• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık AMH Değerim yaş 34 lutfen yorumlar mısınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hilceysin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
100
76
98
38
Kizlar baslikta yazdiğım gibi 34 yasini doldurdurdum daha once hormon degerlerim iiçin konu acmistim AMH degerim bugun belli olmuş 1,62 bana düsük geldi dr yazdim cevap vermedi henuz merak ediyorum daha once yaptiranlar yorum yapabilirmi şimdiden tesekkurler..

Ya boyle okudukca her gecen gun daha da umutlaniyorumhersey rabbimin elinde ol deyince oluyor.insallah bir bebek nasip eder sizede ..benim bir kizim var ikinci icin uğrasiyoruz umut oldunuz..
Tabiki umutlu olacaksin kadiniz biz cok sukur iyi kotu bi rahmimiz var dogurma sansimiz hep var rabbim isterse verir. Gulum bi kizin var sukur rabbim kucagini bos birakmamis cok sukur 2. Insallah olur olmazsada rabbim kizina hayirli omurler versin rabbim ne derse o

Tabiki umutlu olacaksin kadiniz biz cok sukur iyi kotu bi rahmimiz var dogurma sansimiz hep var rabbim isterse verir. Gulum bi kizin var sukur rabbim kucagini bos birakmamis cok sukur 2. Insallah olur olmazsada rabbim kizina hayirli omurler versin rabbim ne derse o
Cok şükür diyorum tabiki rabbim verdi bir kizim var Allah'm herkese yasatsin bu guzel duyguyu galiba cok stres oldum kizim ilk denemede oldu sonra kazayla hamile kaldim dustu hic böyle ugrasmamistim ondan panikledim ama bu ay artik rahatim verirse rabbim cok mutlu olurum olmazsa yinede sukrederim.

Back
X