- 13 Ocak 2020
- 45.221
- En iyi cevaplar
- 2
- 171.506
- 598
- 33
Hsg haftaya canım. İyiyim şükür. Sen nasılsın?merve Canım ben bu gün işteydim. Nasılsın iyi misin. Doktor ne dedi. HSG çekildi mi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hsg haftaya canım. İyiyim şükür. Sen nasılsın?merve Canım ben bu gün işteydim. Nasılsın iyi misin. Doktor ne dedi. HSG çekildi mi.
Yok canım benim regl bi acayip anca yoğunlaştı. 8 9 gün kesin sürerBen de iyiyim bin şükür. Ben HSG yi bu gün zannediyordum
Ben inanıyorum rahim kendini temizliyor.Yok canım benim regl bi acayip anca yoğunlaştı. 8 9 gün kesin sürer![]()
Merve ben inanıyorum yakın zamanda senin hamile olduğunun haberini alacağım. Tez zamanda hayırlısıyla gönlüne göre olsun INSAALLAHBen inanıyorum rahim kendini temizliyor.
Huzurluyum biliyo musun. Doktor bu tahlili istemeyedebilirdi. Nasip bu vakitte öğrenmekmiş. Bu aya kadar hep tıkır tıkır ragl oldum. Belki bu ay böyle olmasa biraz daha bekleyecektim pandemi için .İyi ki burası var. Gittim doktora diyorum ki bi forumda bunla ilgili konu açtım böyle böyle şeyler yaşayanlar olmuş filan. Ondan çok ben konuştum.Ben inanıyorum rahim kendini temizliyor.
İnşallah canımm. Bu yoldan geçen bir sürü insan geliyor seve seve yardımcı oluyor. Çok güzel şeyler bunlar.Merve ben inanıyorum yakın zamanda senin hamile olduğunun haberini alacağım. Tez zamanda hayırlısıyla gönlüne göre olsun INSAALLAH
Benim 0.38di asilamayla vakit kaybetme demisti doktorlarAklımda kalmasın demiyorum. İnşallah doktorlar da bununla vakit kaybettirmez diyorum.![]()
Bana da istersen 1 kez denenebilir dendi. Ben de tüp bebek merkezine gidecem haftaya inşallahBenim 0.38di asilamayla vakit kaybetme demisti doktorlar
Ekstra başka bir sorun çıkmadı çok şükür hafif kanamam var normalmiş hafif ağrım var oda normalmiş. Rahim girişi doktoru biraz zorlamış o kadar inşallah güzel bir histereskopi olmuştur. Cd56 içinde parça aldı patolojiye gitti haftaya çıkarmış sonucu doktorum arıcak yazim dedim aklıma gelinceBen unutmam etiketlerim salı akşamı.![]()
Sorun çıkmamış olmasına çok sevindim.Ekstra başka bir sorun çıkmadı çok şükür hafif kanamam var normalmiş hafif ağrım var oda normalmiş. Rahim girişi doktoru biraz zorlamış o kadar inşallah güzel bir histereskopi olmuştur. Cd56 içinde parça aldı patolojiye gitti haftaya çıkarmış sonucu doktorum arıcak yazim dedim aklıma gelince![]()
Hepimize inşallah güzel günler yakındır bebeklerimize kavuşuruz tez vakitteSorun çıkmamış olmasına çok sevindim.İnşallah güzel günler yakındır.
![]()
Ay inşallah ben de şimdi daha yeşil umutlar filizlendi sanki bilmiyorum.Hepimize inşallah güzel günler yakındır bebeklerimize kavuşuruz tez vakitte![]()
Olcak olcak merak etme gerçekten hisset iste dua et Allah bir kapı açıyor inşallah olcakAy inşallah ben de şimdi daha yeşil umutlar filizlendi sanki bilmiyorum.![]()
Bir gelişmen olursa nolur haberdar et sevinelim.Olcak olcak merak etme gerçekten hisset iste dua et Allah bir kapı açıyor inşallah olcak![]()
Ben de haftaya görüşeceğim nasipse tüp bebek merkeziyle.Yumurta rezervi azsa rapor çıkıyor bir kısmını devlet ödüyor. Bugün gittim bana doktor öyle söyledi.
0.8de çıkmıyor çünkü yumurta yinede varYumurta rezervi azsa rapor çıkıyor bir kısmını devlet ödüyor. Bugün gittim bana doktor öyle söyledi.