- 28 Aralık 2024
- 41
- 14
- 3
- Konu Sahibi ahsenov123
Kızlar geçtiğimiz hafta amh testi verdim fakat henüz doktora gitmedim e nabız üzerinden kontrol ettim 0.78 çıkmış ve biraz bakındım düşük sayılıyor muş hamile kalmama engel mi lütfen bilgi verin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece amh düşüklüğü varsa bu engel değil, sağlıklı beslenme vitaminler spor ile yumurta kalitesini arttırarak hamile kalabilirsinizKızlar geçtiğimiz hafta amh testi verdim fakat henüz doktora gitmedim e nabız üzerinden kontrol ettim 0.78 çıkmış ve biraz bakındım düşük sayılıyor muş hamile kalmama engel mi lütfen bilgi verin
Merhabalae benim de 0.28 çıktı amh tüp bebek geçelim dediler doktorumKızlar geçtiğimiz hafta amh testi verdim fakat henüz doktora gitmedim e nabız üzerinden kontrol ettim 0.78 çıkmış ve biraz bakındım düşük sayılıyor muş hamile kalmama engel mi lütfen bilgi verin
Merhabalae benim de 0.28 çıktı amh tüp bebek geçelim dediler
Sadece amh düşüklüğü varsa bu engel değil, sağlıklı beslenme vitaminler spor ile yumurta kalitesini arttırarak hamile kalabilirsiniz
1 yılı doldurmadığım için bakmıyorlar maalesef beklemek zorundayım 3 ayım kaldı dolmasına ve beklerken daha da azalır değerlerim diye korkuyorumBütün değerlere baktırın, bence trombofili paneline de baktırın, rahim röntgeni de çektirin. Zaten tüp bebek için de bunları isteyecekler
Evet amh 1 in altında devlet hastanelerde ücretsiz rapor çıkartılıyor. Yani 10 bin küsüre denk geliyor ilaçlar hariç. Birde arkadaşların dediği gibi devlette hsg çektirebilirsiniz o da şans arttırıyor.Devlet hastanesinde mi tedavinize devam ediyorsunuz peki? Tüp bebek fiyatlarına baktım çok uçuk
Sağlıklı beslenme ve vitamin takviyesiyle değerinizi yükseltebilirsiniz. Üzülmeyin 0.78den daha düşük değerde olup hamile kalanı gördüm burda. Strese girmemeye çalışın. Stres de hormonları etkiliyor malum. Bir de sadece amh değeri yeterli değil yumurta rezervine , kalitesine falan bakılmalı. Düzenli, sağlıklı beslenme ile bunu arttırmak mümkün. Sonuçları doktora gösterin bakalım ne dicek.Kızlar geçtiğimiz hafta amh testi verdim fakat henüz doktora gitmedim e nabız üzerinden kontrol ettim 0.78 çıkmış ve biraz bakındım düşük sayılıyor muş hamile kalmama engel mi lütfen bilgi verin
Çok panik yapmanıza gerek yok çünkü çok yavaş azalan bir değer1 yılı doldurmadığım için bakmıyorlar maalesef beklemek zorundayım 3 ayım kaldı dolmasına ve beklerken daha da azalır değerlerim diye korkuyorum
Peki devlet hastanesinde mi sürecinizi iletletiyorsunuz ben üniversite araştırma hastanesine gittim test için ama tüp bebek aüreci gerekirse orada yapılıyor mu bilmiyorum ve çok yeniyim bu konularaBenim 0.3 tü sağlıklı yaşam diye uğraştım 0.9 oldu. Tüp bebek için gittiğim dr 3 ay femara ile deneyelim dedi 3. Ayda hamile kaldım. Ama sağlıksız gebelik oldu kalbi atmadı… simdi trombofili panelime baktırıcam 3-4 ay tekrar deneyip olmazsa tüp bebeğe hidicem ben de
Amh 2 nin üzerinde olmasida hamile kalmaya engel diye biliyorum bir doktor ile görüştünüz müCanım kızlar benim amh değerim 2.88 ancak hiç gebe kalmadım , 7 yıllık evliyim. Önemli olan yumurta rezervinden ziyade tek bir tane kaliteli yumurta . Onu dert etmeyin , doktor detaylı bilgi verecektir yaşınız gençse takviye vitamin vs ile yolunuza bakarsınız değilse diğer tedavi seçenekleri uygulanır. Burada onlarca mesaj başlık var 0.1 amh ile doğal hamile kaldım vs yazan ..
Normal aralık 2/4 .. bunun üzeri pcos olarak değerlendiriliyor dedi.Amh 2 nin üzerinde olmasida hamile kalmaya engel diye biliyorum bir doktor ile görüştünüz mü