-
- Konu Sahibi Fulya akcag
Tebrik ederimÇok güzel bir haber bu sizin adınıza çok sevindim . İnşallah bize de umut olur bu .
Tebrik ederim arkadaşım darısı tüm isteyenlerin başına :) birde sana şunu sormak istiyorum bendede pıhtılaşma var sen iğnelere transfer oncesimi başladın ?merhabalar,
31 yaşındayım ve 0,18 AMH ile ikinci tüp bebek denememde hamile kaldım. Tedavimde, 4 tane yumurta toplandı. 2 tanesi 5. güne gitti ve donduruldu. ikisi de 4BB kalitedeydi.
1 ay sonra 1 tanesi transfer edildi kimyasal gebelikle sonuçlandı.
Kimyasal gebelikten sonra, kan pıhtılaşması sorunu olduğu anlaşıldı ve kan sulandırıcı iğne ile 1 ay sonra diğeri transfer edildi, şu an hamileyim.
Lütfen ümidinizi kaybetmeyin, AMH-FSH bu değerler, tedavi sırasında yol gösterici olabiliyor ama körü körüne de bu değerlere bağlı kalmayın.
Tebrik ederim arkadaşım darısı tüm isteyenlerin başına :) birde sana şunu sormak istiyorum bendede pıhtılaşma var sen iğnelere transfer oncesimi başladın ?
Merhabalar,Riva hangi kürleri uyguladınız . yazabilir misiniz. ben pendik yanıklar baharattan kür aldım onu kullanıyorum
Riva_, tedavinde hangi ilaclar kullanildi?merhabalar,
31 yaşındayım ve 0,18 AMH ile ikinci tüp bebek denememde hamile kaldım. Tedavimde, 4 tane yumurta toplandı. 2 tanesi 5. güne gitti ve donduruldu. ikisi de 4BB kalitedeydi.
Kimyasal gebelikten sonra, kan pıhtılaşması sorunu olduğu anlaşıldı ve kan sulandırıcı iğne ile 1 ay sonra diğeri transfer edildi, şu an hamileyim.
Lütfen ümidinizi kaybetmeyin, AMH-FSH bu değerler, tedavi sırasında yol gösterici olabiliyor ama körü körüne de bu değerlere bağlı kalmayın.
Merhaba,Yeni
Merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk bugün yumurta toplama islemim yapıldı. .3 gözüken yumurta vardı bu arada bende erken yumurta yetmezliği var ..kendime gelince embriyo log geldi odaya ve bana söylediği şey tam olarak bu : ''1 yumurtanin içi boş çıktı. .biride geriden takip ediyor yani elimizde bir adet yumurta var dedi dollenirse haber veririm dedi gerçekten moralim 0 ..
Üzüldüm ya ama insllah dollenirler ve transferin olur ben öyle 1 yumurtayla hamile kalanı da duydum cnm birde gene böyle her denemesinde az yumurta oluşan biri vardı bi doktora gitmiş ona aylarca vitaminler kullandırmiş beslenme şeklini değiştirmiş fln en sonunda tüp bebek yapmışlar ve hamile kalmıs cnm yani ümidini kaybetme lütfenYeni
Merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk bugün yumurta toplama islemim yapıldı. .3 gözüken yumurta vardı bu arada bende erken yumurta yetmezliği var ..kendime gelince embriyo log geldi odaya ve bana söylediği şey tam olarak bu : ''1 yumurtanin içi boş çıktı. .biride geriden takip ediyor yani elimizde bir adet yumurta var dedi dollenirse haber veririm dedi gerçekten moralim 0 ..
Fsh kactimerhabalar,