• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Amh düşüklüğü tüp bebek demek mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım merhaba senle aynı durumdayız, öncelikle sabırlı ve sakin olman gerekiyor. bende "hani bir sorun yoktu bende" şeklinde şok etkisi yaptı. ilk tüp bebek denedik yumurta kalitesiz oldu gelişim olmadı. bende bitkisel macun ve vitamin vs aldım(epeey araştırdıktan sonra istersen yazarım sana). 2 ay onları tüketeceğim sonra haziranda 2. tüp bebek denemesi. sende vakit kaybetme cok giderek yumurta kaliten azalıyır çünkü.
Merhaba, ben 32 yaşındayım.1 senedir deniyoruz. olmayınca dr a gittim amh değerim 0.66 erken menapoz riski var dedi annemdede olduğu için. Acil tüp bebek dedi. Ben aynı fikirde değilim. Tüp bebek demek çok kolay ama hem maddi hemde manevi yönden insanı negatif yönde etkileyebilecek birşey. 3 arkadaşımda bu durumdayken soğan kürünü yaptı ve 1 ay sonra hamile kaldı. Bende şuanda deniyorum. Tüp bebek için erken olduğunu düşünüyorum.

yumurta kalitesini artırmak için neler yaptınız yazarmısınız kızlar hangi vitamin hangi kürler
kafam çok karışık

Back