Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bugün doktora gittim devlet hastanesi ama AMH ye bakılmıyor burda dedi bundan öncede 2 ayrı hastaneye gittiğimde yine bakmamislar di devlette bakılmıyor mumerhaba, AMH'ım 1,47 idi,
kimi doktor düşük dedi kimisi imkansız değil dedi, bir sürü kafa karışıklığı açıkcası.
şimdi 3,5 aylık hamileyim, korunurken hamile kaldım hem de
Rabbimden dileğim evlat sahibi olmak isteyen bütün kardeşlerimi sağlıcakla hayırlısıyla müjdelesin.
Hayır özelde yaptırdım,Bende bugün doktora gittim devlet hastanesi ama AMH ye bakılmıyor burda dedi bundan öncede 2 ayrı hastaneye gittiğimde yine bakmamislar di devlette bakılmıyor mu
Ben devlet araştırma hastanesinde baktırdım 2 hafta önce. Bakılıyor yani. Sonucu da 4 gün içinde çıktı hafta sonu araya girmesine rağmen. Hastane Laboratuvarını kendim aradım. Normalde 2 hafta çalışılıyor bu test üzerinde ama sizin çıkmış, e nabıza yüklüyorum dedi ve yükledi görevli. Özelde 1200 tl’ye yaptırmıştım daha önce. Devlet araştırma hastanesinde ücretsiz yaptırdım.Bende bugün doktora gittim devlet hastanesi ama AMH ye bakılmıyor burda dedi bundan öncede 2 ayrı hastaneye gittiğimde yine bakmamislar di devlette bakılmıyor mu
Devlette yapmayınca bende dün özelde yaptırdım malesef sonuç ne zaman çıkar tahminenBen devlet araştırma hastanesinde baktırdım 2 hafta önce. Bakılıyor yani. Sonucu da 4 gün içinde çıktı hafta sonu araya girmesine rağmen. Hastane Laboratuvarını kendim aradım. Normalde 2 hafta çalışılıyor bu test üzerinde ama sizin çıkmış, e nabıza yüklüyorum dedi ve yükledi görevli. Özelde 1200 tl’ye yaptırmıştım daha önce. Devlet araştırma hastanesinde ücretsiz yaptırdım.
Sonuç tam olarak ne zaman çıktıHayır özelde yaptırdım,
Merhaba belirtiniz olmuş muyduAmh 0,33 aşılama ile gebe kaldım Umut olsun
Bıçak batması gibi keskin ağrılar oluyordu, belime bacağıma ve kasığıma vuruyordu. Ağırlıklı olarak kaşık ağrısı hep vardı.Merhaba belirtiniz olmuş muydu
Belime bacağım a vuran bi ağrım yok fakat kasık bölgesi hassasiyeti hep oluyor idrar s sık çıkma da var bendeBıçak batması gibi keskin ağrılar oluyordu, belime bacağıma ve kasığıma vuruyordu. Ağırlıklı olarak kaşık ağrısı hep vardı.
Ve sık idrara çıkma
İnşallah tutar kaçıncı gundesinizBelime bacağım a vuran bi ağrım yok fakat kasık bölgesi hassasiyeti hep oluyor idrar s sık çıkma da var bende
Aşılama 4 ünde oldu benimİnşallah tutar kaçıncı gundesiniz
5 gün sonra erken gebelik testi yapAşılama 4 ünde oldu benim
Cesaret edemiyorum ki5 gün sonra erken gebelik testi yap
Merhaba bende yeni amh baktırdım 1.74 e çok düşük dedi doktor .hamile kalman zor dedi İlaç verdi kullan gel 3 ay sonra bakalım yükselmiş mi dedi . Ben anlamıyorum 1 in altında düşük sınıfına giriyor diye yazıyor her yerde .benim ki normal değil mi. moralim çok bozuldu ama burda doğal yolla gebe kalanları görünce umudum arttı.