- 30 Temmuz 2015
- 368
- 549
- 103
- Konu Sahibi ahsenov123
-
Siz evli değilseniz tüp bebek yapamazsınız ki ama yumurta donduruyor bekarlara bazı devlet hastaneleriBana bekarsın çıkmaz diyolardıda uğraşmadım bakayım bariteşekkür ederim
Ben tahlilde baktım bnmdr12.48 görünüyor anlamadım yüksek mi düşük müNormal aralık 2/4 .. bunun üzeri pcos olarak değerlendiriliyor dedi.
Evet o zamanda düşüktü..doğal yolla oldu ama 2 sene sonra oldu hiç beklemedigimiz andaOğlunuza nasıl hamile kaldınız ozamandamı amh düşüktü
Merhaba geçen ay 0,8 bu ay 1,81 çıkrı aynı hastane aynı labartuarKızlar geçtiğimiz hafta amh testi verdim fakat henüz doktora gitmedim e nabız üzerinden kontrol ettim 0.78 çıkmış ve biraz bakındım düşük sayılıyor muşhamile kalmama engel mi lütfen bilgi verin
Merhaba benim değerim bir ay arayla aynı hastanede 0,8 sonrada 1,81 ÇıktıMerhaba benimde aya göre 0.5 0.3 aralığında oynuyor 2 senedir denememize rağmen olmadı malesef tüp bebek sürecindeyim artık
Birkaç yerde okudum oynama olabiliyor muş laboratuvara göre. yaşınız kaçtı pekiMerhaba benim değerim bir ay arayla aynı hastanede 0,8 sonrada 1,81 Çıktı
Ben de geçen ay 1,60 bu ay 0,63… böylesi bir fark ne demek yani ney etkilemiş olabilir bu kadar benim de aynı hastane ? Doktor önemli olan usg de ki yumurta sayısı diyorMerhaba benim değerim bir ay arayla aynı hastanede 0,8 sonrada 1,81 Çıktı
Benimde ilk ölçüldüğünde 1.60 su 3 ay sonra 0.80 çıkmıştı 4 sene sonra yeni ölçüm yapıldı 0.60 çıktı bana amh pek inandırıcı gelmiyor nedenseBen de geçen ay 1,60 bu ay 0,63… böylesi bir fark ne demek yani ney etkilemiş olabilir bu kadar benim de aynı hastane ? Doktor önemli olan usg de ki yumurta sayısı diyor
Tek başına bir kriter değil diyorlar ama rezervi de o belirliyor diyorlarBenimde ilk ölçüldüğünde 1.60 su 3 ay sonra 0.80 çıkmıştı 4 sene sonra yeni ölçüm yapıldı 0.60 çıktı bana amh pek inandırıcı gelmiyor nedense
Ultrasona göre de rezerv düşük benim aslında ölçülen ile uyuşuyor yani 32 yaşında birine göre az bi rezerv normalde 0.60 0.80 gibi değerler 40 yaş üstünde olması gerekiyormuşTek başına bir kriter değil diyorlar ama rezervi de o belirliyor diyorlar
Merhaba benimde 26yaş 0.90Benim 0.78 yaş 26 kaç yumurtam olur acaba bunu düşünmekten kafayı sıyırıcam
Valla evli olunca yapmıyor doktor bana yapmadı git yumurtlamadan önce gel bakalım yumurtan varmı yumurtlayacak dediMerhaba benimde 26yaş 0.90usgde saymıyorlar vajinal usg lazımmış sanırım bekar olunca da yapmıyorlar
Yaşım 25Birkaç yerde okudum oynama olabiliyor muş laboratuvara göre. yaşınız kaçtı peki
Size şöyle diyeceğim hemen hemen en erken herkes 40 larda giriyor menopoza 20 ki yaşlardasınız ne kadar süreniz var daha siz düşünün Amh herkeste aynı oranda azalmıyor örnek benim 0,1 ise sizin 0,90 ise ben 10 yılda girerim belki siz stres vb faktörden 5 yılda 00 olursunuzUltrasona göre de rezerv düşük benim aslında ölçülen ile uyuşuyor yani 32 yaşında birine göre az bi rezerv normalde 0.60 0.80 gibi değerler 40 yaş üstünde olması gerekiyormuş
Ben kanın bekletilip bekletilmemesi olarak anladım veya şimdi regl ler farklı oluyoruz her ay her ay oluşan yumurta sayısıda farklı farkında işeniz doktorlar Amh sadece tüp bebek önermek için ölçüyorlar başka bişey yapmıyorlar işlerine geliyor bi neviBen de geçen ay 1,60 bu ay 0,63… böylesi bir fark ne demek yani ney etkilemiş olabilir bu kadar benim de aynı hastane ? Doktor önemli olan usg de ki yumurta sayısı diyor
Mesela 4 sene koş koca 4 senede 20 düşüş olmuş tamda bundan bahsediyorum Amh düşül hızı yavaş olur siz 50 de bile menopoza girersiniz 4 senede 0,01 de olabilirdiBenimde ilk ölçüldüğünde 1.60 su 3 ay sonra 0.80 çıkmıştı 4 sene sonra yeni ölçüm yapıldı 0.60 çıktı bana amh pek inandırıcı gelmiyor nedense
Bende buna kızıyorum zaten ama şu gerçek stres amh değerini çabuk azaltıyor ben 1.60 çıkınca bana menopoza erken gireceksin rezerv çok düşük direk tüp bebeğe yönlendirdiler o kadar çok üzüldüm araştırmaya başladımki hergünüm stresle geçti sonra 3 ayda 0.80 e düştü 3 kez tüp bebek yaptırdım sonunda hamile kaldım hamile kaldıktan sonra rahatlama hissi ve amh hiç düşünmedim var sonuöta dedim 4 sene baktırmadım amh seviyesine tekrar tüp bebek yaptıracağım için baktırınca baktım çok düşmemiş yani tamamen strese bağlıyorum ama yinede amh seviyesine güvenmiyorum tek başına birşey ifade etmiyorMesela 4 sene koş koca 4 senede 20 düşüş olmuş tamda bundan bahsediyorum Amh düşül hızı yavaş olur siz 50 de bile menopoza girersiniz 4 senede 0,01 de olabilirdi
Stres yapmamak ne yazık ki elde değil . Yaşıma göre olan amh değerimi düşündükçe kahroluyorum. Eşimi baba olarak görmeyi hayal ediyorum sürekli ve bu daha çok yıpratıyor. Eşimde doğal yollarla olması taraftarı fakat 0.78 amh ile çok zor iki arada bir derede kaldım hangi yola gideceğimi şaşırdımBende buna kızıyorum zaten ama şu gerçek stres amh değerini çabuk azaltıyor ben 1.60 çıkınca bana menopoza erken gireceksin rezerv çok düşük direk tüp bebeğe yönlendirdiler o kadar çok üzüldüm araştırmaya başladımki hergünüm stresle geçti sonra 3 ayda 0.80 e düştü 3 kez tüp bebek yaptırdım sonunda hamile kaldım hamile kaldıktan sonra rahatlama hissi ve amh hiç düşünmedim var sonuöta dedim 4 sene baktırmadım amh seviyesine tekrar tüp bebek yaptıracağım için baktırınca baktım çok düşmemiş yani tamamen strese bağlıyorum ama yinede amh seviyesine güvenmiyorum tek başına birşey ifade etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?