ARKADAŞLAR MERHABA ARANIZDA YENİYİM 1 HAFTA ÖNCE AMH DEĞERİMİN 0,27 OLDUĞUNU ÖĞRENDİM(KARTAL BEZMİALEM DRAGOS HAST.DE) VE DR HEMEN TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRMEMİ İSTEDİ.ARAŞTIRMALARIMA GÖRE BAHÇECİ SAĞLIK DİYE BİR YER BULDUM BURDA TEDAVİ GÖREN VARMI?AMH BU KADAR DÜŞÜK ÇIKIP GEBE KALAN VARMI? ÇOK TEŞEKKÜRLER..SAĞLIKLI GÜNLER
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AMH DÜŞÜKLÜĞÜ
- Konu Sahibi ezgi0074
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- amh amh düşüklüğü amh testi bahçeci̇ kadindogum yumurtalik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ARKADAŞLAR MERHABA ARANIZDA YENİYİM 1 HAFTA ÖNCE AMH DEĞERİMİN 0,27 OLDUĞUNU ÖĞRENDİM(KARTAL BEZMİALEM DRAGOS HAST.DE) VE DR HEMEN TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRMEMİ İSTEDİ.ARAŞTIRMALARIMA GÖRE BAHÇECİ SAĞLIK DİYE BİR YER BULDUM BURDA TEDAVİ GÖREN VARMI?AMH BU KADAR DÜŞÜK ÇIKIP GEBE KALAN VARMI? ÇOK TEŞEKKÜRLER..SAĞLIKLI GÜNLER
merhaba bizde bir bucuk senedir cocuk istiyoruz fakat olmadi. Hormon degerlerime esimin degerlerine bakildi. Ultrasan vs her sey.rahim filmi de cekildim ama amh diye bi sey yaptirmadim.Ve gittigim doktorlarda sormadi acikcasi amh cekildin mi vs diye. Adetken mi cekiliyor bu onemli bi sey mi ilk defa duyuyorum. Bnimde dusuktur belki olmadigina gore
Merhabalar evet bende bunların hepsın yaşadım.rahim filmi hormonlar fsh tsh vs aklınıza ne gelırse 2 sene boyunca herkes bişeyın yok bekleyın olur dedi.en son kartal bezmıaleme gıtrım ve hormonlarımda sorun olmadıgımın,yumurtalıklarım saglıklı mı bunların bakılmasına gerek var dedı.bunun üzerine amh(yani yumurtalık rezervi) nın me kadar onemlı oldugunu ogrendım.cunku amh ne kadar düşerse o kadar hızlı tedavi altına alınmam gerekıyormuş.tavsiyem sende mutlaka baktır canım.onlarca yıl boşa çabalamışımmerhaba bizde bir bucuk senedir cocuk istiyoruz fakat olmadi. Hormon degerlerime esimin degerlerine bakildi. Ultrasan vs her sey.rahim filmi de cekildim ama amh diye bi sey yaptirmadim.Ve gittigim doktorlarda sormadi acikcasi amh cekildin mi vs diye. Adetken mi cekiliyor bu onemli bi sey mi ilk defa duyuyorum. Bnimde dusuktur belki olmadigina gore
Merhabalar evet bende bunların hepsın yaşadım.rahim filmi hormonlar fsh tsh vs aklınıza ne gelırse 2 sene boyunca herkes bişeyın yok bekleyın olur dedi.en son kartal bezmıaleme gıtrım ve hormonlarımda sorun olmadıgımın,yumurtalıklarım saglıklı mı bunların bakılmasına gerek var dedı.bunun üzerine amh(yani yumurtalık rezervi) nın me kadar onemlı oldugunu ogrendım.cunku amh ne kadar düşerse o kadar hızlı tedavi altına alınmam gerekıyormuş.tavsiyem sende mutlaka baktır canım.onlarca yıl boşa çabalamışım
ben bu doktorlari anlamiyorum ya madem oyle neden benden de istemediler ki bunu. Belki rahim filminden bile once yapilmasi gerekir bu u. Alttan muayenedeymen yumurtlklarn cok saglikli rezervin iyi dedi acaba ordan goreviliyorlar o yuzden mi istemedi. Adetken mi cekiliyor bu amh ve her hastanede cekiliyor mu.
Canım ne yazıkki üzülerek söylüyorum banada alttan muayenede hep sorun yok dedıler.aynı şeyleri yaşamış gibiyiz.kaç senelık evlısın?başından hiç geçmedi dimi gebelik? Adet dönemi gerekmıyor amh da.hastaneden önce iyi bi laboratuvar seçmek gerekıyor.sende oyle yap hastane den once laboratuvar sec derim.(birde devlet yapmıyor)ben bu doktorlari anlamiyorum ya madem oyle neden benden de istemediler ki bunu. Belki rahim filminden bile once yapilmasi gerekir bu u. Alttan muayenedeymen yumurtlklarn cok saglikli rezervin iyi dedi acaba ordan goreviliyorlar o yuzden mi istemedi. Adetken mi cekiliyor bu amh ve her hastanede cekiliyor mu.
15 aydir evliyim bende. Siz nerede yaptirdinjz istanbul mu? Oze hastanede yaptirabilir miyimCanım ne yazıkki üzülerek söylüyorum banada alttan muayenede hep sorun yok dedıler.aynı şeyleri yaşamış gibiyiz.kaç senelık evlısın?başından hiç geçmedi dimi gebelik? Adet dönemi gerekmıyor amh da.hastaneden önce iyi bi laboratuvar seçmek gerekıyor.sende oyle yap hastane den once laboratuvar sec derim.(birde devlet yapmıyor)
Incir kurunun amh yukselltigini soylemsti saracogluARKADAŞLAR MERHABA ARANIZDA YENİYİM 1 HAFTA ÖNCE AMH DEĞERİMİN 0,27 OLDUĞUNU ÖĞRENDİM(KARTAL BEZMİALEM DRAGOS HAST.DE) VE DR HEMEN TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRMEMİ İSTEDİ.ARAŞTIRMALARIMA GÖRE BAHÇECİ SAĞLIK DİYE BİR YER BULDUM BURDA TEDAVİ GÖREN VARMI?AMH BU KADAR DÜŞÜK ÇIKIP GEBE KALAN VARMI? ÇOK TEŞEKKÜRLER..SAĞLIKLI GÜNLER
Evet özel hastaneler yapıyor.yumurtalık rezervime de bakılsın diye özellikle söyleyin.bende 16 aylık evliyim düşünün yeni öğrendim bunu yıkıldım.sonuçlar ortalama 1 haftada cıkıyor15 aydir evliyim bende. Siz nerede yaptirdinjz istanbul mu? Oze hastanede yaptirabilir miyim
- 25 Temmuz 2019
- 3.833
- 10.845
- 158
Amh değeri değişen bir değer olmadığı için herhangi bir günde bu testi yaptırabilirsiniz fark etmezmerhaba bizde bir bucuk senedir cocuk istiyoruz fakat olmadi. Hormon degerlerime esimin degerlerine bakildi. Ultrasan vs her sey.rahim filmi de cekildim ama amh diye bi sey yaptirmadim.Ve gittigim doktorlarda sormadi acikcasi amh cekildin mi vs diye. Adetken mi cekiliyor bu onemli bi sey mi ilk defa duyuyorum. Bnimde dusuktur belki olmadigina gore
- 25 Temmuz 2019
- 3.833
- 10.845
- 158
Yumurta sayısı yükselmiyor maalesef anca kaliteyi yükseltebiliriz. Daha fazla yumurta olgunlaşıp ultrasonda görülünce amh değerinin arttığı düşünüyo insanlarIncir kurunun amh yukselltigini soylemsti saracoglu
Tam olarak bilgi sahibi degilim ama saracoglunu dinledim incir kuru yapin amh yukseldigini gorursunuz diyodu aklimda kalmsYumurta sayısı yükselmiyor maalesef anca kaliteyi yükseltebiliriz. Daha fazla yumurta olgunlaşıp ultrasonda görülünce amh değerinin arttığı düşünüyo insanlar
Evet duydum ama dr umdan öğrendim onlara inanmayın böylIncir kurunun amh yukselltigini soylemsti saracoglu
Evet ben bugün prof dr cem çelik ile görüştüm maalesef ki amh değeri yükselen birşey değilmiş aksine azalıyorYumurta sayısı yükselmiyor maalesef anca kaliteyi yükseltebiliriz. Daha fazla yumurta olgunlaşıp ultrasonda görülünce amh değerinin arttığı düşünüyo insanlar
- 19 Ocak 2020
- 7.808
- 17.014
- 198
Incir küründen nasıl bir zarar gelebilir tabiki doktorlar en iyisini bilir bu inkar edilemez ama alternatif tıptan da faydalanabiliriz sonuc olarak kaybedecegimiz bişey yok bence denenebilir saracoglu kesinlikle bi kac ay deneyin amh nin yukseldigini goreceksiniz diyoduEvet duydum ama dr umdan öğrendim onlara inanmayın böyl
Evet ben bugün prof dr cem çelik ile görüştüm maalesef ki amh değeri yükselen birşey değilmiş aksine azalıyor
- 19 Ocak 2020
- 7.808
- 17.014
- 198
İncir kürü çatlayamayan yumurtaları kiste dönüştürebiliyor. O yüzden çok dikkatli kullanmak gerekli. Belki incir ve havuç karışımı küründe bu etkisi azalıyordur. Saraçoğlunun kürlerinden biri ben onu denemeyi düşünüyorumIncir küründen nasıl bir zarar gelebilir tabiki doktorlar en iyisini bilir bu inkar edilemez ama alternatif tıptan da faydalanabiliriz sonuc olarak kaybedecegimiz bişey yok bence denenebilir saracoglu kesinlikle bi kac ay deneyin amh nin yukseldigini goreceksiniz diyodu
Eksik yazmsm evet haklisiniz havuc kuru ile birlikte olmaliİncir kürü çatlayamayan yumurtaları kiste dönüştürebiliyor. O yüzden çok dikkatli kullanmak gerekli. Belki incir ve havuç karışımı küründe bu etkisi azalıyordur. Saraçoğlunun kürlerinden biri ben onu denemeyi düşünüyorum
Merhaba canım. Ben öncelikle herkese ümit olması için yazıyorum buraya. Benm de amh 0.16 yaşım 29 iki taraflı çikolata kistlerim var. Sol yumurtalığımdan yumurta çıkmıyor bile. 1,5 yıl uğraştık. 2 kere yumurtlama tedavisi gördüm. İşe yaramadı. En sonunda tüp bebek yaptırdık ve tuttu rabbime binlerce kez şükürler olsun. Daha çok yeni ama. Sizlere de umut olsun diye hemen yazmak istedim. Amh düşüklüğünde doğal yoldan tutan çevremde var yaşı 40larda 2 kişi. Ama olasılık biraz düşük. Bence geç kalınmadan tüp bebek tedavisi görmek daha mantıklı. Amh düşüklüğü gebe kalmaya engel değil. Sadece biraz süreci uzatabiliyor. Doktorum her zaman yumurta varsa umut vardır der. Çok dua ettik. Çevrendeki herkes çok dua etti. 2 kere yumurta oluşmadığı bile oldu ama sabırla bekleyince oluyor kızlar nasipse eğer. Beslenmeme çok dikkat ediyordum. Sağlıksız şeyler yemiyordum . Bal polen karışım yiyordum abartmadan. 2 kere farklı zamanlarda 4444 kere salatı tefriciye okudum. En son yaptığımın yarısını anneme babama eşime dağıttım. Onlar da çok dua etti. Allah isteyen herkese versin inşallah. Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallahARKADAŞLAR MERHABA ARANIZDA YENİYİM 1 HAFTA ÖNCE AMH DEĞERİMİN 0,27 OLDUĞUNU ÖĞRENDİM(KARTAL BEZMİALEM DRAGOS HAST.DE) VE DR HEMEN TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRMEMİ İSTEDİ.ARAŞTIRMALARIMA GÖRE BAHÇECİ SAĞLIK DİYE BİR YER BULDUM BURDA TEDAVİ GÖREN VARMI?AMH BU KADAR DÜŞÜK ÇIKIP GEBE KALAN VARMI? ÇOK TEŞEKKÜRLER..SAĞLIKLI GÜNLER
- 25 Temmuz 2019
- 3.833
- 10.845
- 158
Tebrik ederim sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucagınıza inşallah inşallah bizlere de nasip olurMerhaba canım. Ben öncelikle herkese ümit olması için yazıyorum buraya. Benm de amh 0.16 yaşım 29 iki taraflı çikolata kistlerim var. Sol yumurtalığımdan yumurta çıkmıyor bile. 1,5 yıl uğraştık. 2 kere yumurtlama tedavisi gördüm. İşe yaramadı. En sonunda tüp bebek yaptırdık ve tuttu rabbime binlerce kez şükürler olsun. Daha çok yeni ama. Sizlere de umut olsun diye hemen yazmak istedim. Amh düşüklüğünde doğal yoldan tutan çevremde var yaşı 40larda 2 kişi. Ama olasılık biraz düşük. Bence geç kalınmadan tüp bebek tedavisi görmek daha mantıklı. Amh düşüklüğü gebe kalmaya engel değil. Sadece biraz süreci uzatabiliyor. Doktorum her zaman yumurta varsa umut vardır der. Çok dua ettik. Çevrendeki herkes çok dua etti. 2 kere yumurta oluşmadığı bile oldu ama sabırla bekleyince oluyor kızlar nasipse eğer. Beslenmeme çok dikkat ediyordum. Sağlıksız şeyler yemiyordum . Bal polen karışım yiyordum abartmadan. 2 kere farklı zamanlarda 4444 kere salatı tefriciye okudum. En son yaptığımın yarısını anneme babama eşime dağıttım. Onlar da çok dua etti. Allah isteyen herkese versin inşallah. Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah
Merhaba ben varımARKADAŞLAR MERHABA ARANIZDA YENİYİM 1 HAFTA ÖNCE AMH DEĞERİMİN 0,27 OLDUĞUNU ÖĞRENDİM(KARTAL BEZMİALEM DRAGOS HAST.DE) VE DR HEMEN TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRMEMİ İSTEDİ.ARAŞTIRMALARIMA GÖRE BAHÇECİ SAĞLIK DİYE BİR YER BULDUM BURDA TEDAVİ GÖREN VARMI?AMH BU KADAR DÜŞÜK ÇIKIP GEBE KALAN VARMI? ÇOK TEŞEKKÜRLER..SAĞLIKLI GÜNLER
2018 Ekim’de amh 0.3 dü adetin 2. Günü yapılan ultrasonda 6-7 yumurta vardı (bunun normali en az 10 ama 0.3 amh a göre de baya iyiydi yaşımdan dolayı sanırım 27 yaşındaydım)
Bana ultrasonda yumurta sayısı amh a göre biraz daha iyi olunca 6 ay spontan dene dediler denedik olmadı
Nisa’n 2019 da tüp bebeğe başladım üçüncü transferde şubat 2020 de ikizlerime gebe kaldım 11. Haftadayız şu an İLk iki denemem bahçecide olmadı üçüncü pozitif olan bahçecideydi çok memnun kaldım
Merhabalar cavabın için çok teşekkürler.orda hangi dr ile görüştün? Aşılamasız direk tüp bebek sürecimi gördün Allah cocuklarını sana bağışlasın içime umut dolduMerhaba ben varım
2018 Ekim’de amh 0.3 dü adetin 2. Günü yapılan ultrasonda 6-7 yumurta vardı (bunun normali en az 10 ama 0.3 amh a göre de baya iyiydi yaşımdan dolayı sanırım 27 yaşındaydım)
Bana ultrasonda yumurta sayısı amh a göre biraz daha iyi olunca 6 ay spontan dene dediler denedik olmadı
Nisa’n 2019 da tüp bebeğe başladım üçüncü transferde şubat 2020 de ikizlerime gebe kaldım 11. Haftadayız şu an İLk iki denemem bahçecide olmadı üçüncü pozitif olan bahçecideydi çok memnun kaldım