- Konu Sahibi Mavibirkalp
-
Oğlunuzu sağlıkla büyütun inşallah40 yaşındaydım tedavi görürken. Oğlum şuan 8 aylık.
Amin allah razı olsun. Darısı başınıza inşallah. Yani ben 1 ay sonraya randevu alabilmiştim. Arada iptal olan randevu olursa zaten arayıp söylerler.Oğlunuzu sağlıkla büyütun inşallahbende ileri yastayım 2 buçuk yıldır evliyim hiç hamile kalmadım görünürde herşey normal ama yinede olmuyor. Bende ilk defa tubbebek yaptırmayı düşünüyorum Aret kamarda inşallah bizede nasip olur .Kaç ay sonra rendavu verirler acaba tubbebek için?
Tamam çok tşk ederimAmin allah razı olsun. Darısı başınıza inşallah. Yani ben 1 ay sonraya randevu alabilmiştim. Arada iptal olan randevu olursa zaten arayıp söylerler.
Merhabalar benzer durumdayiz siz başladınız tedaviyeOğlunuzu sağlıkla büyütun inşallahbende ileri yastayım 2 buçuk yıldır evliyim hiç hamile kalmadım görünürde herşey normal ama yinede olmuyor. Bende ilk defa tubbebek yaptırmayı düşünüyorum Aret kamarda inşallah bizede nasip olur .Kaç ay sonra rendavu verirler acaba tubbebek için?
Yok canim daha başlamadımMerhabalar benzer durumdayiz siz başladınız tedaviye
Merhabalar benzer durumdayiz siz başladınız tedaviye
Bu gün rendavu aldım çok yoğunlarmiş Şubat ayına verdiler rendavu görüşmeye gidicem Allah kısmet ederseYok canim daha başlamadım
Hayırlısı olur inşallah ön görüşme gibimi gideceksinBu gün rendavu aldım çok yoğunlarmiş Şubat ayına verdiler rendavu görüşmeye gidicem Allah kısmet ederse
Onlarda ön görüşme ücretli ama muayene de ediyorlarmış 3.250 liraymis.Hayırlısı olur inşallah ön görüşme gibimi gideceksin
Şaşırmam canm artk doktorlarn en düşük ücreti 1000 2000 tl normaldirOnlarda ön görüşme ücretli ama muayene de ediyorlarmış 3.250 liraymis.
Amin canım inşallah Rabbim emeklerinizi boş çıkarmasınŞaşırmam canm artk doktorlarn en düşük ücreti 1000 2000 tl normaldir
Iyi hayirli olsunda
Nerde çalışıyor numarası var mıBenimde amh düşüktü. İğne tedavisi olmak istemediğim için aret hocaya gittim iyi ki de gitmişim. Çok yoğunlar onu söyleyeyim baştan ama hoca gerçekten işinin ehli emin olabilirsiniz.
İstanbul tüp bebek merkezi taksim gümüşsuyundaNerde çalışıyor numarası var mı
Fsh Prolaktin değeriniz kaç sizinMerhabalar. Benimde amh 0.75 bi süre doğal olmasını bekledik nasip olmayınca tüp bebeğe başladık. Şişli memoryılda tedavi görüyorum. Sürece başlamadan yaklaşık 2 3 ay önce sıkı bi beslenme düzenine girdim. Şekeri, beyaz unu ve paketli gıdaları hayatımdan tamamen çıkardım. Quenzim q, d vit, omega, kalsiyum, balık yağı, bal arısütü polen kullandım. Çok şükür rabbimin izniyle 3 tane 5.gün embriyom oluştu ve biri transfer edildi şuan 4.gündeyim gerisi nasip. Tavsiyem bi sonraki tedaviden önce gıda temizliğine girişin temiz takviyeler kullanın. Egzersiz ve bol su için o arada doğal yolla bile olur belki ve içinize sinmeyen bi yerle süreci yürütmeyin merkez çok önemli. Ben memoryıldan çok memnun kaldım isterseniz bi görüşün ön görüşmesi ücretsiz. Sakın canınızı sıkmayın bunu başarırız bi deneme olarak görmeyin. Rabbim yardımcınız olsun
Hayırlı olsun tedavinin. Güzel haberler verirsiniz inşallah bize de. Ne kadar yogunlar, şubat ayına randevu..Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bu gün rendavu aldım çok yoğunlarmiş Şubat ayına verdiler rendavu görüşmeye gidicem Allah kısmet ederse
Amin canım inşallah hepimize.Hayırlı olsun tedavinin. Güzel haberler verirsiniz inşallah bize de. Ne kadar yogunlar, şubat ayına randevu..Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hay Allah, sadece yumurta olarak dondurulmuyor mu acaba? Zaman kaybetmemiş olurdunuz.Ben de 42 yaşındayım amh geçen sene 0.43 dü. Şimdi kaçtır bilmiyorum korkuyorumda. Tüp bebek yaptırmayı bekliyorum hala eşim yurt dışından türkiyeye gelebilsin diye kafayı yicem. Anne olmayı çok istiyorum ama göz göre göre şansımı kaybediyorum.
Onu sordum doktora zaman kaybı hiç deneme yumurta dondurmayı acil tüp bebek demişti. Bahçeci tüp bebek merkezi.Hay Allah, sadece yumurta olarak dondurulmuyor mu acaba? Zaman kaybetmemiş olurdunuz.
Hayırlısı olsun o zaman. Sıkmayın canınızı, bunda da bir hayır vardır.Onu sordum doktora zaman kaybı hiç deneme yumurta dondurmayı acil tüp bebek demişti. Bahçeci tüp bebek merkezi.
Amh bilmiyorum bende bakilmadi hiç ama benimde 3yumurtam toplandı 5.gune 1tane kaldı ve o transfer edildi yarın test günüm inşallah tutunmusturTakviye kullandim aslinda canim ya argifertil d vitamini imom kullandim ama bu kadar az yumurta cikmasi beni baya umutsuzluga sürükledi sen nerede tedavi gordün canim memnun kaldin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?