Hormonlarım normal çıktı 31 yaşındayım çok teşekkür ederimAllah gönlünüze göre versin inşallah hormon değerlerinize baktırdınızmı birde yaşınız kaç
İlaç kullanmıyorum vitamin içiyorum ama haklısın cuma gideceğim sorayım doktoraDoktorunuza sorun ilaçlarla bitkiler aynı anda kullanınca ters tepebilir .
Gerçekten mi ya ben 1:30 senedir deniyorum olmuyor yumurta büyüyor çatlıyor diyorlar ama olmuyor yani neden bilmiyorum artık umudumu kaybetmeme çok az kaldı ne yapacağımı şaşırdımCanim 0.1 le hamile halanlar var biraz saglikli beslenme biraz takviyelerle olur bence. Bir gebenin gunlugu bu konuda cok basarili bence Ebru hanima dm den yazin cevapliyor. Hangi takviyeleri derse al bence danismanlik alsan direkt daha iyi olur durumun varsaben almadigim halde yaziyorum net bi sekilde derdimi şak şak butun hepsini soyluyor.
Tabi ki iletisime gecin cok guzel urunleri var ve faydasini goren bircok insan varGerçekten mi ya ben 1:30 senedir deniyorum olmuyor yumurta büyüyor çatlıyor diyorlar ama olmuyor yani neden bilmiyorum artık umudumu kaybetmeme çok az kaldı ne yapacağımı şaşırdım
Çok teşekkür ederim canım rahim filmi çektirdim herhangi bir sorun yok gözüküyor eşimde de sorun yok dediler yani sebebini bulamıyoruz D vitamini B12 içeren vitamin aldım doktorun tavsiyesiyle onu kullanıyorum ama çok faydası olmadı galiba dün akşam yine regl oldum her yolu deniyorum ama olmuyorHiç ümitsiz olmayın d vitamini b12 kullanın birde rahim filmi çektirin gerçekten hamile kalmaya yardımcı oluyor stres yapmayın amh değerinizide çok kafaya takmayın inanınki nasipte varsa oluyor benim amh 2.76 ama yinede olmadı. Yani amh değeri düşük olunca hamilelik olmaz diye birşey yok. İnşallah tez vakitte güzel haberi alırsınız.
Danışmalık ücreti nedirCanim 0.1 le hamile halanlar var biraz saglikli beslenme biraz takviyelerle olur bence. Bir gebenin gunlugu bu konuda cok basarili bence Ebru hanima dm den yazin cevapliyor. Hangi takviyeleri derse al bence danismanlik alsan direkt daha iyi olur durumun varsaben almadigim halde yaziyorum net bi sekilde derdimi şak şak butun hepsini soyluyor.
Hic bilmiyorum mesajla sorarsaniz bilgilendirirlerDanışmalık ücreti nedir
Yazdım ama henüz dönmedi inşallah bende yaşarım o mucizeyiTabi ki iletisime gecin cok guzel urunleri var ve faydasini goren bircok insan var
İlaçlarla bitkiseli aynı anda kullanmayın. Yumurta büyümeden erken çatlıyor. Deneyen biri olarak uyarmak istedim. İlaç haricinde bir iki ay da bitkisele şans verebilirsiniz. Bizim de 5 yıldır olmuyordu. 1.yılımızda amh 1,45 çıkmıştı. Geçen sene tekrar bakıldı. 0,90 çıktı. Doktor bana da amh düşük dedi. Ama bitkisel ilaçlarla hamile kaldım ben. İnşallah allahım size de hayırlısıyla ve kolaylıkla nasip etsinKızlar merhaba amh değerim 0,26 doğal yolla hamile kalman çok zor dedi doktorlar yaklaşık bir buçuk senedir bebeğimiz olmuyor eşimde sorun yok bu ay Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım on gün arayla kanamam oldu şimdi 13 gün geçti yine kanamam oldu regl oluyorum anlamadım doktor da anlamadı sadece iki gün sürdü ikisi de bugün yine kanamam oldu aradan 13 gün geçti doktor tavsiyesiyle Felixona başladım vitamin olan yumurta kalitesini arttırmak için internette itimat bitkisel kür var içinde hayıt tohumu olan acaba denesem mi deneyen var mı çok çaresiz kaldım
Neden yasamayasin yer gok dua canim, döner mesajina mutlaka esgecmez sadece cok yogun oyle boyle degil. Kimsenin kucagi bos kalmasin canim Allah aratmadan buldursun herkese. Amin.Yazdım ama henüz dönmedi inşallah bende yaşarım o mucizeyi
İlaçlarla bitkiseli aynı anda kullanmayın. Yumurta büyümeden erken çatlıyor. Deneyen biri olarak uyarmak istedim. İlaç haricinde bir iki ay da bitkisele şans verebilirsiniz. Bizim de 5 yıldır olmuyordu. 1.yılımızda amh 1,45 çıkmıştı. Geçen sene tekrar bakıldı. 0,90 çıktı. Doktor bana da amh düşük dedi. Ama bitkisel ilaçlarla hamile kaldım ben. İnşallah allahım size de hayırlısıyla ve kolaylıkla nasip etsin
Felixon diye bi vitamin var hepsinin karışımı onu kullanıyorum doktor tavsiyesiyle bitkisel hiç denemedim o sebeple acaba denesem mi diye düşünüyorum ama emin olamıyorum zaman kaybetmek de istemiyorum açıkçasıİlaçlarla bitkiseli aynı anda kullanmayın. Yumurta büyümeden erken çatlıyor. Deneyen biri olarak uyarmak istedim. İlaç haricinde bir iki ay da bitkisele şans verebilirsiniz. Bizim de 5 yıldır olmuyordu. 1.yılımızda amh 1,45 çıkmıştı. Geçen sene tekrar bakıldı. 0,90 çıktı. Doktor bana da amh düşük dedi. Ama bitkisel ilaçlarla hamile kaldım ben. İnşallah allahım size de hayırlısıyla ve kolaylıkla nasip etsin
Neden yasamayasin yer gok dua canim, döner mesajina mutlaka esgecmez sadece cok yogun oyle boyle degil. Kimsenin kucagi bos kalmasin canim Allah aratmadan buldursun herkese. Amin.
Amin canım inşallah çok istiyorumNeden yasamayasin yer gok dua canim, döner mesajina mutlaka esgecmez sadece cok yogun oyle boyle degil. Kimsenin kucagi bos kalmasin canim Allah aratmadan buldursun herkese. Amin.
Cuma gününe randevu aldım gideceğim acaba rapor verir mi ? Özelde gitmiştim hemen rapor verir sana dedi sürekli 1 sene sonra bu kadar bile şansın olmayacak diyorlar hemen tüp bebek dene diyorlar çok karıştım gerçektwnAmh düşükse rapor alabilirsin bence hemen tüp bebek raporu al ve sgk destekli tüp bebeğe başla.
Yok benim acelem yok dersen amh düşük olup hemen gebe kalanda var 3-5 sene içerisinde kendiliğinden gebe kalanda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?