Menopoz Amh düşük dış gebelik geçirdim

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar

Yaznur

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2021
10
2
49
Merhaba arkadaşlar.,Kasım ayında sağ tüpden dış gebelik geçirdim igne ile gebelik sonlandırıldı şubat ayında rahim filimi çekildim sol tüp tıkalı, amh 0.29 çıktı 1 ci ay kolemen kullandım yumurta var istediğim boyuta gelmemiş 2 ci ay tekrar kolemen kullandım bu ay hiç yumurta yok tekrar adet döneminde gel dedi fakat 8 gün günüm geçti btch baktırdım gebelik yok adetim de gelmesi için hiç belirti yok benlm yaşadıklarım gibi olan arkadaslarım varmı yardımcı olurmısunuz bana kafam karıştı hamile değilim neden adetim geçikti bu değerle anne olamayacak mıyım

Son düzenleme:
Canım durumumuz çok benziyor bende sol tüpten dış gebelik geçirdim, öncesinde doğam yolla hamile kalamamıştım o yüzden klomen kullandım. Klomen de ikiz gebelik yaptı biri rahimde biri sol tüpte tutunmuştu. Ancak benim rahimdeki gebelik düşük olunca tüpteki gebeliği fark etmeleri uzun sürdü. O yüzden tüpte bebek gelişti va derken baya tahriş oldu tüpüm ve yaklaşık 8 haftalık iken laporoskopi ile alındı. Şimdi de sol tüp açık gibi duruyor hafif daralma varmış sağ kapalı. Yani tahriş olmayan umudum olan tüpün kapalı çıktı. Bu arada amh da ilk bakıldığında 0,8 di sonra başka yerde baktırdım 1,4 çıktı. Ama bir ay boyunca çok dikkat ettim bilmiyorum etkisi olmuş mudur. Şuan ilk ayım denemede ama başarılı olacağını sanmıyorum. Çünkü zaten klomensiz hamile kalamıyorum ben bu ay da kullanmadım klomen. Kullansam bile dediğim gibi sol tahriş durumda sağ kapalı. Muhtemelen tüp bebeğe doğru gidiyor yolum.

Rabbim en yakın zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuş inşallah çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…