Amh düşüklüğü ve Tüp bebek denemesi. .

Tebrik ederim arkadaşım darısı tüm isteyenlerin başına :) birde sana şunu sormak istiyorum bendede pıhtılaşma var sen iğnelere transfer oncesimi başladın ?

Riva hangi kürleri uyguladınız . yazabilir misiniz. ben pendik yanıklar baharattan kür aldım onu kullanıyorum

Riva hangi kürleri uyguladınız . yazabilir misiniz. ben pendik yanıklar baharattan kür aldım onu kullanıyorum
Merhabalar,
yanlış yönlendirmek istemem ama ben tek bir tane bile kür, bitkisel karışım, vb. kullanmadım. Bazı kürlerin faydalı olduğunu ben de birçok yerde okumuştum o dönemde.
Sadece doktorumun söylediği herşeyi saatini zamanını aksatmadan harfiyen yerine getirdim.

Yeni

Merhaba arkadaşlar moralim çok bozuk bugün yumurta toplama islemim yapıldı. .3 gözüken yumurta vardı bu arada bende erken yumurta yetmezliği var ..kendime gelince embriyo log geldi odaya ve bana söylediği şey tam olarak bu : ''1 yumurtanin içi boş çıktı. .biride geriden takip ediyor yani elimizde bir adet yumurta var dedi dollenirse haber veririm dedi gerçekten moralim 0 ..

Riva_, tedavinde hangi ilaclar kullanildi?

Merhaba,
benim de amh 1.2 cikmisti agustos 2016'da. Ilk tup denememi gecen ay yaptim. Ultrasonda 3 olgun yumurta gorundu, digerleri kucuktu. Yumurta toplama sirasinda doktor 2 tane toplayabilmis ve ikisinin de ici bos cikmis. Bana da doktorum daha anesteziden tam ayilamamisken gelip soylemisti, berbat bir durum. Mayis ayi adetimle farkli ilaclarla tekrar denicez. Hakkimizda hayirlisi.

Üzüldüm ya ama insllah dollenirler ve transferin olur ben öyle 1 yumurtayla hamile kalanı da duydum cnm birde gene böyle her denemesinde az yumurta oluşan biri vardı bi doktora gitmiş ona aylarca vitaminler kullandırmiş beslenme şeklini değiştirmiş fln en sonunda tüp bebek yapmışlar ve hamile kalmıs cnm yani ümidini kaybetme lütfen

Merhabalar 31 Yaşındayım Amh değerim 0,40 7 ayda 3 döllenmiş yumurta elde edilmiş ve dondurulmuştu. 3.gün embryosu olarak 8 Mayıs tarihinde transfer yapıldı. Fakat sonucum maalesef negatif oldu. Doktorumla yapmış olduğum görüşmede 2.denememizde de yüksek olasılıkla negatif sonuç alacağımızı söyledi. Hatta 2.denemeyi yapmamızda ısrar edip 3.sünde yumurta donasyonu kullanmamızı tavsiye etti. Fazlasıyla umutsuzluğa kapıldım ne yapacağımı bilemez haldeyim.

Fsh kacti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…