Amh değerim normal mi pcos mu anlamadım bi yardımcı olabilir misiniz?

Suleymanin Hurremi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
3.797
7.722
108
Merhaba ogü tıp fakültesinde amh değerime bakıldı. Sebebi de iki üç ay normal adet görüp bir ay görmememden kaynaklı. Pcos teşhisi koyulmuştu daha önce devlet hastanesinde ama canıma tak ettiği için detaylı araştırma yapılmasını istedim bu yüzden fakülteye başvurdum.

Amh değerim 8.95 çıktı. Ama referans aralığı 1,3 ile 14.8. Bu durumda normal kabul edilebilir bir değer mi yoksa yüksek bir değer mi anlayamadım. Makalelerden okuduğumda referans aralığı 0.3 ila 5 arasında yazdığı için sonuca varamadım. Bir yardımcı olursanız sevinirim.

Canım bunu doktor bilir ama aramızda doktor olan varsa bile ultrason istiyorlar kesin tanı için. Aynı olay benimde başıma gelmişti. Ayrıca adetli iken kan tahlili gerekiyor hastanede.

Canım bunu doktor bilir ama aramızda doktor olan varsa bile ultrason istiyorlar kesin tanı için. Aynı olay benimde başıma gelmişti. Ayrıca adetli iken kan tahlili gerekiyor hastanede.
Hepsi yapıldı canım fsh prolaktin diğer hormon testleri adetli muayene filan oldum. Bir buna bakılmamıştı buna da baktılar doktora gidicem tekrar teşekkür ederim yorumun için

Over sendromu olanlarda 4 üzeri çıkıyor diye biliyorum. Sizinki başlangıç olabilir. Doktorunuz hafif pko diye değerlendirecektir muhtemelen. Çeşitli ilaç ve vitaminlerle düzene girer diye düşünüyorum

Over sendromu olanlarda 4 üzeri çıkıyor diye biliyorum. Sizinki başlangıç olabilir. Doktorunuz hafif pko diye değerlendirecektir muhtemelen. Çeşitli ilaç ve vitaminlerle düzene girer diye düşünüyorum
Çok teşekkür ederim. Zaten iki üç ay oluyorum bi ay olmuyorum değişik bi durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…