amh düşüklüğü-tüp bebek-ve adete 5 gün kala lekenme erken gebelik testi??? yardımcı olabilir misiniz lütfen 🙏

sanırım duaların kabul oldu çok teşekkür ederim amh değeri düşük olanlar umutsuzluk yok artık
Benimde 0.65 yeni denemeye başladım ne tavsiye edersiniz? Hayırlı olsun bu arada

Benimde 0.65 yeni denemeye başladım ne tavsiye edersiniz? Hayırlı olsun bu arada
valla kuzum benim hamilelik yalan oldu kimyasala döndü hcg değerlerim düştü sonraki ay yani bu ayda kimyasal oldu hamile kalamadım yani sadece ovulasyon testi ile takip ediyorum bu ay folik asit başladım bide havuç incir kürü yaptım oda düzenli yapamadım yani muz ceviz havuç tüketiyorum birde bakalım bu ay ne olacak

Arı sütü, sigarayi bırakma, spor, %10 kilo kaybi, omega d vit demir inositol koenzim takviyesi
Vifolic kullanıyorum bende vitamin , sigara zaten yok bıraktım, spor düzenli değil ama yürüyüş yapıyorum tabi bilmiyorum sonuç ne olur inşallah dediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…