Amh degerim düştü bilgisi olan varmi kizlar

senemsahin

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2024
136
26
24
Daha önce regl değilken hormon testi vermiştim amh 1.54 çıkmıştı cuma gün test verdim reglinin 4. Günüydü 1.25 çıkmış. İlk değerim yaklaşık 2 ay önceki değer. Amh neden düşer yükseltmek için ne yapmam gerek yada reglinin etkisi varmi bu dusukluk için yardım eder misiniz lütfen ?? 😣

Daha önce regl değilken hormon testi vermiştim amh 1.54 çıkmıştı cuma gün test verdim reglinin 4. Günüydü 1.25 çıkmış. İlk değerim yaklaşık 2 ay önceki değer. Amh neden düşer yükseltmek için ne yapmam gerek yada reglinin etkisi varmi bu dusukluk için yardım eder misiniz lütfen ?? 😣
Proklatin hormonumda 11 çıktı bu arada
Lutenizan 7.91
folikül stimülan hormon 5.99

Maalesef yükselmiyor mevcut yumurta sayımızı gösteriyormuş benimde 2022 de 1.8 çıkmıştı 2023 te 1.2 3 ay önce 1 geldi yani git gide düşüyor elimizi çabuk tutmamız lazım

X