Merhaba, beslenmeniz çooook önemli AMH düşüklüğü için, Embriyolog İdil Bozkurt'u takip edin ve lütfen açtığım konu başlıklarını takip edin ve instadan nasıl beslendiğime dair paylaşımlarım oluyor oradan da postlara bakın. Hesabım mandalinaliboyoz . Sevgiler.kızlar merhaba, yaşım 32 amh değerim ise 0,05 hep 1 yumurtam vardı son 2 kontrolde hiç yumurtam çıkmadı hep böyle mi olur yoksa çıkar mı acaba bu arada ilaçla regl oluyordum normal olarak olduğumu bilmiyorum 7-8 aydır ilaç kullanıyorum çünkü. durumu böyle olanlar var mı acaba nasıl ne yapıldı neler yaptınız yardımcı olursanız sevinirim.
son 20-25 gündür dikkat ediyorum yediklerime içtiklerime ama bildiğim kadarıyla beslenmeyle yumurta kalitesi değişiyor yumurta oluşmasına etkili mi kiMerhaba, beslenmeniz çooook önemli AMH düşüklüğü için, Embriyolog İdil Bozkurt'u takip edin ve lütfen açtığım konu başlıklarını takip edin ve instadan nasıl beslendiğime dair paylaşımlarım oluyor oradan da postlara bakın. Hesabım mandalinaliboyoz . Sevgiler.
Kesinlikle etkiliyor :) Ben capcanlı bir örneğim :) Tamamen yediklerimi değiştirip, takviye almaya başladım ve spora başladım. 34 yaşındayım olması gerekenden çok daha yüksek seviyelere çıkardım AMH'ımı.son 20-25 gündür dikkat ediyorum yediklerime içtiklerime ama bildiğim kadarıyla beslenmeyle yumurta kalitesi değişiyor yumurta oluşmasına etkili mi ki
Kesinlikle etkiliyor :) Ben capcanlı bir örneğim :) Tamamen yediklerimi değiştirip, takviye almaya başladım ve spora başladım. 34 yaşındayım olması gerekenden çok daha yüksek seviyelere çıkardım
Slm kaçtan yükseldi canım neler yaptın benimde 0.04 yumurta sayısı 4Kesinlikle etkiliyor :) Ben capcanlı bir örneğim :) Tamamen yediklerimi değiştirip, takviye almaya başladım ve spora başladım. 34 yaşındayım olması gerekenden çok daha yüksek seviyelere çıkardım AMH'ımı.
Canım bilgilendirebilir misin bizi deKesinlikle etkiliyor :) Ben capcanlı bir örneğim :) Tamamen yediklerimi değiştirip, takviye almaya başladım ve spora başladım. 34 yaşındayım olması gerekenden çok daha yüksek seviyelere çıkardım AMH'ımı.
Yumurta sayım 4-5'ti AMH değerim 2,22'ydi. Sonra bazı bitkisel tedaviler araştırıp uyguladım kendime. En son yumurta sayım 19 AMH değerim 4,68 olmuştu :)yumurta sayınız nedir amh kaç sizin
Bitkisel kullandıklarını yazar mısın lütfen canım yaYumurta sayım 4-5'ti AMH değerim 2,22'ydi. Sonra bazı bitkisel tedaviler araştırıp uyguladım kendime. En son yumurta sayım 19 AMH değerim 4,68 olmuştu :)
Lütfen umutsuz olmayın, gerçekten her şeyin bir çözümü var.
Canım ben Instagram kullanmıyorum burdan bilgi verebilir misinMerhaba, beslenmeniz çooook önemli AMH düşüklüğü için, Embriyolog İdil Bozkurt'u takip edin ve lütfen açtığım konu başlıklarını takip edin ve instadan nasıl beslendiğime dair paylaşımlarım oluyor oradan da postlara bakın. Hesabım mandalinaliboyoz . Sevgiler.
Kactan kaca çıkardınız acaba bende 32 yaşındayım fakat diyetisyenle de çalışsam kendim de çabalasam neler neler denesem de sayım da artmadı amh de yükselmedi hiç bi sonuc AlamadımKesinlikle etkiliyor :) Ben capcanlı bir örneğim :) Tamamen yediklerimi değiştirip, takviye almaya başladım ve spora başladım. 34 yaşındayım olması gerekenden çok daha yüksek seviyelere çıkardım AMH'ımı.
2,22'den 4,68'e çıkardım. 2,22'de az değildi asla ama ben sağlıklı bir tüp bebek ve gebelik süreci geçirmek için beslenme şeklimi değiştirdim hayatımı değiştirdim, AMH seviyemde değişti :)Kactan kaca çıkardınız acaba bende 32 yaşındayım fakat diyetisyenle de çalışsam kendim de çabalasam neler neler denesem de sayım da artmadı amh de yükselmedi hiç bi sonuc Alamadım
Aslına bakarsanız amh değeri iyi olanlar daha çabuk yükselebiliyor ve sonuç alabiliyor. Ama amh 00 ları gördüğünde artık 003 tu işte benimde ne yapsan da olmuyor siz şanslı kışındaymışsınız zaten iyi olan amh niz daha da iyi olmuş gerçekten2,22'den 4,68'e çıkardım. 2,22'de az değildi asla ama ben sağlıklı bir tüp bebek ve gebelik süreci geçirmek için beslenme şeklimi değiştirdim hayatımı değiştirdim, AMH seviyemde değişti :)
Amh kaçtı kaç oldu benim amh 0.01 bazen 0.03 çıkıyor yumurta görunmuyor bir tane emrıyo oldu transfer edıldı şuan 4. Günü çok heyecanlıyım bir yılda 1 kez geliştiKesinlikle etkiliyor :) Ben capcanlı bir örneğim :) Tamamen yediklerimi değiştirip, takviye almaya başladım ve spora başladım. 34 yaşındayım olması gerekenden çok daha yüksek seviyelere çıkardım AMH'ımı.
Doğal adet görüyor musun canım. Benimde 004Amh kaçtı kaç oldu benim amh 0.01 bazen 0.03 çıkıyor yumurta görunmuyor bir tane emrıyo oldu transfer edıldı şuan 4. Günü çok heyecanlıyım bir yılda 1 kez gelişti
İnşallah sağlıkla ilerler ve gönlünüzde ki olur. Benimde amh aynı fsh değeriniz kaç peki sizinAmh kaçtı kaç oldu benim amh 0.01 bazen 0.03 çıkıyor yumurta görunmuyor bir tane emrıyo oldu transfer edıldı şuan 4. Günü çok heyecanlıyım bir yılda 1 kez gelişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?