• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh düşüklüğü

ahsenov123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2024
41
14
3
Kızlar geçtiğimiz hafta amh testi verdim fakat henüz doktora gitmedim e nabız üzerinden kontrol ettim 0.78 çıkmış ve biraz bakındım düşük sayılıyor muş 😔 hamile kalmama engel mi lütfen bilgi verin😢

Kızlar geçtiğimiz hafta amh testi verdim fakat henüz doktora gitmedim e nabız üzerinden kontrol ettim 0.78 çıkmış ve biraz bakındım düşük sayılıyor muş 😔 hamile kalmama engel mi lütfen bilgi verin😢
Sadece amh düşüklüğü varsa bu engel değil, sağlıklı beslenme vitaminler spor ile yumurta kalitesini arttırarak hamile kalabilirsiniz

Açıkcası 8 aydır evliyim bütün değerlerime bakılmadı 1 sene dolmadan ve sadece amh değerine dayanarak umutsuzluğa kapıldım başından beri korunmuyoruz

Merhaba benimde aya göre 0.5 0.3 aralığında oynuyor 2 senedir denememize rağmen olmadı malesef tüp bebek sürecindeyim artık

Bütün değerlere baktırın, bence trombofili paneline de baktırın, rahim röntgeni de çektirin. Zaten tüp bebek için de bunları isteyecekler

Benim 0.3 tü sağlıklı yaşam diye uğraştım 0.9 oldu. Tüp bebek için gittiğim dr 3 ay femara ile deneyelim dedi 3. Ayda hamile kaldım. Ama sağlıksız gebelik oldu kalbi atmadı… simdi trombofili panelime baktırıcam 3-4 ay tekrar deneyip olmazsa tüp bebeğe hidicem ben de

Bütün değerlere baktırın, bence trombofili paneline de baktırın, rahim röntgeni de çektirin. Zaten tüp bebek için de bunları isteyecekler
1 yılı doldurmadığım için bakmıyorlar maalesef beklemek zorundayım 3 ayım kaldı dolmasına 😥 ve beklerken daha da azalır değerlerim diye korkuyorum

Devlet hastanesinde mi tedavinize devam ediyorsunuz peki? Tüp bebek fiyatlarına baktım çok uçuk😔
Evet amh 1 in altında devlet hastanelerde ücretsiz rapor çıkartılıyor. Yani 10 bin küsüre denk geliyor ilaçlar hariç. Birde arkadaşların dediği gibi devlette hsg çektirebilirsiniz o da şans arttırıyor.

Canım kızlar benim amh değerim 2.88 ancak hiç gebe kalmadım , 7 yıllık evliyim. Önemli olan yumurta rezervinden ziyade tek bir tane kaliteli yumurta . Onu dert etmeyin , doktor detaylı bilgi verecektir yaşınız gençse takviye vitamin vs ile yolunuza bakarsınız değilse diğer tedavi seçenekleri uygulanır. Burada onlarca mesaj başlık var 0.1 amh ile doğal hamile kaldım vs yazan ..

Sağlıklı beslenme ve vitamin takviyesiyle değerinizi yükseltebilirsiniz. Üzülmeyin 0.78den daha düşük değerde olup hamile kalanı gördüm burda. Strese girmemeye çalışın. Stres de hormonları etkiliyor malum. Bir de sadece amh değeri yeterli değil yumurta rezervine , kalitesine falan bakılmalı. Düzenli, sağlıklı beslenme ile bunu arttırmak mümkün. Sonuçları doktora gösterin bakalım ne dicek.

Benim 0.3 tü sağlıklı yaşam diye uğraştım 0.9 oldu. Tüp bebek için gittiğim dr 3 ay femara ile deneyelim dedi 3. Ayda hamile kaldım. Ama sağlıksız gebelik oldu kalbi atmadı… simdi trombofili panelime baktırıcam 3-4 ay tekrar deneyip olmazsa tüp bebeğe hidicem ben de
Peki devlet hastanesinde mi sürecinizi iletletiyorsunuz ben üniversite araştırma hastanesine gittim test için ama tüp bebek aüreci gerekirse orada yapılıyor mu bilmiyorum ve çok yeniyim bu konulara

Canım kızlar benim amh değerim 2.88 ancak hiç gebe kalmadım , 7 yıllık evliyim. Önemli olan yumurta rezervinden ziyade tek bir tane kaliteli yumurta . Onu dert etmeyin , doktor detaylı bilgi verecektir yaşınız gençse takviye vitamin vs ile yolunuza bakarsınız değilse diğer tedavi seçenekleri uygulanır. Burada onlarca mesaj başlık var 0.1 amh ile doğal hamile kaldım vs yazan ..
Amh 2 nin üzerinde olmasida hamile kalmaya engel diye biliyorum bir doktor ile görüştünüz mü

Back