- 14 Eylül 2024
- 34
- 9
- 1
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fsh 103 adet göremedıgım zaman verdıgım deger ıkı ay gecmıstı sonra bitkısel kürlerden ve sonra en son 4.4 düşmüşİnşallah sağlıkla ilerler ve gönlünüzde ki olur. Benimde amh aynı fsh değeriniz kaç peki sizin
Ya çok güzel dusmus benimde 5 sene once amh 0.02 ken fsh 35 lerdeydi sonra 1 ayda 4.4 dusmustu norlmaden hamile kalmistim bende ilaçsız adet olamiyorum fsh değerlerim 3 aylık 65. 112. 96. Çıktı. İlaç kullandığım için günü gününe adet oluyorum dün olmam gerekiyordu daha gelen yokFsh 103 adet göremedıgım zaman verdıgım deger ıkı ay gecmıstı sonra bitkısel kürlerden ve sonra en son 4.4 düşmüş
Sizin kac fsh degerinizFsh 103 adet göremedıgım zaman verdıgım deger ıkı ay gecmıstı sonra bitkısel kürlerden ve sonra en son 4.4 düşmüş
sana tavsiyem bu adetinde soğan kürüne başla sonra incir kürü yap benim öle düştü ve doğal adet gördüm aktardan aldıgım çayda ıyı geldı normal yoldan hamile kalmana çok sevindim dr lar umut vermıyo yumurta gorunmuyo dıyo 1 tanede olsa onu bulup sağlıklı bı hamılelık elde edebılırız ama bende o başarısızlıklar cıddı travma oldu kalben olcak dıyorum Allahın ıznı ıle ama çok korkuyorumYa çok güzel dusmus benimde 5 sene once amh 0.02 ken fsh 35 lerdeydi sonra 1 ayda 4.4 dusmustu norlmaden hamile kalmistim bende ilaçsız adet olamiyorum fsh değerlerim 3 aylık 65. 112. 96. Çıktı. İlaç kullandığım için günü gününe adet oluyorum dün olmam gerekiyordu daha gelen yok![]()
Benim dr malesef acı ama gercek bana dedıkı 55 yasındakı kadınada versem bu ılac ıle adet olur sen yumurtlayabılmek ıcın kendın adet gorup gel bekle dedı bende cıktım tabı agladım aktara gıttım dua ettım derken sogan kuru aktardan aldıgım bal karısımı cay ve kadın tabletı butun bunların ardına ıncır kürü besleneme dıkkaat edıyorum ama işte yumurta belkı şurdan gelebılır denıyo gelmez diye denemedık senin yaş kac bebegın varmı amh 00.2 kenmı hamıle kaldın şuan kac amhSizin kac fsh degeriniz
sana tavsiyem bu adetinde soğan kürüne başla sonra incir kürü yap benim öle düştü ve doğal adet gördüm aktardan aldıgım çayda ıyı geldı normal yoldan hamile kalmana çok sevindim dr lar umut vermıyo yumurta gorunmuyo dıyo 1 tanede olsa onu bulup sağlıklı bı hamılelık elde edebılırız ama bende o başarısızlıklar cıddı travma oldu kalben olcak dıyorum Allahın ıznı ıle ama çok korkuyorum
Şimdi kaç amh canım . Ne zamandır adet görmüyorsunYa çok güzel dusmus benimde 5 sene once amh 0.02 ken fsh 35 lerdeydi sonra 1 ayda 4.4 dusmustu norlmaden hamile kalmistim bende ilaçsız adet olamiyorum fsh değerlerim 3 aylık 65. 112. 96. Çıktı. İlaç kullandığım için günü gününe adet oluyorum dün olmam gerekiyordu daha gelen yok![]()
İncir kuru kullanamıyorum prolaktinimi yükseltiyor şuan fitoterapi kullanıyorum 2.ayin inşallah fayda eder hiç kötü düşünme hep pozitif ol inşallah tutunmustur sana hatta bölünüp ikiz olur inşallahSizin kac fsh degeriniz
sana tavsiyem bu adetinde soğan kürüne başla sonra incir kürü yap benim öle düştü ve doğal adet gördüm aktardan aldıgım çayda ıyı geldı normal yoldan hamile kalmana çok sevindim dr lar umut vermıyo yumurta gorunmuyo dıyo 1 tanede olsa onu bulup sağlıklı bı hamılelık elde edebılırız ama bende o başarısızlıklar cıddı travma oldu kalben olcak dıyorum Allahın ıznı ıle ama çok korkuyorum
Cylo prognova kullanıyorum şuan amh 0.02 iken hamile kaldım 3 kere düşük oldu 6 ay arayla hamile kaldım normalden kalbi durdu düştü ama bende pihtilasmada varmış ondan dolayida olabilirmiş simdi mfk rakviyelerini kullanıyorum fitoterapi ve irilog tedavisi alıyorum aktardan karışım yani inşallah faydasını görürümBenim dr malesef acı ama gercek bana dedıkı 55 yasındakı kadınada versem bu ılac ıle adet olur sen yumurtlayabılmek ıcın kendın adet gorup gel bekle dedı bende cıktım tabı agladım aktara gıttım dua ettım derken sogan kuru aktardan aldıgım bal karısımı cay ve kadın tabletı butun bunların ardına ıncır kürü besleneme dıkkaat edıyorum ama işte yumurta belkı şurdan gelebılır denıyo gelmez diye denemedık senin yaş kac bebegın varmı amh 00.2 kenmı hamıle kaldın şuan kac amh
En son 0.03 amh geçen seneydi.adet görüyorum temmuz ağustosta adet göremedim kasımdan beri normal ama ilaçla ilacı bırakırsam duzenli gelirmi bilmiyorum bu ay sondu bitti bıraktım ona göre regl olmadım çarşamba bitti ilaç dün regl olmam gerekiyordu çünkü 3 aydır duzenli günü gununeŞimdi kaç amh canım . Ne zamandır adet görmüyorsun
Amin canım amin inşaAllah Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın hayırla sağlıkla bebeklerimizi alalım kucagımızaİncir kuru kullanamıyorum prolaktinimi yükseltiyor şuan fitoterapi kullanıyorum 2.ayin inşallah fayda eder hiç kötü düşünme hep pozitif ol inşallah tutunmustur sana hatta bölünüp ikiz olur inşallah![]()
Kaç yaşındasiniz. malesef bende ani bir şokla öğrendim kendime gelemedim hâlâ. 004 benimde bir ay adet olmadım kist sandımEn son 0.03 amh geçen seneydi.adet görüyorum temmuz ağustosta adet göremedim kasımdan beri normal ama ilaçla ilacı bırakırsam duzenli gelirmi bilmiyorum bu ay sondu bitti bıraktım ona göre regl olmadım çarşamba bitti ilaç dün regl olmam gerekiyordu çünkü 3 aydır duzenli günü gunune
Rabbim şifa versin 0.02 ile hamile kalman çok güzel inş şifaya kavuş bende kullandım o haptan iki ay sadece mfk ürünü bi bal kavanozda onuda almıştım tüp bebek denılıp onu kullanan bi iş yerınden arkadasımızın gelını vardı yaşın kac canımCylo prognova kullanıyorum şuan amh 0.02 iken hamile kaldım 3 kere düşük oldu 6 ay arayla hamile kaldım normalden kalbi durdu düştü ama bende pihtilasmada varmış ondan dolayida olabilirmiş simdi mfk rakviyelerini kullanıyorum fitoterapi ve irilog tedavisi alıyorum aktardan karışım yani inşallah faydasını görürüm
Allah'ım yani 002 sizi 5 yıl kadar adet gördurdu müYa çok güzel dusmus benimde 5 sene once amh 0.02 ken fsh 35 lerdeydi sonra 1 ayda 4.4 dusmustu norlmaden hamile kalmistim bende ilaçsız adet olamiyorum fsh değerlerim 3 aylık 65. 112. 96. Çıktı. İlaç kullandığım için günü gününe adet oluyorum dün olmam gerekiyordu daha gelen yok![]()
Allah'ım şifa versin inşallah hepimize gerçekten yaşamayan bilemez39 yaşındayım o zamanlar adetlerim duzenliydi 0.02 ken bile 2 yıldır bozuldu regl duzenim kızlar
002 yle üç yıl düzenli adet gördünüz müAmin Rabbım tez vakitte hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun kucaklarimizi![]()
Rabb'im yardım etsin canım. Ne güzel 078 de öğrenmişsin. Biz diplere inmisiz ruhumuz duymamışBenimde amh 0.78 fsh 7.16 yaş 26. Yorumları okudukça korkmaya başladımtüp bebek düşünüyorum olur mu tutar mı bilmiyorum
![]()
Çok şükür ama benimde yüksek sayılmaz ne yazık kiRabb'im yardım etsin canım. Ne güzel 078 de öğrenmişsin. Biz diplere inmisiz ruhumuz duymamış