1.2 amh gayet iyi bir değer zaten düşük değil ki..Yaşım 33, 7 senelik mücadeleden sonra 1,2 amh ile asilama tedavisi ile hamile kaldım. Hiçbir zaman ümidinizi yitirmeyin. Rabbim size en hayırlı zamanda bebeğinizi nasıl etsin inşaallah
3 ayrı doktor da öyle demiyordu, ben kendim karar vermedim iyi bir değer olup olmadigina.1.2 amh gayet iyi bir değer zaten düşük değil ki..
Benim de değerim 1.2 ben de en az 3-4 doktora sordum bana değerin gayet iyi normal denemeye devam dediler. Ben de kendim karar vermedim. O yüzden görünce yazdım şaşırdım açıkçası. Belki diğer hormonlarla kıyaslamışlardır sadece burdan okuyup da 1.2 az diye umutsuz olmasınlar diye yazdım. 1 in üzerine iyi derler genelde çünkü.3 ayrı doktor da öyle demiyordu, ben kendim karar vermedim iyi bir değer olup olmadigina.
Devlet desteği için neler gerekiyor bilgilendirebilir misiniz acabaÇıkmadı3 yıl evli olsak çıkarmış. 0.8in altında olunca da 3 yıl evli olma şartı aranmazmış
Benim de değerim aynı doktorum hiç üstünde durmadı normal dedi, ultrasonda yumurtalar iyi demişti ama 1 yıl once baktirdim amh'a. 1 yilda ne kadar azalır bilginiz var mı acaba??Benim de değerim 1.2 ben de en az 3-4 doktora sordum bana değerin gayet iyi normal denemeye devam dediler. Ben de kendim karar vermedim. O yüzden görünce yazdım şaşırdım açıkçası. Belki diğer hormonlarla kıyaslamışlardır sadece burdan okuyup da 1.2 az diye umutsuz olmasınlar diye yazdım. 1 in üzerine iyi derler genelde çünkü.
Tatlım 1 ayda bu kadar düşmesi neredeyse imkansız bu yüzden aynı merkezde 2 defa sonuç vermek daha garanti oluyor. Dediğin gibi referans aralığını daha farklı. Normalin biraz düşüğü.medusares yeni amh sonuçlarım daha düşük ama referans aralığı da düşük. Kafam çorba henüz gösteremedim sonuçlarımı.
Canım uyuyakalmışım. Baktım 0.82 çıkmış. Gayet güzel 1in altında olunca düşük diyorlar ama 0.5 den fazla oldugu için çok düşük değil bence benim ki 0.17 idi.limoncicegi41 burda bi bakar mısın canım?
Tatlım 1 ayda bu kadar düşmesi neredeyse imkansız bu yüzden aynı merkezde 2 defa sonuç vermek daha garanti oluyor. Dediğin gibi referans aralığını daha farklı. Normalin biraz düşüğü.
Teşekkür ederim kızlar.Canım uyuyakalmışım. Baktım 0.82 çıkmış. Gayet güzel 1in altında olunca düşük diyorlar ama 0.5 den fazla oldugu için çok düşük değil bence benim ki 0.17 idi.
İkinci ölçüm farklı labda 0.64 o da gayet güzel. Ufak artıs azalış olabilir. Benimde ikinci ölcümde 0.47 cıkmıstı ( bu arada güzel beslendim ama) tahmin ediyorum 6-8 arasında yumurta toplanır.
merhabaalar gebeliğiniz sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağınıza alın inşallahCanım uyuyakalmışım. Baktım 0.82 çıkmış. Gayet güzel 1in altında olunca düşük diyorlar ama 0.5 den fazla oldugu için çok düşük değil bence benim ki 0.17 idi.
İkinci ölçüm farklı labda 0.64 o da gayet güzel. Ufak artıs azalış olabilir. Benimde ikinci ölcümde 0.47 cıkmıstı ( bu arada güzel beslendim ama) tahmin ediyorum 6-8 arasında yumurta toplanır.
Tüp bebek yaptırdı arkadaş canım.merhabaalar gebeliğiniz sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağınıza alın inşallah0.17 değerle tüp bebekle mi yoksa kendiliğinden mi hamiş kaldınız
maşallah yaTüp bebek yaptırdı arkadaş canım.
Bu gebeliğim tüp bebekle oldu ancak 0.17 sonucundan sonra 4 kere dogal gebelik oluştu fakat hcg düzenli artmayıp düşükle sonuçlandımerhabaalar gebeliğiniz sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağınıza alın inşallah0.17 değerle tüp bebekle mi yoksa kendiliğinden mi hamiş kaldınız
hadi yaaa kimyasal mı yani.. bişey daha sorcam canım adetlerin hep düzenli miydi bir de kaç yumurtan oluşuyoduBu gebeliğim tüp bebekle oldu ancak 0.17 sonucundan sonra 4 kere dogal gebelik oluştu fakat hcg düzenli artmayıp düşükle sonuçlandı
Canım az önce doktordan geldim bu gün adetimin 2. Günü sakin bir hastaneye gittim kan verdim. Bir de kilo aldım. Pko var mı ona da test istedim. Boşanma aşamasındayim demedim. Bebeğim olmadi diye söyledim dikkatli baktiUmut_2019 canım sen ne yaptın yumurta dondurma filan düşünüyordun. Amh baktırdın mı? Ne zaman baktıracan?
Deme canım boşver. İnşallah güzel sonuçlar olur.Canım az önce doktordan geldim bu gün adetimin 2. Günü sakin bir hastaneye gittim kan verdim. Bir de kilo aldım. Pko var mı ona da test istedim. Boşanma aşamasındayim demedim. Bebeğim olmadi diye söyledim dikkatli bakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?