kullanmadan ultrasonda 10 yumurta gözüktü solda beş sağda beş.ondan sonra tedaviye başlandı Genişletmek için tıkla... Gerçi her ay farklı yumurta sayısı elde edebiliyoruz bazen tek tük bazen de fazla. Siz de muhtemelen az yumurtladığınız dönemde gittiniz
Boniva .!.: Hayır ben bu amh ile tedaviye başlamadan hiç bir iğne ilaç kullanmadan ultrasonda 10 yumurta gözüktü solda beş sağda beş.ondan sonra tedaviye başlandı Genişletmek için tıkla... Gerçi her ay farklı yumurta sayısı elde edebiliyoruz bazen tek tük bazen de fazla. Siz de muhtemelen az yumurtladığınız dönemde gittiniz
M Mavibirkalp Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2023 595 239 23 21 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi yummiyumm #63 Boniva .!.: Gerçi her ay farklı yumurta sayısı elde edebiliyoruz bazen tek tük bazen de fazla. Siz de muhtemelen az yumurtladığınız dönemde gittiniz Genişletmek için tıkla... Olabilir canım ama keske dr bunu ön görüp diğer ay deneyelim deseydi
Boniva .!.: Gerçi her ay farklı yumurta sayısı elde edebiliyoruz bazen tek tük bazen de fazla. Siz de muhtemelen az yumurtladığınız dönemde gittiniz Genişletmek için tıkla... Olabilir canım ama keske dr bunu ön görüp diğer ay deneyelim deseydi
B Boniva Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Ocak 2023 5.384 20.902 268 21 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi yummiyumm #64 Merve b .!.: Olabilir canım ama keske dr bunu ön görüp diğer ay deneyelim deseydi Genişletmek için tıkla... Riske atmak istememiştir belki bilemiyoruz ki. Diğer ay daha az da olabilirdi keşke doktorunuza sorsaydınız
Merve b .!.: Olabilir canım ama keske dr bunu ön görüp diğer ay deneyelim deseydi Genişletmek için tıkla... Riske atmak istememiştir belki bilemiyoruz ki. Diğer ay daha az da olabilirdi keşke doktorunuza sorsaydınız
M Mavibirkalp Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2023 595 239 23 21 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi yummiyumm #65 Boniva .!.: Riske atmak istememiştir belki bilemiyoruz ki. Diğer ay daha az da olabilirdi keşke doktorunuza sorsaydınız Genişletmek için tıkla... Valla olan oldu canım birdaha da gitmem o dr zaten bende tecrübelendim şimdi
Boniva .!.: Riske atmak istememiştir belki bilemiyoruz ki. Diğer ay daha az da olabilirdi keşke doktorunuza sorsaydınız Genişletmek için tıkla... Valla olan oldu canım birdaha da gitmem o dr zaten bende tecrübelendim şimdi