- 31 Ocak 2017
- 94
- 86
- 39
-
- Konu Sahibi Fulya akcag
Hoşgeldin cnm :) benm amelyttan snra rezervm 1.33 e düşmüştü doktr doğal yolla bile hamile kalırsın bu değerle demişti bi kaç ay snra 2.16 ya çıktı ama kistim tekrarladı tekrr tüp bebek yaptryorum bnce senin okadr düşük değil değerin
Hayrli olsn cnm haber ver tabi başka sorun yksa Allahn izniyle bnce hamile kalırsınCanim ya çok teşekkür ederim umut oluyor bana bunlar,ben bu ay tup bebek denemesi yapıcam ısallah senide haberdar ederim gelismelerden mutlaka :)
Bu arada bnde ikinci tüp bebek tedavisine ocakta başladm yumurtalar toplandı döllendi transfer de çok agrm oldu rahimden geçişte zorlanıyorum dedi doktr kanama oluyor dedi embriyolari dondurdular martin 5inden snra ikinci adetimle tekrr denencekCanim ya çok teşekkür ederim umut oluyor bana bunlar,ben bu ay tup bebek denemesi yapıcam ısallah senide haberdar ederim gelismelerden mutlaka :)
Hayrli olsn cnm haber ver tabi başka sorun yksa Allahn izniyle bnce hamile kalırsın
Amh de çok düşük değil takma kafana Allahn izniyle olur inşallahCanm benim fsh biraz yüksekti amh düşük çıkınca doktor erken menapoz dedi..kısmet artık tüp te şansım olur umarım :)
Dondurulmuş embriyoyla hamile kalan çok fazla hatta o kadar okudumki bendemi dondursam diyorum tabi sayısı fazla olursa :)Bu arada bnde ikinci tüp bebek tedavisine ocakta başladm yumurtalar toplandı döllendi transfer de çok agrm oldu rahimden geçişte zorlanıyorum dedi doktr kanama oluyor dedi embriyolari dondurdular martin 5inden snra ikinci adetimle tekrr denencek
Rahim dinlenince şans atiyormus sanırım ama dondurmadan da hamile kalan çok belli olmuyor bnce ya ama tedavi gorcegin doktorla görüşebilirsin bu fikrini bu arada sayıya fazla takılma kaliteli olması dha önemliDondurulmuş embriyoyla hamile kalan çok fazla hatta o kadar okudumki bendemi dondursam diyorum tabi sayısı fazla olursa :)
0,9 amh la önce normal yolla hamile kaldım sonra bebeği kaybettim sonra 6 ay denedim gebelik olmayınca tüp bebek yapıldı.. 3 yumurta toplanabildi, iyi kalite 3 embriyo oluştu, 2 si transfer oldu, ikiz gebelik oluştu ama yine bebekleri kaybettim.. Sonra çok araştırmalar yapıldı genetik vs olarak hiçbişey çıkmadı.. İleri derece kan pıhtılaşması tespit edildi.. 2 gün sonraki reglmle tekrar tedaviye başlıyorum.. Tüm bunlar toplam 1,5 yılda oldu ama amh ım hala 0,9 ve manapoza falan da girmedim.. endişelenicek kötü bi durumun yok canım inşallah hayırlısıyla tedavin başarılı olucaktır.. Allah yardımcın olsun..Merhaba arkadaşlar. .aranıza yeni katıldım ve cok mutluyum böyle bir forumda bilgi alışverişi yapabildigimiz icin :) benim sorunum amh değerim 6 ay önce 1.28 çıktı. .yaşım 31..malesef 1.5 yıldır hamile kalmayıncaya detaylı testlerde yumurta rezervimin az olduğu ve erken menapoz riski olduğunu söyledi doktorum..Tüp bebeğe yönlendirdi. .benim gibi düşük amh ile tup bebekte hamile kalan arkadaşlar, kaçıncı denemede hamile kaldiniz ve ne gibi tedaviler uygulandı ben ilk kez denicem ve cok heyecanlıyım :)) hepinize şimdiden teşekkürler :)
Ya ben size nasıl teşekkür etsem bilemiyorum o kadar moral oluyorki bana ısallah sende en kisa zamanda alırsın bebis leri kucağına :) bu arada bende ilk normal yolla gebeligimi kan pıhtılaşma sebebiyle 10 haftalikken kaybettim tabi o zaman pıhtılaşma olduğunu bilmiyordum sonradan testlerde çıktı. .Allah ısallah isteyen herkesin kucağına doldurur arkadaşım0,9 amh la önce normal yolla hamile kaldım sonra bebeği kaybettim sonra 6 ay denedim gebelik olmayınca tüp bebek yapıldı.. 3 yumurta toplanabildi, iyi kalite 3 embriyo oluştu, 2 si transfer oldu, ikiz gebelik oluştu ama yine bebekleri kaybettim.. Sonra çok araştırmalar yapıldı genetik vs olarak hiçbişey çıkmadı.. İleri derece kan pıhtılaşması tespit edildi.. 2 gün sonraki reglmle tekrar tedaviye başlıyorum.. Tüm bunlar toplam 1,5 yılda oldu ama amh ım hala 0,9 ve manapoza falan da girmedim.. endişelenicek kötü bi durumun yok canım inşallah hayırlısıyla tedavin başarılı olucaktır.. Allah yardımcın olsun..
Amin canım inşallah hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlar sahibi oluruz.. Ben de malesef pıhtılaşma yüzünden kaybettim %90 dediler.. Çünkü genetik testlerimizde ve alınan bebeklere de yapılan testlerde hiçbi problem olmadı çok şükür.. Şimdi artık en azından sorunu biliyoruz.. Bu da bence çok önemli bi adım.. Bundan sonra herşey yolunda gider inşallah.Ya ben size nasıl teşekkür etsem bilemiyorum o kadar moral oluyorki bana ısallah sende en kisa zamanda alırsın bebis leri kucağına :) bu arada bende ilk normal yolla gebeligimi kan pıhtılaşma sebebiyle 10 haftalikken kaybettim tabi o zaman pıhtılaşma olduğunu bilmiyordum sonradan testlerde çıktı. .Allah ısallah isteyen herkesin kucağına doldurur arkadaşım
Canm çok teşekkür ederim ama pek şanslı değilim 6 ay önce yaptırmıştır testi bak bu ay adet göremedimCanım değerin öyle çok korkulacak bir değer değil çok şükür ki erken ogrenmissin bu durumu bi çok kadın adetten kwsinlince yaşıyor bu şok ü sen azda olsa şanslı gruptasin en azından bize göre şansın yüksek. İnşallah kendiliğinden hamile kalirsin ve bu korkuların hiç yasanmamisa döner. Bende iki yıldır uğraşıyorum öğrendiğim zaman adetlerin normaldi yoğundu ama amh 0.3 rezervin çok az çıktı şimdi adetlerimde azaldı hatta her Ay olmayacağım korkusu ile bekliyorum . İki kez tüp bebek denedik olmadı hayırlısıyla üçüncüyü deneyeceğiz. Sende şansını iyi degerlendir kendine iyi bak çok güzel bitkisel kür ler var zamanın varken degerlendir
Çok şaşırdım öyle hemen bitiyor mu adet olma lar falan 6 ayda hemde . Benim ki baya azaldı ama hiç günüm geçmedi dahaca.. doktora gittin günüm geçti diye . Hayırlısıyla olacak inşallah bizler en güçlü kadinlar iz savaşacağız zamanla hemdeCanm çok teşekkür ederim ama pek şanslı değilim 6 ay önce yaptırmıştır testi bak bu ay adet göremedim3 gün gecikti artık kendini göstermeye başladı sanırım bu ay tup bebeğe baslicaz ama adet olamadım ne kadar zormuş evlat sahibi olmak allah isteyen herkese versin sanada ısallah
DOKTORA gitmedim canm daha ama sınırın çok bozuk bilemiyirsunki patÇok şaşırdım öyle hemen bitiyor mu adet olma lar falan 6 ayda hemde . Benim ki baya azaldı ama hiç günüm geçmedi dahaca.. doktora gittin günüm geçti diye . Hayırlısıyla olacak inşallah bizler en güçlü kadinlar iz savaşacağız zamanla hemde
Canm çok teşekkür ederim ama pek şanslı değilim 6 ay önce yaptırmıştır testi bak bu ay adet göremedim3 gün gecikti artık kendini göstermeye başladı sanırım bu ay tup bebeğe baslicaz ama adet olamadım ne kadar zormuş evlat sahibi olmak allah isteyen herkese versin sanada ısallah
Bilemiyorum cnm ısallah hemen kesilmez ama bugun de olmadım hamile de değilimÇok şaşırdım öyle hemen bitiyor mu adet olma lar falan 6 ayda hemde . Benim ki baya azaldı ama hiç günüm geçmedi dahaca.. doktora gittin günüm geçti diye . Hayırlısıyla olacak inşallah bizler en güçlü kadinlar iz savaşacağız zamanla hemde
Çok üzüldüm senin adına canım. İnşallah hemen olursun da başlarsınız tedavi neD
DOKTORA gitmedim canm daha ama sınırın çok bozuk bilemiyirsunki pat
Bilemiyorum cnm ısallah hemen kesilmez ama bugun de olmadım hamile de değilim
Tebrik ederimmerhabalar,
31 yaşındayım ve 0,18 AMH ile ikinci tüp bebek denememde hamile kaldım. Tedavimde, 4 tane yumurta toplandı. 2 tanesi 5. güne gitti ve donduruldu. ikisi de 4BB kalitedeydi.
1 ay sonra 1 tanesi transfer edildi kimyasal gebelikle sonuçlandı.
Kimyasal gebelikten sonra, kan pıhtılaşması sorunu olduğu anlaşıldı ve kan sulandırıcı iğne ile 1 ay sonra diğeri transfer edildi, şu an hamileyim.
Lütfen ümidinizi kaybetmeyin, AMH-FSH bu değerler, tedavi sırasında yol gösterici olabiliyor ama körü körüne de bu değerlere bağlı kalmayın.