amh düşüklüğü ve yumurta sayısı

umutlu354

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2024
72
16
3
32
kızlar merhaba, yaşım 32 amh değerim ise 0,05 hep 1 yumurtam vardı son 2 kontrolde hiç yumurtam çıkmadı hep böyle mi olur yoksa çıkar mı acaba bu arada ilaçla regl oluyordum normal olarak olduğumu bilmiyorum 7-8 aydır ilaç kullanıyorum çünkü. durumu böyle olanlar var mı acaba nasıl ne yapıldı neler yaptınız yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, beslenmeniz çooook önemli AMH düşüklüğü için, Embriyolog İdil Bozkurt'u takip edin ve lütfen açtığım konu başlıklarını takip edin ve instadan nasıl beslendiğime dair paylaşımlarım oluyor oradan da postlara bakın. Hesabım mandalinaliboyoz . Sevgiler.

son 20-25 gündür dikkat ediyorum yediklerime içtiklerime ama bildiğim kadarıyla beslenmeyle yumurta kalitesi değişiyor yumurta oluşmasına etkili mi ki

son 20-25 gündür dikkat ediyorum yediklerime içtiklerime ama bildiğim kadarıyla beslenmeyle yumurta kalitesi değişiyor yumurta oluşmasına etkili mi ki
Kesinlikle etkiliyor :) Ben capcanlı bir örneğim :) Tamamen yediklerimi değiştirip, takviye almaya başladım ve spora başladım. 34 yaşındayım olması gerekenden çok daha yüksek seviyelere çıkardım AMH'ımı.

Slm kaçtan yükseldi canım neler yaptın benimde 0.04 yumurta sayısı 4

Canım ben Instagram kullanmıyorum burdan bilgi verebilir misin

Buradan ulaşabilirsiniz bunlara ek olarak diğerlerini de yazacağım ben sana buradan.

Kactan kaca çıkardınız acaba bende 32 yaşındayım fakat diyetisyenle de çalışsam kendim de çabalasam neler neler denesem de sayım da artmadı amh de yükselmedi hiç bi sonuc Alamadım

Kactan kaca çıkardınız acaba bende 32 yaşındayım fakat diyetisyenle de çalışsam kendim de çabalasam neler neler denesem de sayım da artmadı amh de yükselmedi hiç bi sonuc Alamadım
2,22'den 4,68'e çıkardım. 2,22'de az değildi asla ama ben sağlıklı bir tüp bebek ve gebelik süreci geçirmek için beslenme şeklimi değiştirdim hayatımı değiştirdim, AMH seviyemde değişti :)

2,22'den 4,68'e çıkardım. 2,22'de az değildi asla ama ben sağlıklı bir tüp bebek ve gebelik süreci geçirmek için beslenme şeklimi değiştirdim hayatımı değiştirdim, AMH seviyemde değişti :)
Aslına bakarsanız amh değeri iyi olanlar daha çabuk yükselebiliyor ve sonuç alabiliyor. Ama amh 00 ları gördüğünde artık 003 tu işte benimde ne yapsan da olmuyor siz şanslı kışındaymışsınız zaten iyi olan amh niz daha da iyi olmuş gerçekten

Amh kaçtı kaç oldu benim amh 0.01 bazen 0.03 çıkıyor yumurta görunmuyor bir tane emrıyo oldu transfer edıldı şuan 4. Günü çok heyecanlıyım bir yılda 1 kez gelişti

Tedavıye başlarken görüyordum op işlemi ve prp olduktan sonra adet iki ay olmadım menopoza girdiğimi söyledıler degerım 104 öle bişeydi sonra ilac ıctım o srada bı kendı gelısen adet 2. Günü bır yumurtam oldu op oldum ıcı bos cıktı ıkı kere tekrar yumurta tedavısı oldum basarısız oldu buyumedı kucuk var aktıf degıl denıldı bır tanede ilacaız adetımde gelıstı o surecte şunu yaptım 15 gün sogan kürü yaptım bu sırada ankara istanbul baharatcısından takvıye aldım ozel bı karısım ve caydı tablettı sonra ardına ıncır kuru yaptım adetım duzenlı oldu be yıne kendılıgınden gelısen bı yumurta oldu ıcı bos cıktı sonrada transferı deneyelım dedık maddı olarak gucumuz kalmadı şuan 4. Günü ıns rabbım hayırla sonuclandırır beslenme dıkkat edıp kürlere yönelip dr takıbı gerekıyor ve ıyı bir dr bıze nasıl protokol uygulanması gerek benım gelısme uzunda olmustu devlet hastanesınde gelıstı sonra ozelde op oldum ozelde bır defa bıle gelısme olmadı kısa protokoldu ılaclar belkıde yeterlı gelmedı tahmınım bu yönde arastırmam olmadı dırek devletten evlenınce basladım bır yıllık evlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…